EnglishGermanFrenchRussianItalianSpanish
Log inRegister
 
[MOD] Skunk Overhaul
Post new topic Reply to topic Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
View previous topic :: View next topic
Author Message
Reddeq





Joined: 23 Nov 2013
Posts: 4 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Sat, 3. Oct 15, 11:17    Post subject: Reply with quote Print

Hello, xrook. First of all, cool mod, I like it very much. But, well, I have found incompatibility with Exploration Software - I can buy software, but it doesn't appear in Skunk upgrades menu, and I cannot use it

Back to top
View user's profile Send private message
xrook





Joined: 31 Jul 2015



PostPosted: Sat, 3. Oct 15, 11:28    Post subject: Reply with quote Print

my mod doesnt fiddle with the software upgrade lists, only weapons, engines, and drone lists

but just in case show me your debug log

Back to top
View user's profile Send private message
Reddeq





Joined: 23 Nov 2013
Posts: 4 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Sat, 3. Oct 15, 11:56    Post subject: Reply with quote Print

There's rebirth.log
Well, when I realised, that I can't install software, I tried to disable some mods, and with disabled Skunk Overhaul it works. Thanks for your help

Back to top
View user's profile Send private message
xrook





Joined: 31 Jul 2015



modified
PostPosted: Sat, 3. Oct 15, 12:16    Post subject: Reply with quote Print

your log is filled with errors, cannot match files and so on... can i suggest a clean install of mods and choose only the ones thats up to date? even your teladi outpost DLC shows a 'cannot match file' error

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=370788

both mine and the exploration software suppose to have a debug text that says that they are cued, but they are not on the list

so that means they didnt cue

to create a comparison how messed up your game is here is my last debuglog http://www.mediafire.com/view/akk2d8tmyrskh34/debuglog.txt
with this much mods http://i62.tinypic.com/35am2rb.jpg

also make sure you do not rename any of the mod's folder name



Last edited by xrook on Sat, 3. Oct 15, 13:55; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Reddeq





Joined: 23 Nov 2013
Posts: 4 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Sat, 3. Oct 15, 13:06    Post subject: Reply with quote Print

Oh, I dont't really understand when reading this log=( But most mods I installed are in this list, and only few are not, but I tested them before starting new serious playthrough.
But I'll try to redownload some mods (2 or 3 of them have my own corrections, and maybe I broke something).
And what does it mean - "they are not cued"?=)
Sorry for bad English

Back to top
View user's profile Send private message
xrook





Joined: 31 Jul 2015



PostPosted: Sat, 3. Oct 15, 13:39    Post subject: Reply with quote Print

i installed it and i can see it listed in my ship upgrades after buying it
http://i62.tinypic.com/vfh5jt.jpg

and the exploration software has one debug error
Code:
[General] ======================================
[=ERROR=] Cannot match path '/macros/macro[@name='unit_player_ship_macro']/properties/upgrades' in patch file 'extensions\phipszspaceexplorationsoftware\assets\units\player\macros\unit_player_ship_c_macro'. Skipping node.
[General] ======================================


but i cant see the 'exploration' on the sidebar, its either that i have a conflicting mod with the sidebar mod or its outdated

Back to top
View user's profile Send private message
Reddeq





Joined: 23 Nov 2013
Posts: 4 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Sat, 3. Oct 15, 13:50    Post subject: Reply with quote Print

Oh, it means, I'm an idiot. Sorry for worrying you. Will look for troubles on my side. Thanks for your help again
Well, it's strange, but I started new game, and software works good. Strange, because previous save was new game with all these mods too Confused

Back to top
View user's profile Send private message
Grandsome





Joined: 23 Dec 2011
Posts: 5 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Sat, 17. Oct 15, 00:35    Post subject: Reply with quote Print

Quote:
the 'current pivot' you shown me is just right because ren otani is at the left side of the ship while yisha is at the right


Sorry for the late answer,

The difference between the Skunk and the Foltor Raider model is that the foltor is symetrical and its cockpit is right at the center. The Skunk is asymetrical with its cockpit on the right side of the ship not at the center and it's why the default pivot goes right through the player's seat whose on the left side of the cockpit.[/quote]


_________________
End of Line.
Back to top
View user's profile Send private message
xrook





Joined: 31 Jul 2015



PostPosted: Sat, 17. Oct 15, 03:33    Post subject: Reply with quote Print

xrook wrote:
my mod is not a cat/dat so he could just change the offset to yours

and if i did a compatibility patch just for your pivot fix, what about those who doesnt have that mod installed? the cockpit would be way to far without your mod


Back to top
View user's profile Send private message
dan92d





Joined: 24 Dec 2013



PostPosted: Wed, 9. Mar 16, 21:00    Post subject: Reply with quote Print

It works with 4.0 and Hol. It's one of my favourite mods Smile .
The idea of limiting the number of weapons (2) makes this game more realistic.
But i have one question: where can i find Plasma Cannon mk3?
Thank you in advance

P.S. can you put this mod on steam workshop?

Back to top
View user's profile Send private message
xrook





Joined: 31 Jul 2015



PostPosted: Wed, 9. Mar 16, 21:06    Post subject: Reply with quote Print

dan92d wrote:
It works with 4.0 and Hol. It's one of my favourite mods Smile .
The idea of limiting the number of weapons (2) makes this game more realistic.
But i have one question: where can i find Plasma Cannon mk3?
Thank you in advance

P.S. can you put this mod on steam workshop?


im playing path of exile atm, i believe i made it a random chance to be sold after you finish the mission where you will obtain your first plasma cannon

Back to top
View user's profile Send private message
xrook





Joined: 31 Jul 2015



PostPosted: Wed, 9. Mar 16, 21:15    Post subject: Reply with quote Print

wait, after watching the 4.0 trailer it seems they added their own official plasma cannon MK3 and their own sniper gun

i also see some new weapon modification features in this new update so i have no idea if it will work my mod

i believe you wont find the plasma cannon MK3 as there is a conflict with the official version

and i cant just update it because i havnt played the game for 6 months

Back to top
View user's profile Send private message
dertien





Joined: 22 Feb 2005
Posts: 238 on topic

Thank you for registering your game
modified
PostPosted: Fri, 24. Jun 16, 20:42    Post subject: Reply with quote Print

Thank you for this very cool mod.

Issue:

Description:
Non responsive speech GUI

How to replicate:
When visiting a Mechanic immediately at gamestart (before doing anything else), using a NEW gamestart (Aspiring Merchant) in freeplay sandbox mode.

Go talk to the Mechanic first thing and try to buy the inertial hammer MK I. Game does not crash, but the NPC speech GUI disappears and you are left with the option only to exit the game.

Solution:

Ok, this is due to the fact (I think) that the game engine has not set up everything yet in the background. You can avoid this by waiting like 5 minutes before buying weapons / engines / shields to upgrade your ship. Hope this helps.

Nothing really the modder can do about this.



Last edited by dertien on Fri, 24. Jun 16, 22:00; edited 3 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
dertien





Joined: 22 Feb 2005
Posts: 238 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 24. Jun 16, 21:09    Post subject: Reply with quote Print

dan92d wrote:
It works with 4.0 and Hol. It's one of my favourite mods Smile .
The idea of limiting the number of weapons (2) makes this game more realistic.
But i have one question: where can i find Plasma Cannon mk3?
Thank you in advance

P.S. can you put this mod on steam workshop?


I found the plasma cannon MK3 for sale in sandbox mode. Here is a screenshot:

https://i.imgsafe.org/d8408274bf.png

Other weapons too:

https://i.imgsafe.org/d840a552b8.png

Here's where to find it:

Spoiler
Start 'Aspiring Merchant' in sandbox mode, sell the ship you are given at gamestart at the L shipyard in the same system. Go visit the Mechanic at the Shipyard there (locate him/her by plotting course through the GUI, or asking where can I find you ) using the talk gui.
Spoiler



{Images posted directly to the forums should not be greater than 640x480 or 100kb, oversize image now linked - Terre}

Back to top
View user's profile Send private message
Bishop Weyland





Joined: 17 May 2011
Posts: 179 on topic
Location: Eris
Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 23. Aug 17, 18:29    Post subject: Reply with quote Print

hey guys I want give Rebirth a try ,but I hate the Skunk.. want this beautiful one Smile
I#ve installed however with graphical isseus:
bottom :
http://www.directupload.net/file/d/4823/qp8qxz4q_jpg.htm

and Cockpitt left side:
http://www.directupload.net/file/d/4823/sawtplmf_jpg.htm

could anybody help ? Smile

What do I need to fix that (no ohter mods used at the mom)


_________________
Weyland Yutani Corp.

Building better Worlds
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic Reply to topic Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Control Panel
Login Data
The time now is Sun, 21. Jan 18, 06:33

All times are GMT + 2 Hours


Board Security

Copyright © EGOSOFT 1989-2018
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Template created by Avatar & BurnIt!
Debug: page generation = 0.10566 seconds, sql queries = 29