Plot: Nový domov

Moderator: DJ Die

Post Reply
In-lander
Posts: 164
Joined: Fri, 29. May 09, 18:16

Plot: Nový domov

Post by In-lander » Tue, 15. Jun 10, 23:42

Zdravím,

potřeboval bych pomoci s plotem: Nový domov kdy sem se zaseknul u hackování firewallu od CPU lodě #cafe první dva stupňě firewallu byly v pohodě. Hledal jsem různé varianty jak tu na foru tak i jinde ale lod nechce sebrat kód, který jí zadávám tj USCMarteen_earth_plus.omega. Prostě už nevím jak na to. Mám verzi 2.7 (modifikovanou: CMOD/MARS). Potřeboval bych vědět co tam PŘESNĚ vypsat :evil: . Rád bych se v této misi posunul dál. Tuším že se tam píše, že v logu je fragment toho kódu co se má vypsat ale jak hledám tak nenacházím krom toho červeně uvedeného(a angličtina u mě je velice slabá).
>>>CZ<<<
Intel i7 2600K // 2x HD6850 CrossfireX // RAM 8GB Kingston 1333MHz // OCZ VERTEX 2 SSD 90GB (system disc) // MB: Gigabyte P67A-UD5-B3.

Moriak
Posts: 140
Joined: Sat, 17. Jun 06, 12:31

Post by Moriak » Wed, 16. Jun 10, 10:30

myslim ze je to takto:

SpoilerShow
USCWintersalpha_omegaUSCMarteen_earth_plus.omega

In-lander
Posts: 164
Joined: Fri, 29. May 09, 18:16

Post by In-lander » Wed, 16. Jun 10, 22:39

Jo už jsem na to přišel a pohnul sem se dál .. získal jsem sektor - vlastní sektor :D a jsem moooc rád. A jak sem se v něm porozhlídnul tak jsem tam našel další bránu ale vypnutou tak se nechám překvapit zda-li se postupem času zaktivuje či nikoli. Nyní budu v sektoru stavět stanice a už mám napojeno i na Xenon HUB, který přenastavím tak abych měl co nejlepší shánění lodí a budov.
>>>CZ<<<
Intel i7 2600K // 2x HD6850 CrossfireX // RAM 8GB Kingston 1333MHz // OCZ VERTEX 2 SSD 90GB (system disc) // MB: Gigabyte P67A-UD5-B3.

s.Merlin
Posts: 97
Joined: Sat, 10. Nov 07, 15:01

Post by s.Merlin » Tue, 29. Nov 11, 16:11

Zdarec. Potřebuju poradit. Mám skočit pomocí nezaměřeného skoku do sektoru Freedoms reach. Bránu totiž blokuje ta velká loď. Jak na to? Když dám provést nezaměřený skok, hodí mě to do neznámého sektoru kde se pořád objevují xenoni a nic víc. Předem díky

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01

Post by fanda serie X » Tue, 29. Nov 11, 17:26

Musíš skočit víckrát, pak tě to hodí do toho sektoru. Možná rovnou "z první", možná až při návratu z neznámých končin.

s.Merlin
Posts: 97
Joined: Sat, 10. Nov 07, 15:01

Post by s.Merlin » Wed, 30. Nov 11, 08:43

Na čtvrtý pokus. Díky. Dá se někde v aldrinu koupit skokový pohon? Člověk si tam koupí loď ale jak s ní ven...

Edit: Jo a jak jste vyřešili cestování v tom sektoru? Je obrovský a člověk než obletí tu planetu tak usne...

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01

Post by fanda serie X » Wed, 30. Nov 11, 17:23

Skokový pohon tam neseženeš, musíš nějak vykombinovat možnost použití skokových pohonů u TP, M5 - M3 a zakoupené lodě.

Cestování jsem vyřešil rychle - nelítám tam :D

TTenk
Posts: 281
Joined: Sun, 2. Oct 11, 08:05

Post by TTenk » Thu, 1. Dec 11, 12:00

Mužete sem dát jak začít ten plot nový domov?
Já se porad pářu s HUBem (18k krystalů a budou druhé brány) ale jinak krom jednoduchých Q a ukolu pro korporaci Jonferco nemám co dělat.
s.Merlin wrote: Edit: Jo a jak jste vyřešili cestování v tom sektoru? Je obrovský a člověk než obletí tu planetu tak usne...
Po dokončení plotu za terrany po nějaké chvíli (nevím jak dlouho hra mi běžela přes noc a kdy to tam vlítlo nevím) skočí nový ukol, ohledně naleznutí ztracených sektorů Terranů (Aldrin2, terran neznámý sektor 1, 2, 3 je potřeba ale mít i HUB, jelikož se bude používat)
Po nějaké chvíli a opětovném připojení Sluneční soustavy s těmi sektory (jižní brána na neptunu <-> terran neznámý sektor 3) se Ti v klasickém Aldrinu zobrazí 4 urychlovače. Do té doby to chce rychlou kocábku :D ne jako já s Anacondou (78m/s) :D to je teprve zimní spánek :D[/spoiler]

s.Merlin
Posts: 97
Joined: Sat, 10. Nov 07, 15:01

Post by s.Merlin » Thu, 1. Dec 11, 17:54

Super. Díky moc za info

ligamin
Posts: 12
Joined: Thu, 25. Nov 10, 17:39

Post by ligamin » Thu, 1. Dec 11, 18:19

s.Merlin wrote:Edit: Jo a jak jste vyřešili cestování v tom sektoru? Je obrovský a člověk než obletí tu planetu tak usne...
Vezmes jakykoliv nosic vybaveny jumdrivem, skocis a lod si vezmes. Pokud jsi koupil vetsi lod, vezmes nosic, napes tam stihac s jumdrivem a na miste prohodis "motor"... :)

s.Merlin
Posts: 97
Joined: Sat, 10. Nov 07, 15:01

Post by s.Merlin » Fri, 2. Dec 11, 13:16

Jo. Neuvěříš ale na to jsem přišel i sám. Otázka zněla jestli se tam někde ten skokový pohon dá kopit. Odpověď ne mi bohatě stačí....

ligamin
Posts: 12
Joined: Thu, 25. Nov 10, 17:39

Post by ligamin » Sat, 3. Dec 11, 00:34

Jasne, sorry, jasne ze te to napadne. V Aldrinu si nevybavuju ze bych jumdrive sehnal. Vzdycky jsem si dovezl motory od jinud (treba terracorp hq).

User avatar
Wlk91
Posts: 53
Joined: Wed, 24. Feb 10, 16:57

Post by Wlk91 » Sun, 19. Jan 14, 22:06

Zdravim, z5 k tématu. Já jsem tedy skočil do toho sektoru pomocí nezaměřenýho skoku a co teď,... mám ochránit tu stanici, ale jak s jednou lodí TM a na ni pár M3? To s tím mám dokázat postřílet ty lodě? Já mymslel že jen přistanu, naložím lidi a odletím... ale když jsem přistál, tk se nic nedělo. Nebo něco dělám špatně? A jeden OT: Asi mám velkou mezeru, ale co je to HUB o kterým všichni mluví, prej ho budu potřebovat na pokračování na Aldrinu, zatím tam mám jen ten jeden sektor.

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”