EnglishGermanFrenchRussianItalianSpanish
Log inRegister
 
Plot: Nový domov
Post new topic Reply to topic
View previous topic :: View next topic
Author Message
In-lander





Joined: 29 May 2009
Posts: 164 on topic
Location: WAR Zone
Thank you for registering your game
PostPosted: Tue, 15. Jun 10, 23:42    Post subject: Plot: Nový domov Reply with quote Print

Zdravím,

potřeboval bych pomoci s plotem: Nový domov kdy sem se zaseknul u hackování firewallu od CPU lodě #cafe první dva stupňě firewallu byly v pohodě. Hledal jsem různé varianty jak tu na foru tak i jinde ale lod nechce sebrat kód, který jí zadávám tj USCMarteen_earth_plus.omega. Prostě už nevím jak na to. Mám verzi 2.7 (modifikovanou: CMOD/MARS). Potřeboval bych vědět co tam PŘESNĚ vypsat Evil or Very Mad . Rád bych se v této misi posunul dál. Tuším že se tam píše, že v logu je fragment toho kódu co se má vypsat ale jak hledám tak nenacházím krom toho červeně uvedeného(a angličtina u mě je velice slabá).


_________________
>>>CZ<<<
Intel i7 2600K // 2x HD6850 CrossfireX // RAM 8GB Kingston 1333MHz // OCZ VERTEX 2 SSD 90GB (system disc) // MB: Gigabyte P67A-UD5-B3.
Back to top
View user's profile Send private message
Moriak





Joined: 17 Jun 2006
Posts: 140 on topic
Location: CZ/SK
Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 16. Jun 10, 10:30    Post subject: Reply with quote Print

myslim ze je to takto:


Spoiler
USCWintersalpha_omegaUSCMarteen_earth_plus.omega
Spoiler



_________________
http://www.x3reunion.tym.cz/
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
In-lander





Joined: 29 May 2009
Posts: 164 on topic
Location: WAR Zone
Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 16. Jun 10, 22:39    Post subject: Reply with quote Print

Jo už jsem na to přišel a pohnul sem se dál .. získal jsem sektor - vlastní sektor Very Happy a jsem moooc rád. A jak sem se v něm porozhlídnul tak jsem tam našel další bránu ale vypnutou tak se nechám překvapit zda-li se postupem času zaktivuje či nikoli. Nyní budu v sektoru stavět stanice a už mám napojeno i na Xenon HUB, který přenastavím tak abych měl co nejlepší shánění lodí a budov.


_________________
>>>CZ<<<
Intel i7 2600K // 2x HD6850 CrossfireX // RAM 8GB Kingston 1333MHz // OCZ VERTEX 2 SSD 90GB (system disc) // MB: Gigabyte P67A-UD5-B3.
Back to top
View user's profile Send private message
s.Merlin





Joined: 10 Nov 2007



PostPosted: Tue, 29. Nov 11, 16:11    Post subject: Reply with quote Print

Zdarec. Potřebuju poradit. Mám skočit pomocí nezaměřeného skoku do sektoru Freedoms reach. Bránu totiž blokuje ta velká loď. Jak na to? Když dám provést nezaměřený skok, hodí mě to do neznámého sektoru kde se pořád objevují xenoni a nic víc. Předem díky

Back to top
View user's profile Send private message
fanda serie X





Joined: 21 Aug 2009
Posts: 654 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Tue, 29. Nov 11, 17:26    Post subject: Reply with quote Print

Musíš skočit víckrát, pak tě to hodí do toho sektoru. Možná rovnou "z první", možná až při návratu z neznámých končin.

Back to top
View user's profile Send private message
s.Merlin





Joined: 10 Nov 2007



PostPosted: Wed, 30. Nov 11, 08:43    Post subject: Reply with quote Print

Na čtvrtý pokus. Díky. Dá se někde v aldrinu koupit skokový pohon? Člověk si tam koupí loď ale jak s ní ven...

Edit: Jo a jak jste vyřešili cestování v tom sektoru? Je obrovský a člověk než obletí tu planetu tak usne...

Back to top
View user's profile Send private message
fanda serie X





Joined: 21 Aug 2009
Posts: 654 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 30. Nov 11, 17:23    Post subject: Reply with quote Print

Skokový pohon tam neseženeš, musíš nějak vykombinovat možnost použití skokových pohonů u TP, M5 - M3 a zakoupené lodě.

Cestování jsem vyřešil rychle - nelítám tam Very Happy

Back to top
View user's profile Send private message
TTenk





Joined: 02 Oct 2011

Location: CZ & AUS

PostPosted: Thu, 1. Dec 11, 12:00    Post subject: Reply with quote Print

Mužete sem dát jak začít ten plot nový domov?
Já se porad pářu s HUBem (18k krystalů a budou druhé brány) ale jinak krom jednoduchých Q a ukolu pro korporaci Jonferco nemám co dělat.

s.Merlin wrote:

Edit: Jo a jak jste vyřešili cestování v tom sektoru? Je obrovský a člověk než obletí tu planetu tak usne...


Po dokončení plotu za terrany po nějaké chvíli (nevím jak dlouho hra mi běžela přes noc a kdy to tam vlítlo nevím) skočí nový ukol, ohledně naleznutí ztracených sektorů Terranů (Aldrin2, terran neznámý sektor 1, 2, 3 je potřeba ale mít i HUB, jelikož se bude používat)
Po nějaké chvíli a opětovném připojení Sluneční soustavy s těmi sektory (jižní brána na neptunu <-> terran neznámý sektor 3) se Ti v klasickém Aldrinu zobrazí 4 urychlovače. Do té doby to chce rychlou kocábku Very Happy ne jako já s Anacondou (78m/s) Very Happy to je teprve zimní spánek Very Happy[/spoiler]

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
s.Merlin





Joined: 10 Nov 2007



PostPosted: Thu, 1. Dec 11, 17:54    Post subject: Reply with quote Print

Super. Díky moc za info

Back to top
View user's profile Send private message
ligamin





Joined: 25 Nov 2010



PostPosted: Thu, 1. Dec 11, 18:19    Post subject: Reply with quote Print

s.Merlin wrote:
Edit: Jo a jak jste vyřešili cestování v tom sektoru? Je obrovský a člověk než obletí tu planetu tak usne...


Vezmes jakykoliv nosic vybaveny jumdrivem, skocis a lod si vezmes. Pokud jsi koupil vetsi lod, vezmes nosic, napes tam stihac s jumdrivem a na miste prohodis "motor"... Smile

Back to top
View user's profile Send private message
s.Merlin





Joined: 10 Nov 2007



PostPosted: Fri, 2. Dec 11, 13:16    Post subject: Reply with quote Print

Jo. Neuvěříš ale na to jsem přišel i sám. Otázka zněla jestli se tam někde ten skokový pohon dá kopit. Odpověď ne mi bohatě stačí....

Back to top
View user's profile Send private message
ligamin





Joined: 25 Nov 2010



PostPosted: Sat, 3. Dec 11, 00:34    Post subject: Reply with quote Print

Jasne, sorry, jasne ze te to napadne. V Aldrinu si nevybavuju ze bych jumdrive sehnal. Vzdycky jsem si dovezl motory od jinud (treba terracorp hq).

Back to top
View user's profile Send private message
Wlk91





Joined: 24 Feb 2010

Location: Pluto, Rudný důl M Alfa

PostPosted: Sun, 19. Jan 14, 22:06    Post subject: Reply with quote Print

Zdravim, z5 k tématu. Já jsem tedy skočil do toho sektoru pomocí nezaměřenýho skoku a co teď,... mám ochránit tu stanici, ale jak s jednou lodí TM a na ni pár M3? To s tím mám dokázat postřílet ty lodě? Já mymslel že jen přistanu, naložím lidi a odletím... ale když jsem přistál, tk se nic nedělo. Nebo něco dělám špatně? A jeden OT: Asi mám velkou mezeru, ale co je to HUB o kterým všichni mluví, prej ho budu potřebovat na pokračování na Aldrinu, zatím tam mám jen ten jeden sektor.

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic Reply to topic
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Control Panel
Login Data
The time now is Thu, 16. Aug 18, 00:09

All times are GMT + 2 Hours

[ Disclaimer / Impressum ] | [ Privacy Policy / Datenschutz ]

Board Security

Copyright © EGOSOFT 1989-2018
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Template created by Avatar & BurnIt!
Debug: page generation = 0.11459 seconds, sql queries = 27