Scripty pro X3TC a mapa

Moderator: DJ Die

plynak
Posts: 2881
Joined: Fri, 12. Dec 03, 09:53

Post by plynak » Tue, 20. Jul 10, 11:57

Tak to netusim, podle mne je tam prepinac, ale je to uz dlouho, co jsem si s tim hral.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG

Korbal
Posts: 10
Joined: Tue, 19. May 09, 15:35

Post by Korbal » Tue, 20. Jul 10, 12:28

plynak wrote:Tak to netusim, podle mne je tam prepinac, ale je to uz dlouho, co jsem si s tim hral.
Uz sem to nasel ja ten prepinac hledal v hre ale on je v tom Plugin lite :)

plynak
Posts: 2881
Joined: Fri, 12. Dec 03, 09:53

Post by plynak » Tue, 20. Jul 10, 12:32

No vsak to jsem myslel.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG

User avatar
Sir_Thomas
Posts: 682
Joined: Wed, 23. Aug 06, 18:25

Post by Sir_Thomas » Mon, 25. Oct 10, 14:18

Bo je v práci nuda tak jsem začal překládat do CZ -> MARS Fire Control (v4.92 - 23.08.10), třeba to někomu přijde vhod. :)
INTEL Core(TM) i7-2600@3,40GHz, MB GIGABYTE P67-UD3, GIGABYTE nVidia GTX460 1GB DDR5, 2x 2GB DDR5 Kingston, DVDRW/RAM LG GSA-H20L LS, HDD 300 GB WD VELOCIRAPTOR SATA II/300 10000rpm, SB Audigy, 22" LCD SAMSUNG ...

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05

Post by Mira CZ » Mon, 25. Oct 10, 17:07

urcite prijde,navic by mozna nebylo od veci dopsat nejaky popis funkce,sice to mam nainstaleny,ale vyuzivam pouze attack a defenze nastaveni vezi.
myslim ale ze to ma vic moznosti vyuziti

Lamaz
Posts: 8
Joined: Fri, 12. Mar 10, 19:50

Post by Lamaz » Mon, 22. Nov 10, 22:26

Sir_Thomas wrote:Bo je v práci nuda tak jsem začal překládat do CZ -> MARS Fire Control (v4.92 - 23.08.10), třeba to někomu přijde vhod. :)
Tak co, jak to vypadá?

Darak-Na
Posts: 11
Joined: Fri, 22. Aug 08, 12:16

Post by Darak-Na » Thu, 24. Feb 11, 10:23

Můžete mi poradit, proč mi skripty, které pracují s dalšími soubory nepracují správně? Mám chybu někde v nastavení nebo v čem je chyba?

Zkoušel jsem různé skripty včetně MARS. Některé jsem si v editoru hry upravil do jednoho souboru, ale ty pokročilé musí pracovat s dalšími soubory. Nenačítají texty apod.

Dexderbi
Posts: 13
Joined: Wed, 10. Feb 10, 22:43

Post by Dexderbi » Tue, 1. Mar 11, 23:55

tak včera zveřejnily nový patch 3.1 což je hezké,ale mě to zničilo náladu,když jsem zjistil,že plugin manager mi neumí vložit scripty do vyšší veze jak do 3.0.

Dokázal jste někdo do této nové verze dát scripty???pokud ano napište prosím jak a jakým pluginem.děkuji

Dexderbi
Posts: 13
Joined: Wed, 10. Feb 10, 22:43

Post by Dexderbi » Fri, 4. Mar 11, 01:47

Lidičy prosímvás mám problémek s bonuspackem.Když si ho stáhnu tam mi hned při načtení hry hlásí anglicky,že pro scripty co jsou v tom packu nebyl nalezen jazyk,přesto že jsme hru instaloval jak česky tak anglicky...Bohužel jsem přišel o dřívějíší download bonuspacku který fungoval.Hraji ted verzi 3.1 a dokonce mi nefunguje ani xtended mod.hra se spusti a jede v pořádku a asi po 2 minutách zamrzne a konec.Prosím máte pro mě n+jakou radu???Děkuji

User avatar
Rosta
Posts: 526
Joined: Fri, 8. May 09, 15:39

Post by Rosta » Fri, 4. Mar 11, 16:14

bud prenastavit na EN protoze to nezalezi jake tam mas soubory stexty ale jaky mas nastaveny a nebo reinstal jinak nevim
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560

Mira CZ
Posts: 763
Joined: Sun, 5. Jul 09, 10:05

Post by Mira CZ » Fri, 4. Mar 11, 17:51

ja hraji cesky s eng packem a bez problemu (XTendet)

Dexderbi
Posts: 13
Joined: Wed, 10. Feb 10, 22:43

Post by Dexderbi » Fri, 4. Mar 11, 20:49

reinstal jsem zkoušel a stejný výsledek.bohužel :(

ligamin
Posts: 12
Joined: Thu, 25. Nov 10, 17:39

Post by ligamin » Thu, 1. Dec 11, 18:28

Zdar, problemy s jazykem mam taky, predevsim u neoriginalnich scriptu. Problem vyresen prepsanim id jazyka v hlavicce souboru z cz na en...

s.Merlin
Posts: 97
Joined: Sat, 10. Nov 07, 15:01

Post by s.Merlin » Mon, 12. Dec 11, 09:35

No nic. Pisnu to sem.
Napadla mě jedna vychytávka. Dokázal by někdo předělat Boarding Pod v nějakém editoru aby ho nešlo sestřelit? Vyřešilo by mi to jeden dost velký problém. Předem díky

raker99
Posts: 18
Joined: Thu, 17. Mar 11, 17:16

Post by raker99 » Mon, 9. Jan 12, 20:54

čaute, vedel by mi niekto pomôcť kde môže byť problém. Nahodím si do hry cez pluing managera novú loď napr. Deadalus z SG a výsledok je na obrázku. Pred tým v TC mi to fungovalo normálne ale teraz na AP mi to robí toto.

Image

zatiaľ dakujem

Tak podarilo sa mi zistiť, že problém nastáva vtedy ked prepíšem hru z angličtiny do cz. Ak to nechám v angličtine tak všetky pridané lode mi zobrazuje normálne. Nejaké nápady?

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”