|
|
 |
View previous topic :: View next topic |
 |
|
|
|
|
Author |
Message |
|
|
|
|
|
Pss1oner

|
Posted: Tue, 12. Oct 10, 00:49 Post subject: Zakys v misy AP Gunner Revisited |
|
|
Zakys je fakt divnej....
Letel jsem do sektoru Nyanin ukrytm tam jsem na mapet nasel lod Polarka, nasledoval jsem ji a pak jsem mel v letet do asteroidu, ovsem mel jsem lod M7 Hyperion a tak mi priletela Saya napomoci stim, ze potrebuju stihace.. ukazala se mi ukazka a pak cerna obrazovka...
Tak jsem si rekl, ze to zkusim jeste jednou a udelal jsem to same akorat stim rozdilem, ze jsem mel terranskou lod (neznama lod) tridy M3 stalo se neco podivnyho... Uz jsem sice videl tunel skrz asteroid ale nebyl jsem v nem nybrz nad nim.... Tak jsem to zkusil nad tim doletet az na konec v domeni, ze to pujde ale na konci me khaaci dohnali sejmuli taktez mimo tunel.. abosolutne jsem to nepochopil
mohl by mi stim nekdo pomoci?
Hru mam original X3 Reunion DVD edice 1.4 updatovanou na 2.5
a pouzivam skripty http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=117616
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Rosta

Joined: 08 May 2009 Posts: 521 on topic Location: Strítež, Czech Republic

|
Posted: Tue, 12. Oct 10, 00:58 Post subject: |
|
|
no mozna to nebude bug, ja bych spis rekl ze na vine budou scripty protoze jak jsem jel pribeh v reunionu tak jsem zadne nemel a jelo bez problemu
EDIT: a to jsem jel na 1.4.2
_________________ Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560 |
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Mira CZ

|
Posted: Tue, 12. Oct 10, 01:28 Post subject: |
|
|
milej zlatej,s prominutim musim rici,ze jsi 100 let za opicemi.
tento bug uz byl nekolikrat popisovan na nekolika forech,mimo jine i na foru Hypermaxu,ktere vydavalo X2 a X3.
mel jsi nejdrive kouknout do topicu k X2,tam je to myslim popsane tez.
Takze jeste jednou (snad naposled):
tento problem jsem mel take,ale da se to zvladnout.
v okamziku,kdy se octnes jakoby vne tunelu se do nej musis vratit.
pokud mozno AZ ZA KHAAKY.
potom te nesestreli,ale musis to proletnout v nejakem rozumnem casovem useku.nemusis letet na plny pecky.a taky se nesmis rozbit o tunel.
vletnout do nej z venku muzes,ale potom uz se to chova jako normalni steny.mozna budes muset nekolikrat reloudovat nez se to podari.
a hlavne jak se dostanes ven,OKAMZITE SI TO ULOZ.protoze hned bude nasledovat celkem slusna bitka.
nejlepsi je na to M3.da se to splnit i s M4 a M5,ale tu naslenou bitku v nich nedas.ja to letal v Khaakske M3-moje nejoblibenejsi lodicka ze vsech dilu.
at se dari
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Rosta

|
Posted: Tue, 12. Oct 10, 01:55 Post subject: |
|
|
tak o tomhle bugu opravdu nic nevim jak rikam jel jsem na verzi 1.4.2 a prvne jsem ji dal na potreti ale jsem nevedel ze pak je ta bitva no a jaksi me sestrelila khaak m3 no a ja to jaksi nemel ulozene takze jsem to potom udelal snad az napotricate, u me to byla 2. nejtezsi mise v r
_________________ Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560 |
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Pss1oner

|
Posted: Tue, 12. Oct 10, 16:35 Post subject: |
|
|
| Mira CZ wrote: |
milej zlatej,s prominutim musim rici,ze jsi 100 let za opicemi.
tento bug uz byl nekolikrat popisovan na nekolika forech,mimo jine i na foru Hypermaxu,ktere vydavalo X2 a X3.
mel jsi nejdrive kouknout do topicu k X2,tam je to myslim popsane tez.
Takze jeste jednou (snad naposled):
tento problem jsem mel take,ale da se to zvladnout.
v okamziku,kdy se octnes jakoby vne tunelu se do nej musis vratit.
pokud mozno AZ ZA KHAAKY.
potom te nesestreli,ale musis to proletnout v nejakem rozumnem casovem useku.nemusis letet na plny pecky.a taky se nesmis rozbit o tunel.
vletnout do nej z venku muzes,ale potom uz se to chova jako normalni steny.mozna budes muset nekolikrat reloudovat nez se to podari.
a hlavne jak se dostanes ven,OKAMZITE SI TO ULOZ.protoze hned bude nasledovat celkem slusna bitka.
nejlepsi je na to M3.da se to splnit i s M4 a M5,ale tu naslenou bitku v nich nedas.ja to letal v Khaakske M3-moje nejoblibenejsi lodicka ze vsech dilu.
at se dari |
Ano mozna jsem 100 let za opicema ale tak uz jsem to dlouho nehral.. Driv jsem to otocil bez problemu, zadnej bug tam nebyl, taky jsem nepouzival ty scripty... No zkusim to s Novou a dam vedet jak jsem dopadnul. Dekuju za odpovedi 
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Pss1oner

|
Posted: Tue, 12. Oct 10, 17:23 Post subject: |
|
|
Tak jsem nepochodil stejny problem porad... nemuzu se dostat do toho tunelu...
Neda se nekde sehnat pribehovej save ktery by me dostal jenom pres tuhle stupidni misy?
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Rosta

|
Posted: Tue, 12. Oct 10, 17:52 Post subject: |
|
|
a zkusil jsi odstranit ty scripty a jestli by to nepomohlo tak jedine reinstal
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
willypokorny
|
Posted: Tue, 12. Oct 10, 18:47 Post subject: |
|
|
univerzální øešení problémù s X hrami = reinstal
všichni si to napište nìkam kde na to uvidíte a pak tady nedìlejte zbyteèný nový topicy, nebo nebuïte líný a proèítejte fórum.
_________________ Nothing is true, everything is permitted |
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Mira CZ

|
Posted: Tue, 12. Oct 10, 19:45 Post subject: |
|
|
mne se tendle bug ukazal VZDYCKY kdyz jsem se dostal do tohoto mista.ale normalne jsem pichnul stenu tunelu a jelo se dal.jak jsem byl uvnitr,tak uz se steny chovaly normalne
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
 |
|
|
|
|
|