XRebirth

Moderator: DJ Die

User avatar
peter143
Posts: 120
Joined: Thu, 8. Nov 07, 13:20

Post by peter143 » Tue, 23. Feb 16, 18:17

Nikto nechce písať tak budem aspoň sám zo sebou :)

Dnes ti pozerám, že sa mi lode vracajú furt plné nákladu od bratov Teladov. Každú chvíľu hláška - nemôžem predať tovar ... Pozerám do mapy a nevidím ti tam tú veľku stanicu, tak som tam skočil... a ona tam fakt nebola. Naposledy asi 3-4 dni do zadu bola od Xenonov a tých ďalších pirátov zničená na 69 percent a Teladi mali v (riti) ju opravovať, čiže ju asi zničili :) Nevidím tam ale ani trosky a ani jedného Telada. Čisto prázdny priestor okrem mojich dvoch ťažko poškodených staníc a asi 10 mojich patrolujúcich Arawnov - to som dal na ochranu tej Teladskej stanice - dal sa tam robiť dobrý biznis s Teladiom. Dal :( Stalo sa to niekomu ?

Teraz od koho mám pýtať ,,profit,, za tie náklady na Arawnov ? :) Asi ich predám, nekúpi niekto jazdenky ? :)
I forgive all the mistakes this game, only the music is everything. Number one: X Rebirth Theme II (Orchestra)

bakterius
Posts: 79
Joined: Tue, 29. Nov 05, 21:10

Post by bakterius » Fri, 26. Feb 16, 11:51

Zvykaj si. Vesmir je osamele miesto. :-) dam tomu na chvylu zase sancu... posledne som pred rokom skoncil plot, zostrelil 777 lodi na hard a zaletel do teladi sektoru, kde som zistil ze tam okrem stanic nic nie je... teda ak tam nieco co stoji zato (misie, plot) tak ma opravte. vcera sa mi stiahol ten HOL ale nestihal som to spustit. takze to trosku cez vikend polietam a mozno ma to zase na chvylu podrzi.
Intel core i7 6700K 4 GHz; 2x8 GB DDR4 GF 1080 GTX; SSD EVO 1TB, Samsung 4K 29", OCULUS RIFT, SAITEK x52 PRO

Ales_CZ
Posts: 199
Joined: Fri, 26. Jul 13, 13:58

Post by Ales_CZ » Thu, 3. Mar 16, 05:49

tvl, jsem vzal úkol od Heart of Albion za necelých 30 milionů, kde mám prozkoumat domov světla, ale hned jsem skončil na začátku, protože jsem proletěl bránou a vyplivlo mi to mezi sektorama. Takže nejblíže to mám asi 200 000 km do sektoru. SETU a skokový pohon nemám. Mě napadlo to doletět a tak jsem to nechal 2 noci, aby to tam letělo a ono hovno, mi to připadá, že je ten prostor v určité vzdálenosti. Mě ještě napadlo, vrátit si to, znovu proletět bránou a použít Long Range skener a prozkoumat to. Jestli někdo přesně ví, co mám dělat, tak prosím o radu.

User avatar
Earth Ultimatum IV.
Posts: 5133
Joined: Mon, 3. May 10, 14:39

Post by Earth Ultimatum IV. » Thu, 3. Mar 16, 18:02

Treba na beta fóre nahlásiť, no problém je v tom že potrebujú vedieť prečo sa to stalo a v čom je problém, čiže poslať savegame kde si už teleportovaný nepomôže lebo je už po funuse.

Na workshope je cheat mód ktorý ti dovolí teleportovať z mapy, ak fakt potrebuješ pokračovať v tej savegame

Ales_CZ
Posts: 199
Joined: Fri, 26. Jul 13, 13:58

Post by Ales_CZ » Thu, 3. Mar 16, 20:27

takže jim mám přesně poslat save, před vstupem a potom kde se objevím?

User avatar
peter143
Posts: 120
Joined: Thu, 8. Nov 07, 13:20

Post by peter143 » Fri, 4. Mar 16, 07:09

No mne sa predvčerom stalo, že som testoval v Toride anomálie ( chová sa to ako skoková brána ) , zostal som šokovaný. 2 z troch ma hodili do iného sektora, tá jedna čisto kdesi mimo mapu :) To ale neriešim, je to hra a BUG v tom nevidím :) Jump síce mám ale používam od Alexa mód na skok.
Keď už som pritom, našiel niekto tie nové misie ohľadom skúmania anomálii ? Lebo v textoch sú, ale čo som preskúmal celý Toride nikto ich neponúka.

Jo, a ešte jedna vec, to bude vedieť asi Earth Ultimatum, v DeVries je na pozadí taká veľká stanica, celkom obšírny komplex, cez modrú magistrálu sa leti okolo nej dosť poblízku, len problém je, že z tej modrej sa nedá vyhodiť von. Ona je tam skutočná a dá sa tam doletieť alebo to je iba estetické křoví ? :) Skúšal som to asi hodinu ale nijak sa nepribližovala :)
I forgive all the mistakes this game, only the music is everything. Number one: X Rebirth Theme II (Orchestra)

User avatar
Earth Ultimatum IV.
Posts: 5133
Joined: Mon, 3. May 10, 14:39

Post by Earth Ultimatum IV. » Fri, 4. Mar 16, 11:15

Tá stanica, myslím že sa k nej nedá dostať. Sám som neskúšal, ale veľa kaskadérov na fóre hej :)

Anomálie hádžu do náhodnej zóny v Toride (ak má tiež anomáliu).
Tá misia sa začne spawnovať po tom ako nájdeš niekoľko anomálii (neviem ale koľko).

Ten teleport bug/glitch, treba poslať save ešte predtým ako sa to stalo, a napísať presný postup čo si robil.

Ales_CZ
Posts: 199
Joined: Fri, 26. Jul 13, 13:58

Post by Ales_CZ » Fri, 4. Mar 16, 18:56

já moc anglicky neumím, jenom jsem vzal misi za necelých 30 milionů ve Fields of Opportunity a letěl jsem podle navigace do Albionu do sektoru, kde je ta brána a proletěl jsem. 2x mi to vyhodilo na tom samém místě mezi sektory.

Ales_CZ
Posts: 199
Joined: Fri, 26. Jul 13, 13:58

Post by Ales_CZ » Sat, 5. Mar 16, 21:32

Normálně na asi 6 pokus, co jsem vzal tu misi, tak jsem se objevil na naprosto normálním místě a to u brány do Albionu ve Studené hvězdě. Jináč mi to házelo do Domova Světla mezi sektory

Ales_CZ
Posts: 199
Joined: Fri, 26. Jul 13, 13:58

Post by Ales_CZ » Mon, 7. Mar 16, 21:59

Já jsem normálně v Torridu našel něco hodně divného a i jsem to vyfotil. Je to nějaká průhledná hmota, která se dá objevit pomocí Long Range scanneru (označí se modře) a vydává to zvuky. Vůbec nevím co to je a k čemu to je. Na té fotce je to hodně špatně vidět, ale je to přímo přede mnou.

http://images.akamai.steamusercontent.c ... FA15E29D0/

User avatar
Earth Ultimatum IV.
Posts: 5133
Joined: Mon, 3. May 10, 14:39

Post by Earth Ultimatum IV. » Tue, 8. Mar 16, 11:22

SpoilerShow
anomália :) vleť tam (ak ťa bude odtláčať, použi booster)

Ales_CZ
Posts: 199
Joined: Fri, 26. Jul 13, 13:58

Post by Ales_CZ » Tue, 8. Mar 16, 22:07

tvl už jsem několikrát sebral zbraňový upgrade, ale ani jednou se mi nezobrazil v inventáři

User avatar
Earth Ultimatum IV.
Posts: 5133
Joined: Mon, 3. May 10, 14:39

Post by Earth Ultimatum IV. » Wed, 9. Mar 16, 11:30

Upgrady sa nezobrazujú v inventári, ale ešte v menu inventára je ďalšie tlačítki na spodku obrazovky "weapon modifications", a tam to nájdeš :D alebo navštív mechanika

Ales_CZ
Posts: 199
Joined: Fri, 26. Jul 13, 13:58

Post by Ales_CZ » Wed, 9. Mar 16, 16:32

když jsem viděl v inventáři právě ty kity, tak jsem se divil, proč se mi tam nezobrazují, když jsem je sebral.

Jo zjistil sem jednu zajímavost, na stolním PC mi nefungují achievementy, ale na bráchovo noťasu mi fungují, ale přitom steam a hru mám nastavený stejně.

Hele máš prozkoumaný Torride, já ho prolétávám a chyb mi nalézst asi 2 zóny, ale s Khac´kama už sem našel. A v Domovu Světla jsou všechny zóny podél dálnice nebo i kus od ní? Podél dálnice jsem všechny objevil, ale nedostal jsem achievement.

User avatar
Earth Ultimatum IV.
Posts: 5133
Joined: Mon, 3. May 10, 14:39

Post by Earth Ultimatum IV. » Wed, 9. Mar 16, 21:08

Mám ten achievement za Toride. Oni sú skryté dosť, no našiel som ich cez ten svoj mód čo zobrazuje všetko na mape.

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”