EnglishGermanFrenchRussianItalianSpanish
Log inRegister
 
Hudba v X3TC s XRM
Post new topic Reply to topic
View previous topic :: View next topic
Author Message
Kasprik





Joined: 23 May 2009
Posts: 30 on topic
Location: Czech Republic
Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 16. Oct 15, 20:34    Post subject: Hudba v X3TC s XRM Reply with quote Print

Zdravím, zkouším X3TC (hrál jsem dříve jen X2) a nějak jsem si uvědomil, že slyším jen zvuky. Hudba se povoluje někde zvlášt, nebo jak to tu s ní je, prosím.
(našel jsem nastavení hlasitostí, o hudbě konktrétně nic)
Díky za případnou radu

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Ales_CZ





Joined: 26 Jul 2013



PostPosted: Sat, 17. Oct 15, 10:55    Post subject: Reply with quote Print

já nemám v x3tc xrm a díky tomu mám ve hře v nastavení možnost natavení hudby. Je možné, že ti to způsobuje ta modifikace.

Back to top
View user's profile Send private message
Kasprik





Joined: 23 May 2009
Posts: 30 on topic
Location: Czech Republic
Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 21. Oct 15, 19:48    Post subject: Reply with quote Print

ProsímTě a máš tam někde toho víc ohledně zvuků(hudby) než jen to nastavení hlasitostí? To tam totiž mám - ale jestli se někde zvlášť ještě nezapíná...
V sektorech Ti na pozadí běží normálně hudba nebo hraje jen při určitých "akcích"? (boj, stanice... - nějaká událost)
Já jen abych věděl, než se začnu vrtat v kodecích a podobně, nechtěl bych si hru "rozhodit".

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Kasprik





Joined: 23 May 2009
Posts: 30 on topic
Location: Czech Republic
Thank you for registering your game
PostPosted: Sun, 8. Jan 17, 22:45    Post subject: Reply with quote Print

Na angl. fóru bylo řečeno, že v X3 dělají potíže se zvukem Haali Audio kodeky. Měl jsem je součástí K-Lite packu, dal jsem je pryč ale hudba mi pořád nehraje. Prý stačí WMA, ale ty jsou součástí Media Playeru, který mám (v.12) a muzika nejde.
Jaký používáte audio kodeky (balíček kodeků) ?
Popřípadě - jsou wma k mání někde zvlášť ?
(mimo media player - nějak mu nevěřím)

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Ales_CZ





Joined: 26 Jul 2013



PostPosted: Tue, 10. Jan 17, 05:47    Post subject: Reply with quote Print

já mám pouze základní WMA

Back to top
View user's profile Send private message
Kasprik





Joined: 23 May 2009
Posts: 30 on topic
Location: Czech Republic
Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 18. Jan 17, 11:32    Post subject: Reply with quote Print

Tak nakonec po testování všeho možného posloužil starý dobrý ACE codec pack, který jsem používal na X2. Takže kdo by měl trable se zvuky/hudbou...zkuste ho.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic Reply to topic
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Control Panel
Login Data
The time now is Thu, 16. Aug 18, 00:08

All times are GMT + 2 Hours

[ Disclaimer / Impressum ] | [ Privacy Policy / Datenschutz ]

Board Security

Copyright © EGOSOFT 1989-2018
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Template created by Avatar & BurnIt!
Debug: page generation = 0.05119 seconds, sql queries = 20