4.30 - Operational range is too short although Radar built and range set to system

General discussions about X Rebirth.

Moderator: Moderators for English X Forum

Post Reply
foxxbl
Posts: 90
Joined: Sat, 8. May 10, 10:31

4.30 - Operational range is too short although Radar built and range set to system

Post by foxxbl » Thu, 11. Jan 18, 22:28

Hi!
I have one small but annoying thing with my latest game started on4.30:
All 3 of my stations managers report that Operational range is too short although station is fully built and range set to System (DeVries).
Please check the linked pictures, is this a bug or a feature ? :)

https://imagizer.imageshack.com/v2/1200 ... PeVNJC.png
https://imagizer.imageshack.com/v2/1208 ... aHjFXY.png

(Oversize images replaced by links. Please abide by Forum Rule 8 regarding posted image sizes. Nanook)
Maybe its related to my mods (although I doubt it).

Image

Thanks for any insight.

Regards,
FoxxBL
X3AP vanilla: Super-Magnate / Crusader
X:Rebirth: 565 hours play time, I am addicted..

User avatar
Miniding
Posts: 799
Joined: Fri, 14. Dec 07, 12:33

Post by Miniding » Thu, 11. Jan 18, 22:34

Not really a bug but I got some stations too!

I don't see the problem with all my stations that tell me the same operational range too short... I don't know the criterias for a station to tell us this but all my firm give me great cash flow even with this...

If someone could tell me the criterias should be cool to know though!
Miniding
X3 Reunion - X3 Terran Conflict - X3 Albion Prelude - X Rebirth - Pre-ordered X4 CE!

foxxbl
Posts: 90
Joined: Sat, 8. May 10, 10:31

Post by foxxbl » Thu, 11. Jan 18, 22:48

Miniding wrote:Not really a bug but I got some stations too!

I don't see the problem with all my stations that tell me the same operational range too short... I don't know the criterias for a station to tell us this but all my firm give me great cash flow even with this...

If someone could tell me the criterias should be cool to know though!
I suppose If the operational range is not set to System (it's set to Zone/Sector), manager will object and say that operational range is too short. Operational range can be set to System only if the station has built Radar.
This is my knowledge on this subject.
X3AP vanilla: Super-Magnate / Crusader
X:Rebirth: 565 hours play time, I am addicted..

Requiemfang
Posts: 2743
Joined: Thu, 16. Jul 09, 12:24

Post by Requiemfang » Fri, 12. Jan 18, 00:59

Have you tried this mod?

Galaxy Station Range

https://steamcommunity.com/sharedfiles/ ... =633564681

UniTrader
Moderator (Script&Mod)
Moderator (Script&Mod)
Posts: 13817
Joined: Sun, 20. Nov 05, 23:45

Post by UniTrader » Fri, 12. Jan 18, 12:30

iirc this message means that there are no Trade Offers in the set Range offering Ressources required by the Station. Because there are only few Wares traded in DeVries without Player intervention this is the most likely cause i think...
if not stated otherwise everything i post is licensed under WTFPL

Ich mache keine S&M-Auftragsarbeiten, aber wenn es fragen gibt wie man etwas umsetzen kann helfe ich gerne weiter ;)

I wont do Script&Mod Request work, but if there are questions how to do something i will GLaDly help ;)

User avatar
Miniding
Posts: 799
Joined: Fri, 14. Dec 07, 12:33

Post by Miniding » Sun, 14. Jan 18, 00:03

Good to know Uni!
I try to be self sufficent in DeVries but long to
Thanks!!

Good to read from you by the way :)
8)
Miniding
X3 Reunion - X3 Terran Conflict - X3 Albion Prelude - X Rebirth - Pre-ordered X4 CE!

foxxbl
Posts: 90
Joined: Sat, 8. May 10, 10:31

Post by foxxbl » Sun, 14. Jan 18, 11:07

Requiemfang wrote:Have you tried this mod?

Galaxy Station Range

https://steamcommunity.com/sharedfiles/ ... =633564681
No I haven't so far. Thanks, I will check it out.
X3AP vanilla: Super-Magnate / Crusader
X:Rebirth: 565 hours play time, I am addicted..

Post Reply

Return to “X Rebirth Universe”