|
|
 |
View previous topic :: View next topic |
 |
|
|
|
|
Author |
Message |
|
|
|
|
|
drobek85
|
Posted: Wed, 25. May 11, 21:56 Post subject: Nejdou mě budovat komplexi |
|
|
Začal jsem hrát X3TC a mam problém když chci stavět komplexi tak měprostě nefunguje ta spojovací souprava. V Reunionu jsem komplexi normálně stavěl. Tak mě prosím řekněte jak na to když normálně vyložím dvě továrny na mapě vedle se aby se dali spojit. V Reunionu jsem měl napravo v tabulce na výběr vypsané továrny, alespoň myslím. Tady ovšem nic vypsaného není jen abych vybral komplexy. Jo a jinak mam instal NH tak nevím jestli to není nějakým scriptem v NH. No každopádně kdybyste mě poradili tak dík moc.
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
MartinSk

|
Posted: Fri, 30. Sep 11, 00:04 Post subject: Suprava na stavbu kompexu |
|
|
Zdravím všetkých pilotov X3 TC mám rovnaký problém ako je uvedené vyššie. Stanice mám dostatočne blízko seba. Hru mám v základnej verzii a neviem kde robím chybu alebo či je chyba systémová, proste keď chcem spojiť stanice tak mi nedá žiadny výber v okne kde sa zobrazujú lode atd. proste je to prázdne a tak si stanice neviem spojiť do komplexu.. Vie mi niekto poradiť??
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Lumir

|
Posted: Tue, 4. Oct 11, 18:55 Post subject: |
|
|
Jak jsou daleko od sebe?
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
MartinSk

|
Posted: Thu, 6. Oct 11, 09:33 Post subject: |
|
|
15 az 19 km su od seba a inak som pred niekoľkými minútami vyskúšal spojiť pšeničnú farmu s textilnou továrňou ktoré som úhladne postavil tesne vedľa seba ale výsledok bol rovnaký, keď som ich chcel spojiť kompex kit tak mi ich nedalo ani na výber a to som dodržal všetko čo trebe pre stavbu staníc, je to zrejme nejakká softvérová chyba pretože som skúšal komplex kit Argon, Boron, Paranid, Taled.. U Spitov nemám hodnosť pretože sa chystám na operáciu Final fiury..
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
 |
|
|
|
|
|