|
|
 |
View previous topic :: View next topic |
 |
| Měli byste zájem o ACST MOD? |
| na ozkoušení |
|
66% |
[ 10 ] |
| ano |
|
26% |
[ 4 ] |
| ne |
|
6% |
[ 1 ] |
|
| Total Votes : 15 |
|
|
|
|
|
Author |
Message |
|
|
|
|
|
Rosta

Joined: 08 May 2009 Posts: 521 on topic Location: Strítež, Czech Republic

|
Posted: Sun, 10. Oct 10, 16:21 Post subject: |
|
|
takze jsem si pred chvili stahl tu cestinu ale nefunguje,. zkousel jsem vse prvne jsem dal ty 2 soubory do adresare hry - neslo pak jsem je dal do t ale taky nic a nepomohlo ani extrahovani toho pck do t
_________________ Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560 |
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Rosta

|
Posted: Sun, 10. Oct 10, 16:26 Post subject: |
|
|
tak uz jsem nato prisel, spatne jsi pojmenoval soubor mel jsi 0001 - L042 ale tak to byt nema ma to byt 0002 - L042
EDIT: nejak to nemas vsechno prelozene
_________________ Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560 |
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
vlasticz

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 248 on topic Location: PR, Czech Republic

|
Posted: Sun, 10. Oct 10, 23:36 Post subject: |
|
|
Nemám nic proti S&M, ale tenhle mod mi přijde daleko víc jako pouhej cheat.
Kdybys přidal něco svýho novýho (sektory, lodě ...[oprav mě, jestli se pletu a něco takovýho tam je]) tak by byl celkovej obrázek o ACST docela jinej, ale tyhle "vychytávky", který snižujou náročnost (část toho speciálního kouzla co hra má) mě osobně moc neberou.
Takže u mě -zatím- ne ... boužel
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
willypokorny
|
Posted: Mon, 11. Oct 10, 15:05 Post subject: |
|
|
faktem je že tuhle mě samotnýho překvapilo jak jsem dal malý ore a silicon a uznávám že z 236 na 500 cargo u novy je trochu moc. Jinak já jsem technicky vzato udělal novou loď - Lotan Hauler, TL pro OTAS, ale jinak je to hlavně o úpravách. Přemýšlím o tom že s ACST skončím, protože celý to překopávat do ne tak "cheatový" verze 3.5 se mi moc nechce, ale s moddingem nepřestanu. Lidí z český X komunity co dělaj S&M je málo, a já jsem rád že jsem ACST publikoval, ať už ho lidé vychvalují, kritizují, používají nebo odsuzují atd. Nebudu vás přemlouvat k tomu, abyste ACST používali. Někdo prostě rád hraje unmodified game, jiný radši hraje z modem co přidává 150 sektorů, 100 lodí a búhvíco dalšího, a já jim to nehodlám brát.
_________________ Nothing is true, everything is permitted |
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
vlasticz

|
Posted: Mon, 11. Oct 10, 15:42 Post subject: |
|
|
pravda pravdoucí, neviděl jsem nikoho krom tebe, že by dělal nějakej mod (ať už je jakejkoliv), takže to opravdu oceňuju!
A jinak, být tebou, tak bych s ním nepřestával, časem z toho může být našlapaná věc. A nebo jak jsi říkal, začít něco jiného, ale . . . však ty už si poradíš 
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
willypokorny
|
Posted: Mon, 11. Oct 10, 16:45 Post subject: |
|
|
poradím ... udělám ACST2
fakt je, že o ACST 2 jsem už docela dlouho přemýšlel, a to z jednoho podstatného důvodu: ACST je založený na původním konceptu ještě z X2. Proto ty změny můžou někomu přijít přehnané.
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
willypokorny
|
Posted: Mon, 11. Oct 10, 16:48 Post subject: |
|
|
Ještě se všem omlouvám za ten paskvil co jsem prohlásil češtinou a včera jsem sem dal. S Rosťou už pracujem na skutečné češtine 
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
vlasticz

|
Posted: Mon, 11. Oct 10, 18:33 Post subject: |
|
|
| willypokorny wrote: |
Ještě se všem omlouvám za ten paskvil co jsem prohlásil češtinou a včera jsem sem dal. S Rosťou už pracujem na skutečné češtine  |
kdybyste měli zájem, tak bych vám s tim možná mohl píchnout
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
willypokorny
|
Posted: Mon, 11. Oct 10, 20:04 Post subject: |
|
|
jo to bychom nejspíš měli. Přidej si mě na ICQ, už sem posílal žádost
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Rosta

|
Posted: Mon, 11. Oct 10, 20:07 Post subject: |
|
|
no me taky si pridej na icq, ja jsem si te uz pridal
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
willypokorny
|
Posted: Mon, 11. Oct 10, 21:48 Post subject: |
|
|
nechci aby to znělo samolibě, ale až tu češtinu uděláme, možná budu ochotný si TC zahrát česky 
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
plynak Moderator (České)

Joined: 12 Dec 2003 Posts: 2524 on topic Location: Iivinen, Caldari border zone

|
Posted: Tue, 12. Oct 10, 08:04 Post subject: |
|
|
nechci aby to znělo samolibě, ale až tu češtinu uděláme, možná budu ochotný si TC zahrát česky  |
Hmm, teda nevim, kdybyste ten cas vyzuili ke studiu EN, tak to vyjde nastejno Ale jak myslite 
_________________ 1) Intel Core i5 2500, 2x4GB DDR3 1333l, Asus GTX 560 Ti, Asus P8P67LE MB, 1TB Samsung, Coolermaster SilentPro 700W, 22'' LG. 2) Intel Core 2 Duo E6750, 4x1024MB DDR2 800, Asus 9800GT 1GB, Gigabyte P35-S3, 200GB Seagate + 500GB Samsung SATA2, Enermax Liberty 400W, 19'' Samsung. |
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
vlasticz

|
Posted: Tue, 12. Oct 10, 08:18 Post subject: |
|
|
jo, tak to abych si napsal upomínku, na icq už sem nebyl sto let . . jak dojdu z práce, tak na to jouknu
. . .
jinak nemám tušení kolik je to textu, kolik toho máte hotovýho a posléze bych se chtěl mrknout na nějakou ukázku hotovýho překladu pls ... to se domluvíme pak
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
willypokorny
|
Posted: Tue, 12. Oct 10, 14:04 Post subject: |
|
|
| plynak wrote: |
nechci aby to znělo samolibě, ale až tu češtinu uděláme, možná budu ochotný si TC zahrát česky  |
Hmm, teda nevim, kdybyste ten cas vyzuili ke studiu EN, tak to vyjde nastejno Ale jak myslite  |
připomínám že TC hraju EN už asi... hooodně dlouho 
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
willypokorny
 |
Posted: Tue, 12. Oct 10, 17:33 Post subject: |
|
|
Takže ACST oficiálně končí na verzi 4.0. K této verzi upravím několik bugů, hlavně u HQ. Na ACST se tedy už dále pracovat nebude. Zároveň k ní bude přeložená čeština pro X3TC 3.0, ale ještě není kompletní. Během několika dnů bude dostupný i nový MOD, ale nechte se překvapit 
_________________ Nothing is true, everything is permitted
Last edited by willypokorny on Wed, 13. Oct 10, 22:15; edited 1 time in total |
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
 |
|
|
|
|
|