What does it take to get a Crystal Fab running?

General discussions about the games by Egosoft including X-BTF, XT, X², X³: Reunion, X³: Terran Conflict and X³: Albion Prelude.

Moderator: Moderators for English X Forum

Post Reply
Leoten
Posts: 21
Joined: Thu, 4. Jan 18, 02:33

What does it take to get a Crystal Fab running?

Post by Leoten » Thu, 18. Jan 18, 11:59

What does it take to get a Crystal Fab running?
1) I got the energy Cells.
2) I got the Meatsteaks.
3) I got Silicon Wafers.

But it won't start producing crystals. Why not?

AleksMain
Posts: 846
Joined: Thu, 21. Sep 06, 11:05

Re: What does it take?

Post by AleksMain » Thu, 18. Jan 18, 12:13

Leoten wrote:What does it take to get a Crystal Fab running?
1) I got the energy Cells.
2) I got the Meatsteaks.
3) I got Silicon Wafers.

But it won't start producing crystals. Why not?
Those must be Argon Crystal Fab (click name on the left to see details).

May be you have not enough resources for it.

As you can see from the details, amount of resources for production is dependent on the size of the Crystal Fab (M or L).

More, production is delayed a little by initialization time of the Crystal Fab (10-20 seconds may be).

kohlrak
Posts: 52
Joined: Thu, 28. Dec 17, 12:47

Re: What does it take?

Post by kohlrak » Thu, 18. Jan 18, 12:27

AleksMain wrote:
Leoten wrote:What does it take to get a Crystal Fab running?
1) I got the energy Cells.
2) I got the Meatsteaks.
3) I got Silicon Wafers.

But it won't start producing crystals. Why not?
Those must be Argon Crystal Fab (click name on the left to see details).

May be you have not enough resources for it.

As you can see from the details, amount of resources for production is dependent on the size of the Crystal Fab (M or L).

More, production is delayed a little by initialization time of the Crystal Fab (10-20 seconds may be).
And don't forget the numbers in []s are how many per cycle you need to make something.

Leoten
Posts: 21
Joined: Thu, 4. Jan 18, 02:33

Post by Leoten » Thu, 18. Jan 18, 12:47

Thank you very much. Kohlrak I'll be sure to check.

Leoten
Posts: 21
Joined: Thu, 4. Jan 18, 02:33

Post by Leoten » Thu, 18. Jan 18, 13:08

I just checked and found no [], but I did find it had run out of energy cells. thank you again kohlrak

User avatar
X2-Illuminatus
Moderator (Deutsch)
Moderator (Deutsch)
Posts: 20856
Joined: Sun, 2. Apr 06, 16:38

Post by X2-Illuminatus » Thu, 18. Jan 18, 13:28

The amount of resources required for one cycle (value in []) is displayed in the station info of player owned stations for each resource separately, below the current stock.
Besteht Interesse an einem Nopileos-Hörbuch?

Farnhams Legende und Nopileos als E-Books!

"People who think they know everything are a great annoyance to those of us who do." - Isaac Asimov

"If it's not impossible, there must be a way to do it." - Sir Nicholas Winton

Hemmingfish
Posts: 424
Joined: Sat, 15. Mar 08, 00:00

Post by Hemmingfish » Fri, 19. Jan 18, 03:55

I just checked and found no [], but I did find it had run out of energy cells. thank you again kohlrak
Image

kohlrak
Posts: 52
Joined: Thu, 28. Dec 17, 12:47

Post by kohlrak » Fri, 19. Jan 18, 15:43

Hemmingfish wrote:
I just checked and found no [], but I did find it had run out of energy cells. thank you again kohlrak
Image
If you still can't find them, let us know, and we'll be sure to make a video next.

Post Reply

Return to “X Trilogy Universe”