Scripty pro X3TC a mapa

Moderator: DJ Die

Dexderbi
Posts: 13
Joined: Wed, 10. Feb 10, 22:43

Post by Dexderbi » Mon, 15. Feb 10, 16:08

hehe...Díky za odkaz...V tomhle mi to už našlo aspoň hru,ale zase tam nemůžu dostat ty scripty...a update v programu není

User avatar
cajan
Posts: 18
Joined: Sun, 15. Jul 07, 09:40

Post by cajan » Mon, 15. Feb 10, 18:18

mam dotazek inst. jsem MARS na X3 TC - cenega verze takze cz.
A nemuzu to rozchodit je to vubec kompatibilny s tou "povedenou cz verzii"???? :)
Image

willypokorny
Posts: 606
Joined: Fri, 28. Aug 09, 09:27

Post by willypokorny » Mon, 15. Feb 10, 22:19

aktivuje se to až po druhém až xtém zapnutí hry :D ... je to tak nežertuju

Brokic
Posts: 48
Joined: Wed, 15. Mar 06, 16:18

Post by Brokic » Fri, 26. Mar 10, 08:45

mel bych dotaz ohledne MARSu: jak nastavit to, aby mi droidi opravily lod, ve ktery prave sedim, jsem prisel, ale jde nejak nastavit, aby droidi z my lode, opravili treba prave zajmutou poskozenou lod? JDe to?

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=222408
tenhle script jste nekdo zkousel? Mel by to byt jakejsi pokrocilej UT. Vcera jsem ten script mel asi dve hodiny v provozu a za celou dobu mi ten pilot nepokrocil ani o jednu uroven (teda pokud se tu lvl zjisti stejne jako u klasickyho UT). TAky jsem tam nastavil, aby pravidelne posilal reporty, ale prisel mi jen jeden a to ze si zaplatil trening.

EDIT: ten script nejspis funguje spravne, vcera jsem si poradne neprecetl info :oops: - hodnost, spolu s dalsima informacema je k nalezeni v Trader Settings

Oslik
Posts: 112
Joined: Tue, 5. Sep 06, 22:49

Jaké scripty doporučit ?

Post by Oslik » Wed, 7. Apr 10, 20:34

Ahoj, měl bych dva dotazy :

1-existuje nějaký "profi" balík, jako byl k X3R třeba XTM nebo bonus pack ?

2-jaké scripty byste doporučili ? Jsou jich mraky a tak než v nich začnu lovit, tak se ptám. Abych dotaz upřesnil, mám zájem o scripty co hru zkvalitní - lepší balance, nové prvky, oprava chyb ... atd.
Rozhodně NESTOJÍM o scripty, co bych bez váhání nazval cheaty (crystal free, asteroid creator, script na prachy ..... atd.).

Díky.

jazzmax
Posts: 15
Joined: Fri, 26. Feb 10, 00:36

Post by jazzmax » Fri, 2. Jul 10, 01:30

Tak nieco malo z toho kvanta,, teda aspon to co som skusal ja.

- Universal Best Buys Sells-V2.51 toto je sakra dobra vecicka ..
- Satellite Early Warning Network-V1.22 ties vyborna vec, bohuzial priserne narocne na vykon PC (pri aktivovanej SETE) (pouzivat s rozumom):).
- potom je tu ten script na budovanie tovarni ale to tu uz niekto spominal
- Debris Utilize Repair - opravuje/rozobera vraky lodi v sektoroch (debris).
- Equipment Researchand Development-V1.00 - v Equipment dock (pokial vlastnis) mozes vyvijat "vlastny softwer" za urcitych podmienok.

tak to je tak zatial vsetko z toho co som skusal ja .. tie prve dva skripty su skor z tych uzitocnych a posledne dva skor na spestrenie hry. kazdopadne ani jednym z nich si ziaden balans hry nepokaziis.

Este k tym packom / moodom ,, doporucujem ziadne nepouzivat su zabugovane, kazia balans hry, v mnohych pripadoch nie je moznost navratu, tym myslim save.

willypokorny
Posts: 606
Joined: Fri, 28. Aug 09, 09:27

Post by willypokorny » Fri, 2. Jul 10, 13:18

no... sice jsem už vytvořil pár modů, ale tohle sem teda nepochopil :?

jazzmax
Posts: 15
Joined: Fri, 26. Feb 10, 00:36

Post by jazzmax » Sat, 3. Jul 10, 09:10

Co na tom nechapes ? zrovna tu riesim mod na vystavbu OTAS shipiardov a nefunguje odstranovanie wares z shipyardov,, nasledkom toho mi prilietavaju moje vlastne trade lode jedna za druhou a kempuju si tam z vesela ...

fanda serie X
Posts: 654
Joined: Fri, 21. Aug 09, 21:01

Post by fanda serie X » Sat, 3. Jul 10, 17:58

Co se mysli tim vyvyjenim vlastniho software v Equipment doku (pokud vlastnim)?

jazzmax
Posts: 15
Joined: Fri, 26. Feb 10, 00:36

Post by jazzmax » Sun, 4. Jul 10, 00:45

Vo vlastnom zakupenom equip docku mozes vyvijat softvare ako napr trade software MK3, jumb drive, boost extension atd .. vpodstate vsetky software ktore sa vyskituju v hre. funguje to jednoduchol proste zadokujes s lodou v equip docku a spustis research niektoreho zo softverov ktory konkretna zadokovana lod ma nainstalovany. vyaduje to vzdy niake typi surovin, credity a samozrejme cas, ktory je potrebny na dokoncenie vyskumu. dolezite je aby lod bola pocas celeho vyskumu zakotvena v equpment dock. suroviny musia byt k dispozicii .. ak nie, tak sa vyskum zastavy a caka sa az budu potrebne suroviny dodanee.

Korbal
Posts: 10
Joined: Tue, 19. May 09, 15:35

Post by Korbal » Mon, 19. Jul 10, 10:55

Scripty ktere nejsu pocesky ukazuju texterror alebo ukaze sa normalne anglictina? Dakujem za odpoved

Korbal
Posts: 10
Joined: Tue, 19. May 09, 15:35

Post by Korbal » Tue, 20. Jul 10, 10:16

A este jeden problem nainstaloval sem si X-universe Plugin manager lite V1.20. A ked dam nainstalovat nejaky script tak to napise: Currently in Vanilla mode, package is not an vanilla package universal best buys/sells locator. To znamena ze ten Plugin manager lite mam saptny nebo jak?

plynak
Posts: 2881
Joined: Fri, 12. Dec 03, 09:53

Post by plynak » Tue, 20. Jul 10, 11:10

Korbal wrote:Scripty ktere nejsu pocesky ukazuju texterror alebo ukaze sa normalne anglictina? Dakujem za odpoved
Ukazi text error.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG

plynak
Posts: 2881
Joined: Fri, 12. Dec 03, 09:53

Post by plynak » Tue, 20. Jul 10, 11:18

Korbal wrote:A este jeden problem nainstaloval sem si X-universe Plugin manager lite V1.20. A ked dam nainstalovat nejaky script tak to napise: Currently in Vanilla mode, package is not an vanilla package universal best buys/sells locator. To znamena ze ten Plugin manager lite mam saptny nebo jak?
Jestli to chapu dobre, mas zapnuty Vanilla mod, ktery i neumoznuje to upravovat. Zmen si to. Jinak nevim, mne to tohle nikdy nepsalo.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG

Korbal
Posts: 10
Joined: Tue, 19. May 09, 15:35

Post by Korbal » Tue, 20. Jul 10, 11:20

A kde sa to vypina? Ja nic nezapinal proste sem nainstaloval patche a konec chjo zase ja smolar

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”