EnglishGermanFrenchRussianItalianSpanish
Log inRegister
 
X3: Albion Prelude
Post new topic Reply to topic Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  Next
View previous topic :: View next topic
Author Message
bakterius



MEDALMEDAL

Joined: 29 Nov 2005
Posts: 79 on topic
Location: Slovak republic
Thank you for registering your game
PostPosted: Tue, 17. Jan 12, 09:23    Post subject: Reply with quote Print

v zalozke pilot mas stock exchange.. alebo tak nejak.. zaparkuj niekde kde ta nebude nik otravovat mimo stanicu a daj si 2 moznost (companies and corporation) mas tam zoznam firiem v X. ak ma nejaka firma index 99-100 nakup shares co to da.. najlepsie vsetko.. treba okolo 2-5 melonov na zaciatok. a pusti seta.. lieta to kadejako z + do - ale pockaj ked to pride na 1 melon+ savni .. pusti seta, ak to stupne na 2 melony predaj, ak nie, load a predaj za melon alebo skus este raz seta... akcie klesaju a stupaju random .. aspon myslim
investicie do korporacii sa mi nevyplatili ale firmy s indexom 100 je jasny zarobok


_________________
Intel core i7 6700K 4 GHz; 2x8 GB DDR4 GF 1080 GTX; SSD EVO 1TB, Samsung 4K 29", OCULUS RIFT, SAITEK x52 PRO
Back to top
View user's profile Send private message
In-lander





Joined: 29 May 2009
Posts: 164 on topic
Location: WAR Zone
Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 18. Jan 12, 23:04    Post subject: Reply with quote Print

Tak s novým patchem máte po ptákách Very Happy podle popisu už nebude burza tolik vynášet. Jo a Kyoto už má hangár .. sice pro 6 lodí ale aspoň něco. Zredukovali M7M / M8 + už nechrlí tisíce raket.


_________________
>>>CZ<<<
Intel i7 2600K // 2x HD6850 CrossfireX // RAM 8GB Kingston 1333MHz // OCZ VERTEX 2 SSD 90GB (system disc) // MB: Gigabyte P67A-UD5-B3.
Back to top
View user's profile Send private message
bakterius



MEDALMEDAL

Joined: 29 Nov 2005
Posts: 79 on topic
Location: Slovak republic
Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 20. Jan 12, 09:37    Post subject: Reply with quote Print

asi ta sklamem Smile v 1.0 som zarobil zo vsetkych shares vacsinou 1-1,5 melona, vcera som skusil a ide to trosku horsie, nakolko tam uz nie je tolko vela indexov na 99-100 ale ked je.. pustilo mi zarobok 3 melony.. tak neviem.. akurat ten grifon je uz drahsi .. ale nastastie som ho kupil este za staru cenu
Este ak ma niekto skusenosti, zatial ho nemam ozbrojeneho.. aka je najlepsia konfiguracia zbrani na to aby aj nieco zostrelil?


_________________
Intel core i7 6700K 4 GHz; 2x8 GB DDR4 GF 1080 GTX; SSD EVO 1TB, Samsung 4K 29", OCULUS RIFT, SAITEK x52 PRO
Back to top
View user's profile Send private message
In-lander





Joined: 29 May 2009
Posts: 164 on topic
Location: WAR Zone
Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 20. Jan 12, 10:04    Post subject: Reply with quote Print

Měl jsem na něm CIG / HEPT / občas i flaky ale žraly moc energie. Jinak po tom patchi mi příjde, že Argoni a Terrani mají nyní dost vyrovnané síly. Už to není tak, že se objevila jedna M7M a vyčistila celý sektor ot terranů a i se mnou.


_________________
>>>CZ<<<
Intel i7 2600K // 2x HD6850 CrossfireX // RAM 8GB Kingston 1333MHz // OCZ VERTEX 2 SSD 90GB (system disc) // MB: Gigabyte P67A-UD5-B3.
Back to top
View user's profile Send private message
plynak





Joined: 12 Dec 2003
Posts: 2873 on topic
Location: Iivinen, Caldari border zone
Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 20. Jan 12, 10:15    Post subject: Reply with quote Print

In-lander wrote:
Měl jsem na něm CIG / HEPT / občas i flaky ale žraly moc energie. Jinak po tom patchi mi příjde, že Argoni a Terrani mají nyní dost vyrovnané síly. Už to není tak, že se objevila jedna M7M a vyčistila celý sektor ot terranů a i se mnou.


MARS prepne na nizkoenergeticke zbrane, pokud se nedostava energie Smile


_________________
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
In-lander





Joined: 29 May 2009
Posts: 164 on topic
Location: WAR Zone
Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 20. Jan 12, 10:47    Post subject: Reply with quote Print

Jo přepne... ale tehda jsem mars ještě neměl.


_________________
>>>CZ<<<
Intel i7 2600K // 2x HD6850 CrossfireX // RAM 8GB Kingston 1333MHz // OCZ VERTEX 2 SSD 90GB (system disc) // MB: Gigabyte P67A-UD5-B3.
Back to top
View user's profile Send private message
Mecan





Joined: 23 Nov 2005
Posts: 49 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Sun, 22. Jan 12, 20:54    Post subject: Reply with quote Print

Jen dotaz - v sektoru Interworlds (hraju za argony) mám vyčistit sektor - a jak se tam objeví myslím Kjoto, mám tam tak 1 frame / sec. Jinde to jde normálně. Nějaká prasečina - už mne to nebaví. Dělá to taky někomu?


_________________
Quad Core 6600@3,33GHz ATI 4870Toxic 4GBRAM, raptor 70 + 3x500, Eizo 24"...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
TTenk





Joined: 02 Oct 2011

Location: CZ & AUS

PostPosted: Tue, 24. Jan 12, 12:14    Post subject: Reply with quote Print

bakterius
(nemůžu najít ve FAQ lasery takže snad dobře) Ten FAQ je uplně ... nejhorší co jsem za 38 odehraných her viděl.

Hlavní
2x CIG (2x generátor nárazových pulzů)
2x GIP ( 2x Generátor Ionových pulzů)

Přední + pravá + levá = utok na capitals lodě
4x GIP (Generátor ionových pulzů)

Horní + dolní = utok na stíhače
4x FA (baterie flaku)

Zadní = bránit loď
4x FA (Baterie flaku)

střely
Moskyto - proti střelám
Silkworn - proti stíhačům z blízka
Wasp - proti stíhačům na dálku
Banshee - proti capitals lodím

nevím co kdo dělá za ruzné psí kusy, ale ikdyž to pálí všechno najednou a vybije se energie, tak vždy je možnost pálit. Sice pak nepálí všechny flaky, ale vždy jen jeden (vzhledem k poškození štítů) je i dostatečné.

S takhle vyzbrojeným Griffonem si troufám i na M1 a mezi vyhýbáním střel atd. se vždy energie dobije (něco na palbu)

Ale zkus a uvidíš co Ti bude vyhovovat, mě to tak vyhovuje a nemám problém (ikdyž se bitkám snažím vyhýbat, ty se snažím řešit ve stíhači.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
In-lander





Joined: 29 May 2009
Posts: 164 on topic
Location: WAR Zone
Thank you for registering your game
PostPosted: Tue, 24. Jan 12, 16:37    Post subject: Reply with quote Print

TTenku tak ty flaky bych na M7čku nedal - párkrát vystřelí a je bez energie.
Ale v případě, že by měl dostatek creditů a stálý příjem určitě bych se nebál jít do M7M. Možno ještě zkusit se poohlédnout po Splitských (nevím jestli paranidských) M7čkách a jako přední kanóny dát Ion shard railguny.



Jinak doporučuju v x3ap loď TYR sice má malý cargo ale ohromnou sílu.


_________________
>>>CZ<<<
Intel i7 2600K // 2x HD6850 CrossfireX // RAM 8GB Kingston 1333MHz // OCZ VERTEX 2 SSD 90GB (system disc) // MB: Gigabyte P67A-UD5-B3.
Back to top
View user's profile Send private message
TTenk





Joined: 02 Oct 2011

Location: CZ & AUS

PostPosted: Sat, 17. Nov 12, 16:07    Post subject: Reply with quote Print

In-lander: já to dávám vždy, pokud zasáhnout stíhač seberou mu hafec štítu (střely nemají šanci vubec) a jelikož se každý stíhač po zásahu snaží dostat od lodě pryč (chvíli trvá otočení se, nebo nějaký uhyb) tak stihnou schytat druhý zásah (podle ranku vyskočí, nebo umřou)
To že to žere energii nevadí (bavíme-li se o Griffonovi viz. post výše) tak hold chvíli nebudu střílet já a nechám to na věžích a bud jen manévrovat (+ otáčení+ boční pohon)

U Pantera se vyplatí také, používal jsem je též...

Panter (jakožto zástupce Splitů má dost velký generátor laserů)
Griffon (jakožto "unikátní" loď taktéž)

Teda nevím, jasně, že každou chvíli počítač hláškuje, že není energie, ale že by semi vyslověně někdy mělo stát že jsem nestihal sundavat nepřátelé jsem nespozoroval.

(docela brzká to reakce Very Happy)

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Earth Ultimatum IV.



MEDALMEDALMEDAL

Joined: 03 May 2010
Posts: 5129 on topic
Location: Slovakia
Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 1. Feb 13, 16:14    Post subject: Reply with quote Print

Kvality Albion Prelude niesú vo vojne, ani v nových lodiach, ani v novom príbehú, mne sa najviac páčia technické opravy a optimalizácie.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
TTenk





Joined: 02 Oct 2011

Location: CZ & AUS

PostPosted: Sat, 2. Feb 13, 03:51    Post subject: Reply with quote Print

Earth ultimatum IV.: v nové lodi, ne lodích ne? Smile ikdyž ta kocábka není příliž silná.. o optimalizaci by se dalo debatovat dlouho, ale nevím, už to nemám tak neposoudím... ale jelikož se instaloval na X3TC tak (bohužel po čase) mnic moc Sad

Asi nejvíc mi přijde že nejlíp je naotm X3R, ale to je zase jiné téma...

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Earth Ultimatum IV.



MEDALMEDALMEDAL

Joined: 03 May 2010
Posts: 5129 on topic
Location: Slovakia
Thank you for registering your game
PostPosted: Sat, 2. Feb 13, 12:19    Post subject: Reply with quote Print

Nemyslel som optimalizáciu FPS a chodu hry, ale skôr úprava detailov, hra je oveľa pohldnejšia.

Pre sandbox hráča ktorý berie príbeh len ako vedľajšiu vec a sústredí sa na zarábanie peniažkov a riadenie impéria je AP rozhode lepšie ako TC.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
bakterius



MEDALMEDAL

Joined: 29 Nov 2005
Posts: 79 on topic
Location: Slovak republic
Thank you for registering your game
PostPosted: Mon, 17. Jun 13, 08:46    Post subject: Reply with quote Print

tak vcera som skoro prestal hrat... tak stupidnu AI som za celu svoju hernu put - a to hram uz od XBTF v dobe vydania - nezazil. V PHQ plot som mal znicit Piratsku stanicu. Ja v Khaak korvete som si zobral co bolo najblizsie - centaur - a ze ju dam dole... islo to v pohode ked ten somar z nicoho nic zacal hrat baran buc s tou stanicou az kym neprdol... ok chce to nieco rychlejsie, povolal som do sluzby Aquilo nech je to za par sekund. dal som order atack my target a ten pako sa rozletel proti nemu a v plnej rychlosti siel na taran s piratskou stanicou (tiez moznost ale..) samozrejme explozia aquila a stanica si stoji dalej s stitami na stvrtine... Co si nespravis sam... po odpaleni 40 torbed a salvo flail a stanica sla ku dnu aj s piratmi... neviem co som spravil blbo ale mam to nejak specialne nastavit aby pouzival missiles? Priznam sa ze nemam velke skusenosti este s torpedoborcami nakolko som zatial vsetko riesil standardne M6 na vsetko do m7 a boreasom zvysok. Aquilo pouzivam iba na urychlenie boja nakolko je to podla mna priserne OverPowered lod.


_________________
Intel core i7 6700K 4 GHz; 2x8 GB DDR4 GF 1080 GTX; SSD EVO 1TB, Samsung 4K 29", OCULUS RIFT, SAITEK x52 PRO
Back to top
View user's profile Send private message
Earth Ultimatum IV.



MEDALMEDALMEDAL

Joined: 03 May 2010
Posts: 5129 on topic
Location: Slovakia
Thank you for registering your game
PostPosted: Mon, 17. Jun 13, 12:39    Post subject: Reply with quote Print

Použil si SETA? (Zrýchlenie času, defaultne tlačítko J)
Lebo SETA robí dosť veľké problémy. AI nestíha vypočítavať trasy, nefungujú veže s príkazom ničiť rakety.

V Rebirth chcú zrušiť SETA, namiesto toho má byť hra o trochu rýchlejšia.


_________________
Steam profile
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic Reply to topic Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  Next
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Control Panel
Login Data
The time now is Tue, 20. Feb 18, 13:46

All times are GMT + 2 Hours


Board Security

Copyright © EGOSOFT 1989-2018
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Template created by Avatar & BurnIt!
Debug: page generation = 0.09571 seconds, sql queries = 29