Nefunkční Plugin manager

Moderator: DJ Die

Post Reply
TinniT
Posts: 118
Joined: Mon, 8. Oct 12, 17:18

Nefunkční Plugin manager

Post by TinniT » Sun, 29. Mar 15, 13:25

Ahoj lidičky, po delší době sem si řekl, že si zase zahraju X3 a protože reunion jsem už hrál dlouho, nainstaloval jsem si TC (verze 3.2) a XRM - až sem je všechno v pořádku.

Protože z reunionu vím, že v pozdějších fázích hry, to chce nějaký ty scripta, tak jsem rovnou přidal plugin manager (verze 2.12) a tady je zakopanej pes... Když chci instalovat script, který mám v PC ještě z dob kdy sem hrál reunion, tak mi napíše, že "Unable to open package file a místo odkud to otvírám", tak jsem si řekl, že zkusím dané scripty stáhnout znovu, ejhle... Najednou to šlo.

Ovšem... Jeden problém sem vyřešil a objevili se další dva. Když sem v plugin manageru vybíral složku se hrou (Current X directory) tak mi to nechtělo vzít X3TC, inu tento spouštěcí soubor jsem přejemnoval na X3 (jak si plugin přál) a už ho našel - není problém z dalšího odstavce způsoben tímhle?

Druhý problém je, že i když se mi podaří script nainstalovat, tak ho prostě nemám ve hře. Mám ho povolený (jen u signed mám křížek, ale netuším jak to přepnout)

Další věcí je, že mi nejdou nainstalovat nové lodě. Dám instal ship, najdu příslušný soubor otevřu jej a ejhle... Nic se nestane.

Jako řešení mě napadlo instalovat scripta i lodě ručně, což by mi nevadilo, kdybych věděl jak na to... :)

(U lodí sem někde četl, že v XRM si žádný přidávat nemůžu, ale jelikož mi to nešlo ani u reunionu a vyřešil to LV cheater (loď jsem cheatnul, koupil v doku nějakou drahou a zničil ji a nechal si jen tu co jsem si nacheatoval), tak bych byl rád, kdyby to fungovalo stejně :D)

Takže prosím... Víte někdo co by s tím mohlo být?
Popřípadě jak se instalují scripta/lodě ručně?
A pokud instaluji ručně, tak si musím stáhnout jiný formát, než spk/xsp?

Vesmíru zdar!

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2123
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57

Post by DJ Die » Wed, 1. Apr 15, 23:11

Ahoj,
doporucuju zkusit novejsi verzi PM:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=265915
je to od stejneho programatora, ale kompletne to prepsal a z me zkusenosti to funguje lip :wink: jinak scripty musis aktivovat i ve hre tim, ze zmenis jmeno pilota na Thereshallbewings nezapomen na velke T
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

TinniT
Posts: 118
Joined: Mon, 8. Oct 12, 17:18

Post by TinniT » Fri, 3. Apr 15, 09:02

Ok, dneska zkusím a dám vědět :) Dík za rady :)

TinniT
Posts: 118
Joined: Mon, 8. Oct 12, 17:18

Post by TinniT » Fri, 3. Apr 15, 10:56

Tak se zdá, že něco funguje...:D
Konkrétně módy jako MARS a SPP free crystals

Problém je u toho cheateru, který chci jen kvůli tomu, abych si mohl přidávat lodě, které ve hře jsou, ale v žádné loděnici, jsem je zatím nenašel (asi ten XRM mód)

Mám ho nainstalovanej, ale nemám možnost přes příkazovou konzoly jakkoli "cheatovat" jediný co mě napadlo je to, že pro to zatím nemám potřebný ovládací soft na loďce, jaký to prosím je? Nebo je chyba někde jinde? :)

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2123
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57

Post by DJ Die » Sun, 5. Apr 15, 14:13

Chybka bude urcite jinde, protoze na to zadny soft neni potreba napada me jedine ze verze, kterou pouzivas, neni urcena pro TC, ale treba pro AP. Mas odkaz na tu, kterou sis stahl? je divne, ze ti funguje jen neco....
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

TinniT
Posts: 118
Joined: Mon, 8. Oct 12, 17:18

Post by TinniT » Mon, 6. Apr 15, 11:20

Teď zrovna mám:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=216691 - takže to yb snad už mělo být bez problému :)

Hra mi blba - tak jsem ji celou přeinstaloval, napatchoval, znovu ručně nainstaloval XRM a když ji spouštím a dám "select mod package", tak tam mám jen MARS, PM tam není, takže MARS se ve hře ukazuje, žádný jiný scripta už ne. Ale pozitivní je, že zase sem našel jednu z lodí co mám nainstalovanou přes PM... :D

Zkoušel jsem přehodit PM složku ke složce se hrou (ne přímo do ní), pak si kontroloval, jestli mám správně nastavený PM, aby "spolupracoval" se správnou složkou, kde mám hru. No zatím bezvýsledně... Nějaké další rady prosím? :)

EDIT: Tak vyřešeno... Nakonec jsem zjistil, že sem jenom vůl :D Sice jsem nainstaloval v PM archive, ale už ne script...:D Takže sem to ve hře ani mít nemohl :D

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”