X Rebirth-herní zážitky, návody a role play komentáře

Moderator: DJ Die

Splaterjay
Posts: 29
Joined: Thu, 5. Dec 13, 16:18

Post by Splaterjay » Tue, 17. Dec 13, 20:51

je to divný, že ti to nejde..., ten patch 1.20b nic neopravil. Když naložím Foot a má zadokovat na stanici tak se o ní zastaví a furt naráží do stanice.
Rhanaras nějde Boardnout. hrůza děs..

EARTH_: jak jsi myslel , že se dá nastavit , aby nepožíval jump drive. kde se to dá nastavit? Hledal a nic !

Splaterjay
Posts: 29
Joined: Thu, 5. Dec 13, 16:18

scan stanic

Post by Splaterjay » Thu, 19. Dec 13, 11:11

tak jsem požil tento mod ButterRanges[/b] i když 3-4 x zvětšil vzdálenost tak jsem si upravil ještě vzdálenosti na 2,5 km a už krásně z dálky identifikuji.

User avatar
Earth Ultimatum IV.
Posts: 5133
Joined: Mon, 3. May 10, 14:39

Post by Earth Ultimatum IV. » Thu, 19. Dec 13, 16:14

Chlapci vyriešil som ten problém s 300 jedlom.
Nechce sa mi to znova písať, tak len skopírujem svoj "zážitok" z ENG fóra:

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=359375

Tiež odporáčam prečítať :) perfektne som si to užil celé.

Splaterjay
Posts: 29
Joined: Thu, 5. Dec 13, 16:18

Post by Splaterjay » Thu, 19. Dec 13, 17:47

to je hustý :) , blahopřeji
v mé hře je Rahanas hned vedle brány v Albionu.
Źačal jsem hrát od znovu tak uvidíme jak ho poslat před sebou, když se utíká z Albionu. Možná bude fungovat stejný fígl "Take me to ".
Last edited by Splaterjay on Fri, 20. Dec 13, 13:43, edited 1 time in total.

User avatar
Earth Ultimatum IV.
Posts: 5133
Joined: Mon, 3. May 10, 14:39

Post by Earth Ultimatum IV. » Thu, 19. Dec 13, 18:04

Splaterjay wrote:to je hustý :) , blahopřeji
v mé hře je Rahanas hned vedle brány v Albionu.
Źačal jsem hrát od znovu tak uvidíme jak ho poslat před sebou, když se utíke z Albionu. Možná bude fungovat stejný fígl "Take me to ".

Rahanas? Nieje to náhodou Heavy Sul? Tá loď na obale hry?
Lebo aj u mňa kempí pred bránou v Albione jeden Heavy Sul. Tá loď vyzerá približne rovnako ako Rahanas. Je to súčasť príbehu - akože PMC blokuje vchod do DeVries.

Splaterjay
Posts: 29
Joined: Thu, 5. Dec 13, 16:18

Rahanas - Plot

Post by Splaterjay » Fri, 20. Dec 13, 13:42

Já si myslím , že to je ta co dostanem v části příběhu a má (údajně) za námi přiletět do DeVries. Bez této lodi pak není možné nakoupit 300 food ration
Nevím proč je to fixnuté na jeden typ lodi a koupit lod Rahanas v DeVries nejde. Napřed si prolezu všechny bary a skrýše at mám na pořádný shields a engine potom budu něco řešit s příběhem.

Jak si kapitám zvzšuje zkušenosti? jenom děláním misi nebo i tím, že budu naloděn a bude poslouchat mé povely.
Last edited by Splaterjay on Fri, 20. Dec 13, 17:04, edited 1 time in total.

User avatar
Earth Ultimatum IV.
Posts: 5133
Joined: Mon, 3. May 10, 14:39

Re: Rahanas - Plot

Post by Earth Ultimatum IV. » Fri, 20. Dec 13, 13:50

Splaterjay wrote:Já si myslím , že to je ta co dostanem v části příběhu a má (údajně) za námi přiletět do DeVries. Bez této lodi pak není možné nakoupit 300 food ration
Nevím proč je to fixnuté na jeden typ lodi a koupit lod Rahanas v DeVries nejde. Napřed si prolezu všechny bary a skrýše at na pořádný shields a engine potom budu něco řešit s příběhem.

Jak si kapitám zvzšuje zkušenosti? jenom děláním misi nebo i tím, že budu naloděn a bude poslouchat mé povely.

Tá loď Rahanas zmizne v tej misii kde sa dostaneš prvýkrát do DeVries, a neskôr ju dostaneš späť. Kapitán zvyšuje Skill asi zabíjaním a lietaním, no to len tipujem. Moji kapitáni majú Leadership na 5* takže tam neni čo meniť.

Ináč kapitáni s vysokým combat a leadership vedia strielať do modulov.
napríklad: kapitán s 1* v leadership a combat bude strielať do nepriateľskej lodi hlava-nehlava.
kapitán s 5* v leadership a combat bude strielať veže, motory, jumpdrive.

Ináč nielen turrety, štíty a motory sa dajú zničiť.
Zničiť sa dajú aj satelity, hangárové dvere a nákladné priestory.
Okrem toho by sa jednotlivé časti lode mali vizuálne meniť keď schytajú veľa poškodenia (čítal som na fóre).

rrasto
Posts: 53
Joined: Tue, 9. Jul 13, 15:56

Post by rrasto » Fri, 20. Dec 13, 15:56

Skill sa zvysuje len postavam u ktorych vidis progress to next level. Napriklad velitel marinakov. Kapitan (aspon v mojej hre, u takto zabugovaneho titulu to moze byt aj problem u mna) neleveluje.
Last edited by rrasto on Fri, 20. Dec 13, 20:21, edited 1 time in total.

rrasto
Posts: 53
Joined: Tue, 9. Jul 13, 15:56

Post by rrasto » Fri, 20. Dec 13, 16:04

Gigurum nedostanes vzdy rovnaky. Nahodne mozes dostat vhodny na prepravu container, energy, liquid atd. Takze ak nedostanes container, tak food s nim nenakupis.
Pri probleme s predajom mi vzdy pomohlo vybavit zakazku na 2x.
- Vybavit ich prvu poziadavku (byva rozna, ale zatial vzdy menej ako 300)
- vybavit poziadavku na 300ks, ale len do vysky aby prvy a druhy predaj dali do kopy 300.

alikonry
Posts: 23
Joined: Fri, 11. Jun 10, 16:01

Post by alikonry » Sun, 22. Dec 13, 16:52

Taky vám to tak hrozně blbne při ovládání miší??? Dá se s tím něco dělat?

Splaterjay
Posts: 29
Joined: Thu, 5. Dec 13, 16:18

Myš ?

Post by Splaterjay » Sun, 22. Dec 13, 18:31

Co máš přesně na mysli? Myš zlobí po uložení pozice tak se lod začne točit. To by měli opravit patchem jinak pohoda. Určitě až si koupíš lepší motor tak se ti ovládání zlepší...

alikonry
Posts: 23
Joined: Fri, 11. Jun 10, 16:01

Re: Myš ?

Post by alikonry » Sun, 22. Dec 13, 19:34

Splaterjay wrote:Co máš přesně na mysli? Myš zlobí po uložení pozice tak se lod začne točit. To by měli opravit patchem jinak pohoda. Určitě až si koupíš lepší motor tak se ti ovládání zlepší...
Ne, ne, jde mi hlavně o pohyb třeba na stanicích. Chvílema nechce reagovat na otáčení postavy, nebo při potvrzování třeba v menu - problikává a jako by se pořád dokola aktivovala, deaktivovala, aktivovala, deaktivovala, aktivovala, deaktivovala, takhle pořád dokola.

rrasto
Posts: 53
Joined: Tue, 9. Jul 13, 15:56

Post by rrasto » Sun, 22. Dec 13, 22:19

minihra u hackovania a smalltalk vzdy na obtiaznost lvl 1 https://www.dropbox.com/s/c42m7bhotul1xok/emg.rar

Splaterjay
Posts: 29
Joined: Thu, 5. Dec 13, 16:18

Rahanas

Post by Splaterjay » Mon, 23. Dec 13, 10:38

Zopakoval jsem si příběh ver.1.21 a vratila se mi Rahanas, Gigurun, Taranis / je nějak poškozen a nechce se pohnout-( dovezl inženýra) , Construction Vessel. Uvidíme co bude dál funkční :)

Edit: po splnění mise se zajmutím vězenské lodi a odletem do DeVries se mi Rahanas objevila v mém vlastnictví.
- mise s dodáním jídla už funguje taky bez problému a použil jsem při ní Rahanas. Sice nadvakrát prodáno po 150 ks , ale splněno. :)
Last edited by Splaterjay on Mon, 23. Dec 13, 18:26, edited 2 times in total.

alikonry
Posts: 23
Joined: Fri, 11. Jun 10, 16:01

Re: Rahanas

Post by alikonry » Mon, 23. Dec 13, 16:54

Splaterjay wrote:Zopakoval jsem si příběh ver.1.21 a vratila se mi Rahanas, Gigurun, Taranis / je nějak poškozen a nechce se pohnout- , Construction Vessel. Uvidíme co bude dál funkční :)
Kdy se ti Rahanas vrátila?

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”