EnglishGermanFrenchRussianItalianSpanish
Log inRegister
 
[MOD] Terran Conflict plots 2.2a for Albion Prelude 3.1
Post new topic Reply to topic Goto page Previous  1, 2, 3 ... 41, 42, 43
View previous topic :: View next topic
Author Message
Staja Bepon





Joined: 25 Feb 2006
Posts: 26 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Sun, 17. Dec 17, 22:19    Post subject: Reply with quote Print

SirNukes wrote:
Hm. There was at least one bug with the patch code; I realized this morning but didn't have the chance to update it until just now. I edited my post and you can try that again, but maybe something else is going wrong if neither this or my original fix is working in your case. I can take another look over the weekend if it is still bugging up for you.


Just to be clear when I make this xml file and place it into the addon/director folder it should auto fire when I load my game after gate has been placed?

Also for future reference if you extract certain xml files out of the Cat file into director folder. You would need to delete that file from Cat and put the correct one you want into the Director folder and not back into the Cat file director folder? or could you do either or? Thanks I'm still learning here Ha

Back to top
View user's profile Send private message
SirNukes





Joined: 31 Mar 2007
Posts: 84 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Sun, 17. Dec 17, 23:59    Post subject: Reply with quote Print

Loose files in the folders, like addon/director, have priority over anything in the cat/dat files, so you don't need to do any edits of those.

Yes, the code I posted should fire a few seconds after loading a save with that file in the director folder. You can add some code like this, in the same do_all block with the gate creation, to verify the code was run and the gate was created in the new home sector:
Code:

            <warp_player>
                <position x="0" y="0" z="-75km"/>
                <sector x="9" y="6"/>
            </warp_player>

That should put you a few km from the created gate. As long as there is a matching gate on the other side in sector 9,7 (which should get created when you select a sector name), it should connect up properly.

Back to top
View user's profile Send private message
Staja Bepon





Joined: 25 Feb 2006
Posts: 26 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Mon, 18. Dec 17, 00:54    Post subject: Reply with quote Print

It's not firing, I don't warp. I'm going to use GoG version (vs Steams) and reinstall and setup game, and see if that helps. Strange cause everything in the game works, this is first quirk in this play through. working on hub plot now, the beginning anyways

Back to top
View user's profile Send private message
Staja Bepon





Joined: 25 Feb 2006
Posts: 26 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Mon, 18. Dec 17, 01:24    Post subject: Reply with quote Print

Well that worked (reinstalled game), changed the New Home xml file and loaded game before payment. New Sector is mine. I really appreciate your help, thank you.

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic Reply to topic Goto page Previous  1, 2, 3 ... 41, 42, 43
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Control Panel
Login Data
The time now is Fri, 19. Jan 18, 15:32

All times are GMT + 2 Hours


Board Security

Copyright © EGOSOFT 1989-2018
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Template created by Avatar & BurnIt!
Debug: page generation = 0.07105 seconds, sql queries = 18