EnglishGermanFrenchRussianItalianSpanish
Log inRegister
 
Eerste missie kan niet voltooid worden.
Post new topic Reply to topic Goto page 1, 2  Next
View previous topic :: View next topic
Author Message
lordpeanuts





Joined: 30 Mar 2010
Posts: 12 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 5. May 10, 22:00    Post subject: Eerste missie kan niet voltooid worden. Reply with quote Print

ik speel X3 terran conflict op een Imac sinds ruim een maand en ondanks herhaaldelijke pogingen slaag ik er niet in mijn schip na volbrachte eerste missie in het aangeduide station te docken. De optie Dock is gewoon niet actief. Ook Comm is niet mogelijk. Iemand enig idee wat er mis gaat?

Back to top
View user's profile Send private message
X-Warrior B AS
Moderator (Nederlands)
Moderator (Nederlands)

MEDALMEDALMEDAL

Joined: 06 Nov 2002
Posts: 1770 on topic
Location: Earth Torus
Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 5. May 10, 22:47    Post subject: Reply with quote Print

Optie Comm niet actief?

Vreemd. Tenminste, als je je binnen een straal van 20 km van het station bevindt.

Gebeurt er helemaal niets, of krijg je een afwijzing te horen?

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
lordpeanuts





Joined: 30 Mar 2010
Posts: 12 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 5. May 10, 23:44    Post subject: Reply with quote Print

Dank voor je reactie.
Er wordt mij gevraagd naar dat bepaalde station te gaan en te docken. Ik vlieg dan door enkele TOA's tot bij het station en kies de optie automatisch docken. Die is echter niet actief (grijs). Zelfde met de Comm optie. Wat ik ook doe, er gebeurt niets. Ik kan echter wel mijn Elite besturen. Als ik het station manueel nader, en de Comm van het station bedien, krijg ik een afwijzing te horen.

Back to top
View user's profile Send private message
ladys





Joined: 10 Mar 2008

Location: rotterdam

PostPosted: Thu, 6. May 10, 04:28    Post subject: Reply with quote Print

is je notority wel goed?? Er zijn bepaalde stations waar je dat nodig heb??
En heb je de missie goed gedaan?? En heb je het dan ook bij andere stations dat je niet kan docken? Of alleen dat station bij die missie of kan je voor aanvang van die missie daar docken??

mvg

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
X-Warrior B AS
Moderator (Nederlands)
Moderator (Nederlands)

MEDALMEDALMEDAL

Joined: 06 Nov 2002
Posts: 1770 on topic
Location: Earth Torus
Thank you for registering your game
PostPosted: Thu, 6. May 10, 18:20    Post subject: Reply with quote Print

Klinkt alsof je reputatie onvoldoende is om te landen op stations van dat volk (de Terrans naar ik aanneem). In dat geval kun je de missie waarschijnlijk niet voltooien.

Om wel te kunnen landen daar moet je eerst aan je reputatie werken.
Zo kun je missies doen (lastig als je niet kunt landen), piraten neerschieten (zijn er niet veel in Terran ruimte) of handelen (ook weer het landen...).

Lastig om er tussen te komen dus. Maar door het volgen van de primaire verhaallijn moet er wel iets te doen zijn denk ik.

Voor andere volken is het wat makkelijker, die hebben doorgaans meer dan genoeg Xenon, Piraten of Kha'ak her en der verspreid om neer te schieten.

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
lordpeanuts





Joined: 30 Mar 2010
Posts: 12 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 7. May 10, 11:28    Post subject: Reply with quote Print

Ik ben een nieuw spel begonnen en het lijkt wel of jullie gelijk hebben. Ik heb waarschijnlijk een missie niet volledig uitgevoerd en dat zou dan de oorzaak zijn dat ik niet kan docken. Ik laat in ieder geval nog weten hoe het afloopt. Nogmaals dank voor de reacties.

Back to top
View user's profile Send private message
lordpeanuts





Joined: 30 Mar 2010
Posts: 12 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 7. May 10, 14:15    Post subject: Reply with quote Print

Ik heb ondertussen de missie opnieuw gespeeld en inderdaad ondervonden dat ik éen bepaald onderdeel niet uitgevoerd heb. In dat deel van de missie moet ik een "Pirate nova raider" volgen naar zijn thuisbasis. Tot daar geen probleem, maar dan wordt er gevraagd om de homebase van de piraten te scannen. En dat is nu net iets waarvan ik niet weet hoe dat te doen. Ik heb de manuals al nageplozen, maar vind niet hoe dat scannen in zijn werk gaat. Hebben jullie daar een idee van?

Back to top
View user's profile Send private message
haafie





Joined: 16 Dec 2007

Location: Köhl Depot / Facece (0,-4)

PostPosted: Fri, 7. May 10, 16:25    Post subject: Reply with quote Print

Hopelijk heb je wat aan hoe je in X3:R kan scannen. Met een Freight Scanner zodra je je binnen 3,000 van het te scannen ruimtevoertuig bevindt. (Volgens mij was het 3k)

Back to top
View user's profile Send private message
X-Warrior B AS
Moderator (Nederlands)
Moderator (Nederlands)

MEDALMEDALMEDAL

Joined: 06 Nov 2002
Posts: 1770 on topic
Location: Earth Torus
Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 7. May 10, 16:29    Post subject: Reply with quote Print

Neen, het gaat hier om een station. Scannen in een dergelijke missie doe je door gewoon heel dichtbij te gaan vliegen. Je zou dan vanzelf het bericht 'Scanning' moeten horen.

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
haafie





Joined: 16 Dec 2007

Location: Köhl Depot / Facece (0,-4)

PostPosted: Fri, 7. May 10, 16:33    Post subject: Reply with quote Print

Spoiler

huivert na over de X3:R missies waar je zo'n beetje de schroefjes kan
lospeuteren zo dichtbij moest je vliegen
Spoiler


Back to top
View user's profile Send private message
ladys





Joined: 10 Mar 2008

Location: rotterdam

PostPosted: Fri, 7. May 10, 20:59    Post subject: Reply with quote Print

haha ooo zoo ben nooit verder gegaan na die missie dat scannen lukte niet. hehe

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
lordpeanuts





Joined: 30 Mar 2010
Posts: 12 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 7. May 10, 22:05    Post subject: Reply with quote Print

Ik ben ondertussen al 5 keer uit de ruimte geblazen bij de nadering van de piratenbasis. Maar ik krijg nooit de melding "scanning" oid. Er verschijnt wel een opdracht op het scherm: "Scan Piratbase". Ik dacht eerst dat het scannen automatisch zou verlopen, maar dat schijnt niet zo te zijn, want na een snelle terugtrekking en passage door de TOA proberen de mission guide pijlen me weer door diezelfde TOA heen naar de piratbase te leiden. En dat betekent dat de doelen van de missie nog niet zijn bereikt. Deze missie staat beschreven als "Easy"....... Wat zal dat worden bij moeilijkere missies?

Back to top
View user's profile Send private message
ladys





Joined: 10 Mar 2008

Location: rotterdam

PostPosted: Sat, 8. May 10, 14:21    Post subject: Reply with quote Print

ik zal morgen ook die missie ff aannemen. kijken hoe het moet.

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Starlight_Corporation



MEDALMEDALMEDAL

Joined: 17 Feb 2005
Posts: 957 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Sat, 8. May 10, 18:27    Post subject: Reply with quote Print

Die missie is idd nogal link. Er zijn twee opties:

1: je vliegt n snel schip (M5) en lokt de piraten weg en dan vlieg je terug naart station. Je moet het heel dicht naderen voordat je het bericht *scanning* hoort. Dicht naderen is: Als je de schroefjes kan tellen ben je er.

2: Blaas de piraten op die rond t station vliegen (je eigen schip/missiles als je ermee omkunt/ enkele LT's(LaserTowers) droppen en in de buurt ervan vliegen)
Als de piraten eraan zijn, zelfde als in 1, er zo dicht tegen vliegen dat je je naam int station kan krassen en dan krijg je t bericht *scanning* te horen.

Extra tip: elke keer als men in n plotmissie word gevraagd om te scannen bedelt men eigenlijk: Ga t visueel inspecteren, onze hightech apparatuur is niet zo goed als je ogen!


_________________
Back to top
View user's profile Send private message
lordpeanuts





Joined: 30 Mar 2010
Posts: 12 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Sat, 8. May 10, 20:50    Post subject: Reply with quote Print

t'Is inderdaad een linke missie, zeker als je bedenkt dat dit een van de eerste missies uit het spel is: Je hebt haast nog geen kredieten verzameld om meer wapentuig of andere uitrusting te kopen en je ervaring is zogoed als nul. Nog meer verwarring wordt gesticht door de verwoording van de opdracht zelf. Er wordt namelijk door Maj. Jackson gezegd NIET aan gevechtshandelingen mee te doen, en enkel te observeren. Verder ben ik ook al verschillende keren van uit het station afgeschoten als ik te dicht naderde. In ieder geval alvast bedankt voor de hulp. Ik blijf proberen.

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic Reply to topic Goto page 1, 2  Next
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Control Panel
Login Data
The time now is Fri, 17. Aug 18, 12:45

All times are GMT + 2 Hours

[ Disclaimer / Impressum ] | [ Privacy Policy / Datenschutz ]

Board Security

Copyright © EGOSOFT 1989-2018
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Template created by Avatar & BurnIt!
Debug: page generation = 0.12010 seconds, sql queries = 29