EnglishGermanFrenchRussianItalianSpanish
Log inRegister
 
XRebirth
Post new topic Reply to topic Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
View previous topic :: View next topic
Author Message
GDAworm





Joined: 10 May 2007
Posts: 47 on topic
Location: CZ
Thank you for registering your game
PostPosted: Sun, 19. Jul 15, 13:28    Post subject: XRebirth Reply with quote Print

Prosím jak se oddělí konstrukční loď od již plně hotové a vybavené stanice?

Lze nějak hromadně přidělit skupiny stíhačky k lodi nebo stanici . Bez nutnosti každou stíhačku přidělovat jednotlivě :/ ?

Proč i když mám nejlepší obchodní software, nemůžu obchodovat s celým vesmírem i když ho mám objevený a povětšinou dobrou reputaci a licence všude. Pokud to jde prosím napište jak.

Back to top
View user's profile Send private message
Ales_CZ





Joined: 26 Jul 2013



PostPosted: Sun, 19. Jul 15, 18:46    Post subject: Reply with quote Print

Konstrukční loď nelze od stanice odvolat.

Já si nejsem jistý, ale asi je musíš přidělovat jednotlivě.

abys mohl obchodovat s celým vesmírem,tak musíš přistát na stanici a pokecat si o něčem s osobou, která má nad sebou bublinu a v ní "...". Pokavaď budeš úspěšný tak ti nabídne aktualizovaní obchodní nabídky/poptávky po zboží.

Back to top
View user's profile Send private message
plynak





Joined: 12 Dec 2003
Posts: 2873 on topic
Location: Iivinen, Caldari border zone
Thank you for registering your game
PostPosted: Mon, 20. Jul 15, 14:27    Post subject: Reply with quote Print

Stahni si MOD autotrader nebo yet another trader a mas klid. Je to obdoba ST/UT z predchozich dilu. Navic muzes nyni dat lodim i prikaz k atuomaticke tezbe. Opravdu vrele doporucuji, protoze ta zhuverilost, co vymysleli v Rebirthu asi vejde do dejin.

Pridelovat lode lze jen po jedne. Jen upozornuji, ze i po skoro trech letech neumi stihacky nasledovat velke lode jinak, nez pres dalnice. A to uz nemluvim o tom, ze letadlovky stale neumi prijimat a vyposutet stihacky, jedine s MODem. Tudiz pridelovani stihacek lodim ztraci smysl. Bohuzel MOD Ultimate Fleet Overhaul, co vsechno toto resil jiz neni podporovan a nefunguje.


_________________
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
peter143





Joined: 08 Nov 2007
Posts: 120 on topic
Location: Slovakia
Thank you for registering your game
PostPosted: Mon, 20. Jul 15, 18:13    Post subject: Reply with quote Print

Co Plyňák to pravda. Mne teraz pod betou tie Traderi nefungujú - neviem prečo ale nefungujú. Prideľovanie tých lodí po jednej je riadne o držku. To by mohli zmeniť. Inak aby som furt len nekydal - zmenili tú hru dosť a je celkom hratelná - už len kvôli hudbe Razz Razz Razz Razz


_________________
I forgive all the mistakes this game, only the music is everything. Number one: X Rebirth Theme II (Orchestra)
Back to top
View user's profile Send private message
plynak





Joined: 12 Dec 2003
Posts: 2873 on topic
Location: Iivinen, Caldari border zone
Thank you for registering your game
PostPosted: Tue, 21. Jul 15, 08:11    Post subject: Reply with quote Print

peter143 wrote:
Co Plyňák to pravda. Mne teraz pod betou tie Traderi nefungujú - neviem prečo ale nefungujú. Prideľovanie tých lodí po jednej je riadne o držku. To by mohli zmeniť. Inak aby som furt len nekydal - zmenili tú hru dosť a je celkom hratelná - už len kvôli hudbe Razz Razz Razz Razz

Ktery MOD presne nejde. Autotrader, nebo Yet another trader? A presne toho se bojim, ze s dalsim patchem prestanou dalsi MODy fungovat. A bohuzel na dementnim Steamu to ten patch nacpe at chceme nebo ne. Schvalne si zkusim zazalohovat tu verzi 3.53 jak ji mam ted a uvidime.

EDIT: Ted koukam, ze Yet Another Trader by mel fungovat i pod 3.60beta stejne jako me oblibene Miscellaneous Combat Tweaks. Ted jen doufat, ze pojedou i dalsi jako Better Turrets a Mission Computer. Hlavne ten mission computer je dulezity. Opravdu netusim, ktereho, reknu to naplno, kretena napadlo, ze bude desne zabavne obletovat snanici metr od steny a kilkat na pidikonky s misemi.


_________________
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
GDAworm





Joined: 10 May 2007
Posts: 47 on topic
Location: CZ
Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 19. Aug 15, 15:42    Post subject: Reply with quote Print

Prosím chtěl bych se zeptat ještě na něco jiného ze hry, je to normální když se časem začínají objevovat ve hře ohromné skupiny stíhačů?
Nebo xenonské lodě obklopené obrovskými roji doprovodných stíhaček?
(zhruba 30h hraní volné hry)

Brutální případ Xenon torpedoborec obklopen 6x možná i více skupin stíhačů, každá skupina s ohromným počtem stíhačů na vše se vrhající jako roje včel.

Plně vyzbrojená stanice uprostřed Albionu byla bez šance se ubránit, dva albionské torpédoborce a 30x stíhačů dostalo na frak.
Xenonského torpédoborce jsem dostal docela snadno, ale ty neskutečné roje stíhaček rozsekaly všechno.
Za to může nějaký mod, nebo to je to po čase hraní, normální stav hry - takovéhle roje?

Hra s DCL, z modů používám auto trader, super scanner, super booster, jump drive skunk, more crew, show skills, craft virtual seminars, Auto Looter, npcs gain xp, galaxy station range trade

Back to top
View user's profile Send private message
plynak





Joined: 12 Dec 2003
Posts: 2873 on topic
Location: Iivinen, Caldari border zone
Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 19. Aug 15, 15:49    Post subject: Reply with quote Print

Jo, je. A jelikoz k neexistujici AI tu mame nemoznost patrolovat vice nez jeden sektor, tak se to pak ani neda uhlidat. Nazorny priklad skvele dokoncene hry, kde vse funguje, jak ma.


_________________
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
GDAworm





Joined: 10 May 2007
Posts: 47 on topic
Location: CZ
Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 19. Aug 15, 21:57    Post subject: Reply with quote Print

V Rebirth jsem už odehrál podle Steam bonzáka něco málo přes 400 hodin.

Doposud jsem nehrál jejich Rebirth příběh a ani nevím jestli v dohledné době budu, je to úplně jiná a divná hra.

Kde jsou ty časy předešlých dílů, ty spousty vychytaných možností obchodu a nastavení , boje, možnosti létat v nejrůznějších lodích, skutečně rozhodovat o dění atd.

Kam se to všechno podělo ???

Nejraději jsem hrál asi X3 Reunion a X3TC.

Albion už mě nebral Sad a tohle je ještě o moc horší ani nevím proč to ještě hraji, snad kvůli naději v zázrak a vzkříšení, nebo jen z nostalgie či setrvačnosti, možná ještě kvůli soundtracku a grafice.

kapitola sama o sobe Yisha Evil or Very Mad
To neustálé kecání, zdržování a opakování zřejmého, bože proč taková buzerace.
Když chci ke stanici přidělit desítky stíhačů, nebo cokoli jiného s přidělováním ... to utrpení. I s vypnutým zvukem je to hrůza.
Na ní asi není nějaký příkaz, nebo mod co by jí zavřel kalpačku a celé to zrychlil?


Omlouvám se čtenářům tohoto, že tu takhle kňučím a kritizuji.

Back to top
View user's profile Send private message
peter143





Joined: 08 Nov 2007
Posts: 120 on topic
Location: Slovakia
Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 19. Aug 15, 23:37    Post subject: Reply with quote Print

Ysha tam nehovorí nič, akurát pár viet v príbehu. Smile aj to málo. Vo voľnej hre máš hlášky BETTY - palubny počítač Smile Dobre nečakaj, skončila 2 ročná záruka :ň Počkaj si na IV - Rebirth


_________________
I forgive all the mistakes this game, only the music is everything. Number one: X Rebirth Theme II (Orchestra)
Back to top
View user's profile Send private message
plynak





Joined: 12 Dec 2003
Posts: 2873 on topic
Location: Iivinen, Caldari border zone
Thank you for registering your game
PostPosted: Thu, 20. Aug 15, 13:12    Post subject: Reply with quote Print

Nejhorsi je, ze behem jakehokoliv kecani nemuzes nic delat. Takze i prirazeni jedne lodo k jine lodi je neskutecny opruz nez si to ti idioti vyrikaji mezi sebou. Jako jednou, dvakrat to ujde. Ale kdyz pak pridavam stihacky Arawnovi, tak to je na masli. Fakt by mne zajimaly myslenkove pochody toho, kdo tohle povazuje za zabavu. Hlavne, ze ovladani velkych lodi je nuda... Fakt napresdrzku.


_________________
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
GDAworm





Joined: 10 May 2007
Posts: 47 on topic
Location: CZ
Thank you for registering your game
PostPosted: Thu, 20. Aug 15, 23:27    Post subject: Reply with quote Print

pozor samý spoiler


Přesně jak píšeš to je ono.
Nepřeskočíš ten dialog a když dáš těch stíhaček 30 nebo víc máš to na půl hodiny. 15 minut než se u toho vykecají a dalších 15 na to aby jsi to vydýchal.

Jako nepochopil jsem to obchodování v nemodované hře.

To mysleli vážně s tím, aby člověk dělal každý obchod ručně, aby vydělal? Nač je ve stanici manager když nic neumí a vede stanici k bankrotu. Nač je tam to jednoduché nastavení, když ho manager stejně neposlouchá.

Fabrika se specialisty frčí na 154% u většiny produktů, sklady skoro prázdné jak to ženou pryč, vstupní ceny maximálně stažené, výstupní ceny nastavené na maximální možnou výši a prachy stejně nikde. To čmajdaj pouze v jednom sektoru, tím pádem neskáčou a neutrácejí za palivo.


Nebudu to rozepisovat je to na dlouho a nervy na to nemám.

Zaplať pán Bůh za modaře co to výrazně zlepšili.


Jsem teď našel jeden německý mod, co umí při kliknutí pouze na velín dané stanice, zpřístupnit a aktualizovat všechny obchodní nabídky stanice.
žádné přistávání na stanici, hecování, skenování, nebo mini hry ... tak to mělo vypadat ... mini hry si měli nechat na semináře a slevy+reputaci. Těch pár stále se opakujících dialogů v mini hrách to také není žádné terno.

Takže prachy vyděláme hlavně docela obstojnými misemi, přímým ručním obchodem a prodejem přepadených uloupených lodí.

Nezbývá než doufat v lepší zítřky a mnohem lepší možné pokračování X vesmíru.

Back to top
View user's profile Send private message
GDAworm





Joined: 10 May 2007
Posts: 47 on topic
Location: CZ
Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 18. Sep 15, 09:52    Post subject: Reply with quote Print

Prosím opět o radu jak v hlavní dějové linii.

Mám postavit stanici v DV no dobrá proč ne, ale kde pro Bůh živého mám sehnat fusion reactory, když jedinou fabriku vlastní dějově nepřátelský Plutah a cesta do jiných vesmírů OL /TD není přístupná ???

Back to top
View user's profile Send private message
plynak





Joined: 12 Dec 2003
Posts: 2873 on topic
Location: Iivinen, Caldari border zone
Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 18. Sep 15, 09:54    Post subject: Reply with quote Print

GDAworm wrote:
Prosím opět o radu jak v hlavní dějové linii.
Když mám postavit stanici v DV kde pro Bůh živého mám sehnat fusion reactory, když jedinou fabriku vlastní dějově nepřátelský Plutah a cesta do jiných vesmírů OL /TD není přístupná ???

Uprimne? Pouzij savegame editor a naedituj si je do sve Rahanas. Jinak stravis hodiny a hodiny zbytecnym hledanim. Ale jinak je to skvela a doladena hra...


_________________
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
GDAworm





Joined: 10 May 2007
Posts: 47 on topic
Location: CZ
Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 18. Sep 15, 10:03    Post subject: Reply with quote Print

Děkuji ......

Jsem smutný že takto.
Ještě jsem to nemusel používat a tak to snad nezvrtám a nezláká mě to k jiným upravám.

Back to top
View user's profile Send private message
Earth Ultimatum IV.



MEDALMEDALMEDAL

Joined: 03 May 2010
Posts: 5129 on topic
Location: Slovakia
Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 18. Sep 15, 15:33    Post subject: Reply with quote Print

Albion -> Ascendancy -> Buried treasure.
Tam kúpiš reaktory aj káble. Vyrába ich Ledda Industrial, neutrálna frakcia (ak si im niečo nevyparatil).
Netreba nič editovať


_________________
Steam profile
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic Reply to topic Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Control Panel
Login Data
The time now is Tue, 20. Feb 18, 13:44

All times are GMT + 2 Hours


Board Security

Copyright © EGOSOFT 1989-2018
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Template created by Avatar & BurnIt!
Debug: page generation = 0.10197 seconds, sql queries = 29