Hudba v X3TC s XRM

Moderator: DJ Die

Post Reply
User avatar
Kasprik
Posts: 30
Joined: Sat, 23. May 09, 01:19

Hudba v X3TC s XRM

Post by Kasprik » Fri, 16. Oct 15, 20:34

Zdravím, zkouším X3TC (hrál jsem dříve jen X2) a nějak jsem si uvědomil, že slyším jen zvuky. Hudba se povoluje někde zvlášt, nebo jak to tu s ní je, prosím.
(našel jsem nastavení hlasitostí, o hudbě konktrétně nic)
Díky za případnou radu

Ales_CZ
Posts: 199
Joined: Fri, 26. Jul 13, 13:58

Post by Ales_CZ » Sat, 17. Oct 15, 10:55

já nemám v x3tc xrm a díky tomu mám ve hře v nastavení možnost natavení hudby. Je možné, že ti to způsobuje ta modifikace.

User avatar
Kasprik
Posts: 30
Joined: Sat, 23. May 09, 01:19

Post by Kasprik » Wed, 21. Oct 15, 19:48

ProsímTě a máš tam někde toho víc ohledně zvuků(hudby) než jen to nastavení hlasitostí? To tam totiž mám - ale jestli se někde zvlášť ještě nezapíná...
V sektorech Ti na pozadí běží normálně hudba nebo hraje jen při určitých "akcích"? (boj, stanice... - nějaká událost)
Já jen abych věděl, než se začnu vrtat v kodecích a podobně, nechtěl bych si hru "rozhodit".

User avatar
Kasprik
Posts: 30
Joined: Sat, 23. May 09, 01:19

Post by Kasprik » Sun, 8. Jan 17, 22:45

Na angl. fóru bylo řečeno, že v X3 dělají potíže se zvukem Haali Audio kodeky. Měl jsem je součástí K-Lite packu, dal jsem je pryč ale hudba mi pořád nehraje. Prý stačí WMA, ale ty jsou součástí Media Playeru, který mám (v.12) a muzika nejde.
Jaký používáte audio kodeky (balíček kodeků) ?
Popřípadě - jsou wma k mání někde zvlášť ?
(mimo media player - nějak mu nevěřím)

Ales_CZ
Posts: 199
Joined: Fri, 26. Jul 13, 13:58

Post by Ales_CZ » Tue, 10. Jan 17, 05:47

já mám pouze základní WMA

User avatar
Kasprik
Posts: 30
Joined: Sat, 23. May 09, 01:19

Post by Kasprik » Wed, 18. Jan 17, 11:32

Tak nakonec po testování všeho možného posloužil starý dobrý ACE codec pack, který jsem používal na X2. Takže kdo by měl trable se zvuky/hudbou...zkuste ho.

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”