EnglishGermanFrenchRussianItalianSpanish
Log inRegister
 
[MOD] Conquest and War in Rebirth! Release Version 1.60 10-30-2016
Post new topic Reply to topic Goto page Previous  1, 2, 3 ... 317, 318, 319, 320, 321  Next
View previous topic :: View next topic
Author Message
Nikola515





Joined: 04 May 2012
Posts: 2857 on topic
Location: DeVries
Thank you for registering your game
PostPosted: Sat, 16. Dec 17, 04:42    Post subject: Reply with quote Print

This is useful if you are building empire in remote places like DV or CS....

I thought managers do that automatically when you assign ships to station (or they did in vanilla) ?


_________________
It's not world hunger because we can't feed poor,it's because there will never be enough to feed the rich .....
Back to top
View user's profile Send private message
iforgotmysocks





Joined: 08 Nov 2013



PostPosted: Sat, 16. Dec 17, 06:02    Post subject: Reply with quote Print

Nikola515 wrote:
This is useful if you are building empire in remote places like DV or CS....


Where is the challenge then? Very Happy

Nikola515 wrote:

I thought managers do that automatically when you assign ships to station (or they did in vanilla) ?


I never saw that happening, so i highly doubt it. Surprised
Could be wrong tho, i only play vanilla when i'm testing new updates.

Altho if u wanna be sure that all ur ships that u're buying do that automatically, just add this to ur npc_shiptrader.xml file where all the scripts are assigned to the shipcrew of new build ships. Can't tell u the exact line, i changed the cwir scripts too much.

<set_value name="$ship.pilot.$config_autorefuel" exact="1" />


_________________
My mods
Back to top
View user's profile Send private message
Nikola515





Joined: 04 May 2012
Posts: 2857 on topic
Location: DeVries
Thank you for registering your game
modified
PostPosted: Sat, 16. Dec 17, 18:34    Post subject: Reply with quote Print

1) I don't mind challenge but waiting for 8 hours to get fusion cores to get to my CV is just annoying. I had to go to HoL to find 39 fusion reactors by boarding ally ship. Every station was out of them for some reason.... At least now I know where money is Wink

2) I didn't play game long time so I might be wrong about managers not auto fueling ships. I switched all of them to yes and they are working fine now (thanks for advice) Very Happy


_________________
It's not world hunger because we can't feed poor,it's because there will never be enough to feed the rich .....


Last edited by Nikola515 on Sun, 17. Dec 17, 00:19; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
iforgotmysocks





Joined: 08 Nov 2013



PostPosted: Sat, 16. Dec 17, 19:38    Post subject: Reply with quote Print

Nikola515 wrote:
1) I don't mind challenge but waiting for 8 hours to get fusion cores to get to my CV is just annoying. I had to go to HoL to find 39 fusion reactors by boarding ally ship. Every station was out of them for some reason.... At least now I know where money is Wink


Fair point. I usually build a Tech Lab first to avoid that and if i need lots more i capture ships buying them from stations cuz i'm usually out training my boarding crew so early in the game anyway. Very Happy


_________________
My mods
Back to top
View user's profile Send private message
Nikola515





Joined: 04 May 2012
Posts: 2857 on topic
Location: DeVries
Thank you for registering your game
PostPosted: Sun, 17. Dec 17, 00:23    Post subject: Reply with quote Print

I was starting to build my first warehouse so I can start mining but it just wouldn't finish. That is probably going to be my next stations as soon as my warehouse is finished.

Edit: Also I noticed in OL that all empty zones are owned by Argon gov ? Is this normal because everything in DV free for taking(empty zones)....


_________________
It's not world hunger because we can't feed poor,it's because there will never be enough to feed the rich .....
Back to top
View user's profile Send private message
Akaluk





Joined: 08 Dec 2012
Posts: 6 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Thu, 21. Dec 17, 01:53    Post subject: Reply with quote Print

How do you get CWIR to work in 4.30?

Game freezes after loading screen when i try to load my save Question

Back to top
View user's profile Send private message
Nikola515





Joined: 04 May 2012
Posts: 2857 on topic
Location: DeVries
Thank you for registering your game
PostPosted: Thu, 21. Dec 17, 02:57    Post subject: Reply with quote Print

Reinstalling mods seems to work (for me anyway). If not check your other mods if you have any installed.


_________________
It's not world hunger because we can't feed poor,it's because there will never be enough to feed the rich .....
Back to top
View user's profile Send private message
Akaluk





Joined: 08 Dec 2012
Posts: 6 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Thu, 21. Dec 17, 23:16    Post subject: Reply with quote Print

You're right, i can start a new game with CWIR but my save wont load anymore Sad crashes after the game loads, i get a *bing* after loading then the game freezes. Any idea whats wrong?

Back to top
View user's profile Send private message
iforgotmysocks





Joined: 08 Nov 2013



PostPosted: Sat, 23. Dec 17, 10:22    Post subject: Reply with quote Print

What mods are u using? Surprised


_________________
My mods
Back to top
View user's profile Send private message
LEGO1001





Joined: 12 Nov 2008
Posts: 2 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Sat, 30. Dec 17, 07:54    Post subject: Reply with quote Print

Anyone know were you can buy X4 probes at???

Back to top
View user's profile Send private message
iforgotmysocks





Joined: 08 Nov 2013



PostPosted: Sat, 30. Dec 17, 08:08    Post subject: Reply with quote Print

LEGO1001 wrote:
Anyone know were you can buy X4 probes at???


Currently nowhere unless you change a few lines of code. That part of the mod is outdated and needs a small update. I wrote a few pages back how u can fix it, here it is again:

iforgotmysocks wrote:
Replacing the lines 207 to 215 in md/conquer_mod.xml with:
Code:

<do_if value="not param.itemtraderlists.junkdealerlists.{1}.indexof.{[ware.inv_probe, 1, 2, 45]}">
               <append_to_list name="param.itemtraderlists.junkdealerlists.{1}" exact="[ware.inv_probe, 1, 2, 45]" />
            </do_if>
            <do_if value="not param.itemtraderlists.equipmentlists.{1}.indexof.{[ware.inv_probe, 2, 5, 85]}">
               <append_to_list name="param.itemtraderlists.equipmentlists.{1}" exact="[ware.inv_probe, 2, 5, 85]" />
            </do_if>
            <do_if value="not param.itemtraderlists.equipmentlists.{1}.indexof.{[ware.inv_hyperdrivecrystal, 8, 15, 85]}">
               <append_to_list name="param.itemtraderlists.equipmentlists.{1}" exact="[ware.inv_hyperdrivecrystal, 8, 15, 85]" />
            </do_if>
        <do_if value="not param.itemtraderlists.equipmentlists2.{1}.indexof.{[ware.inv_probe, 2, 5, 85]}">
          <append_to_list name="param.itemtraderlists.equipmentlists2.{1}" exact="[ware.inv_probe, 2, 5, 85]" />
        </do_if>
        <do_if value="not param.itemtraderlists.equipmentlists2.{1}.indexof.{[ware.inv_hyperdrivecrystal, 8, 15, 85]}">
          <append_to_list name="param.itemtraderlists.equipmentlists2.{1}" exact="[ware.inv_hyperdrivecrystal, 8, 15, 85]" />
        </do_if>


fixes at least the probes and jump crystalls.



_________________
My mods
Back to top
View user's profile Send private message
iforgotmysocks





Joined: 08 Nov 2013



PostPosted: Sat, 30. Dec 17, 13:39    Post subject: Reply with quote Print

Hmm.... i was just checking out what the xenon were up to lately...
https://imgur.com/a/wAFji
There might be something wrong here. xD

Edit:
Not just the Xenon. Very Happy
https://i.imgur.com/fafwdXC.jpg


_________________
My mods
Back to top
View user's profile Send private message
150147





Joined: 31 Mar 2008
Posts: 279 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Sun, 31. Dec 17, 10:33    Post subject: Reply with quote Print

iforgotmysocks wrote:
Hmm.... i was just checking out what the xenon were up to lately...
https://imgur.com/a/wAFji
There might be something wrong here. xD

Edit:
Not just the Xenon. Very Happy
https://i.imgur.com/fafwdXC.jpg


I have also had this. Takes a LARGE task force of Fulmekrons to clear the zone. Good Luck!

Back to top
View user's profile Send private message
otto_deluxe





Joined: 14 May 2005
Posts: 20 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Sat, 6. Jan 18, 15:20    Post subject: Reply with quote Print

You, sirs, must have insane PCs when those battles do not crash your game. I have a theory about how this happened:
Both factions "saved up" fleet points or ships, and when attacked, sent reinforcements multiple times, which in return proced reinforcements from the other party, and vice versa.
When I attacked a Xenon station for the first time a few days in the save, the Xenon sent ~7 or 8 response fleets of an I, a handful of Ks and each K with a handful of Ns and Ms. Whenever I would get more of my own ships in, they would send more and more.

So my guess is, both your factions didn't lose ships in a long time and just sent reinforcements after reinforcements. It's just a guess, I did not have a look at the code.

Back to top
View user's profile Send private message
iforgotmysocks





Joined: 08 Nov 2013



PostPosted: Sat, 6. Jan 18, 20:00    Post subject: Reply with quote Print

otto_deluxe wrote:
You, sirs, must have insane PCs when those battles do not crash your game. I have a theory about how this happened:
Both factions "saved up" fleet points or ships, and when attacked, sent reinforcements multiple times, which in return proced reinforcements from the other party, and vice versa.
When I attacked a Xenon station for the first time a few days in the save, the Xenon sent ~7 or 8 response fleets of an I, a handful of Ks and each K with a handful of Ns and Ms. Whenever I would get more of my own ships in, they would send more and more.

So my guess is, both your factions didn't lose ships in a long time and just sent reinforcements after reinforcements. It's just a guess, I did not have a look at the code.


Nah, the reason was that those xenon were trying to destroy that station for a long time. And for some reason they weren't able to finish it off while i wasn't in zone. So they just stacked up more and more invasion fleets and when i popped into zone they managed to destroy the station and moved on.

Not sure what the reason for AG and HV is (second link [both are green to me]), that they're not fighting it out, but it seems AG are keeping their ships close to the gate and HV is trying to destroy the station. Idk, it's kinda weird. Very Happy


_________________
My mods
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic Reply to topic Goto page Previous  1, 2, 3 ... 317, 318, 319, 320, 321  Next
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Control Panel
Login Data
The time now is Fri, 22. Jun 18, 22:42

All times are GMT + 2 Hours

[ Disclaimer / Impressum ] | [ Privacy Policy / Datenschutz ]

Board Security

Copyright © EGOSOFT 1989-2018
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Template created by Avatar & BurnIt!
Debug: page generation = 0.11038 seconds, sql queries = 29