EnglishGermanFrenchRussianItalianSpanish
Log inRegister
 
Scripty pro X3TC a mapa
Post new topic Reply to topic Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
View previous topic :: View next topic
Author Message
plynak





Joined: 12 Dec 2003
Posts: 2873 on topic
Location: Iivinen, Caldari border zone
Thank you for registering your game
PostPosted: Tue, 20. Jul 10, 11:57    Post subject: Reply with quote Print

Tak to netusim, podle mne je tam prepinac, ale je to uz dlouho, co jsem si s tim hral.


_________________
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Korbal





Joined: 19 May 2009
Posts: 10 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Tue, 20. Jul 10, 12:28    Post subject: Reply with quote Print

plynak wrote:
Tak to netusim, podle mne je tam prepinac, ale je to uz dlouho, co jsem si s tim hral.


Uz sem to nasel ja ten prepinac hledal v hre ale on je v tom Plugin lite Smile

Back to top
View user's profile Send private message
plynak





Joined: 12 Dec 2003
Posts: 2873 on topic
Location: Iivinen, Caldari border zone
Thank you for registering your game
PostPosted: Tue, 20. Jul 10, 12:32    Post subject: Reply with quote Print

No vsak to jsem myslel.


_________________
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Sir_Thomas





Joined: 23 Aug 2006
Posts: 682 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Mon, 25. Oct 10, 14:18    Post subject: Reply with quote Print

Bo je v práci nuda tak jsem začal překládat do CZ -> MARS Fire Control (v4.92 - 23.08.10), třeba to někomu přijde vhod. Smile


_________________
INTEL Core(TM) i7-2600@3,40GHz, MB GIGABYTE P67-UD3, GIGABYTE nVidia GTX460 1GB DDR5, 2x 2GB DDR5 Kingston, DVDRW/RAM LG GSA-H20L LS, HDD 300 GB WD VELOCIRAPTOR SATA II/300 10000rpm, SB Audigy, 22" LCD SAMSUNG ...
Back to top
View user's profile Send private message
Mira CZ





Joined: 05 Jul 2009
Posts: 763 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Mon, 25. Oct 10, 17:07    Post subject: Reply with quote Print

urcite prijde,navic by mozna nebylo od veci dopsat nejaky popis funkce,sice to mam nainstaleny,ale vyuzivam pouze attack a defenze nastaveni vezi.
myslim ale ze to ma vic moznosti vyuziti

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Lamaz





Joined: 12 Mar 2010



PostPosted: Mon, 22. Nov 10, 22:26    Post subject: Reply with quote Print

Sir_Thomas wrote:
Bo je v práci nuda tak jsem začal překládat do CZ -> MARS Fire Control (v4.92 - 23.08.10), třeba to někomu přijde vhod. Smile


Tak co, jak to vypadá?

Back to top
View user's profile Send private message
Darak-Na





Joined: 22 Aug 2008
Posts: 11 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Thu, 24. Feb 11, 10:23    Post subject: Reply with quote Print

Můžete mi poradit, proč mi skripty, které pracují s dalšími soubory nepracují správně? Mám chybu někde v nastavení nebo v čem je chyba?

Zkoušel jsem různé skripty včetně MARS. Některé jsem si v editoru hry upravil do jednoho souboru, ale ty pokročilé musí pracovat s dalšími soubory. Nenačítají texty apod.

Back to top
View user's profile Send private message
Dexderbi





Joined: 10 Feb 2010
Posts: 13 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Tue, 1. Mar 11, 23:55    Post subject: Reply with quote Print

tak včera zveřejnily nový patch 3.1 což je hezké,ale mě to zničilo náladu,když jsem zjistil,že plugin manager mi neumí vložit scripty do vyšší veze jak do 3.0.

Dokázal jste někdo do této nové verze dát scripty???pokud ano napište prosím jak a jakým pluginem.děkuji

Back to top
View user's profile Send private message
Dexderbi





Joined: 10 Feb 2010
Posts: 13 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 4. Mar 11, 01:47    Post subject: Reply with quote Print

Lidičy prosímvás mám problémek s bonuspackem.Když si ho stáhnu tam mi hned při načtení hry hlásí anglicky,že pro scripty co jsou v tom packu nebyl nalezen jazyk,přesto že jsme hru instaloval jak česky tak anglicky...Bohužel jsem přišel o dřívějíší download bonuspacku který fungoval.Hraji ted verzi 3.1 a dokonce mi nefunguje ani xtended mod.hra se spusti a jede v pořádku a asi po 2 minutách zamrzne a konec.Prosím máte pro mě n+jakou radu???Děkuji

Back to top
View user's profile Send private message
Rosta



MEDALMEDAL

Joined: 08 May 2009
Posts: 526 on topic
Location: Strítež, Czech Republic
Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 4. Mar 11, 16:14    Post subject: Reply with quote Print

bud prenastavit na EN protoze to nezalezi jake tam mas soubory stexty ale jaky mas nastaveny a nebo reinstal jinak nevim


_________________
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mira CZ





Joined: 05 Jul 2009
Posts: 763 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 4. Mar 11, 17:51    Post subject: Reply with quote Print

ja hraji cesky s eng packem a bez problemu (XTendet)

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Dexderbi





Joined: 10 Feb 2010
Posts: 13 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 4. Mar 11, 20:49    Post subject: Reply with quote Print

reinstal jsem zkoušel a stejný výsledek.bohužel Sad

Back to top
View user's profile Send private message
ligamin





Joined: 25 Nov 2010



PostPosted: Thu, 1. Dec 11, 18:28    Post subject: Reply with quote Print

Zdar, problemy s jazykem mam taky, predevsim u neoriginalnich scriptu. Problem vyresen prepsanim id jazyka v hlavicce souboru z cz na en...

Back to top
View user's profile Send private message
s.Merlin





Joined: 10 Nov 2007



PostPosted: Mon, 12. Dec 11, 09:35    Post subject: Reply with quote Print

No nic. Pisnu to sem.
Napadla mě jedna vychytávka. Dokázal by někdo předělat Boarding Pod v nějakém editoru aby ho nešlo sestřelit? Vyřešilo by mi to jeden dost velký problém. Předem díky

Back to top
View user's profile Send private message
raker99





Joined: 17 Mar 2011



PostPosted: Mon, 9. Jan 12, 20:54    Post subject: Reply with quote Print

čaute, vedel by mi niekto pomôcť kde môže byť problém. Nahodím si do hry cez pluing managera novú loď napr. Deadalus z SG a výsledok je na obrázku. Pred tým v TC mi to fungovalo normálne ale teraz na AP mi to robí toto.



zatiaľ dakujem

Tak podarilo sa mi zistiť, že problém nastáva vtedy ked prepíšem hru z angličtiny do cz. Ak to nechám v angličtine tak všetky pridané lode mi zobrazuje normálne. Nejaké nápady?

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic Reply to topic Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Control Panel
Login Data
The time now is Wed, 21. Feb 18, 21:18

All times are GMT + 2 Hours


Board Security

Copyright © EGOSOFT 1989-2018
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Template created by Avatar & BurnIt!
Debug: page generation = 0.07248 seconds, sql queries = 29