[TC] Starting points v.6.12.413 subtype 69105

General discussions about the games by Egosoft including X-BTF, XT, X², X³: Reunion, X³: Terran Conflict and X³: Albion Prelude.

Moderator: Moderators for English X Forum

Nanook
Moderator (English)
Moderator (English)
Posts: 25955
Joined: Thu, 15. May 03, 20:57
x3tc

Post by Nanook » Fri, 22. Oct 10, 22:01

I don't know about that. You're smart enough to ask questions. :wink:
Having an Acronym Attack? See the Ego FAQ. Also now for Terran Conflict and Albion Prelude.
NOT an Egosoft employee.

Robert Gajdosik
Posts: 46
Joined: Mon, 1. Dec 08, 22:07
x3tc

Post by Robert Gajdosik » Sun, 14. Nov 10, 21:39

And some way without regedit? Because i have steam version and cant find x3 in registry

User avatar
StarTroll
Posts: 1867
Joined: Sat, 26. Nov 05, 18:54
x4

Post by StarTroll » Sun, 14. Nov 10, 22:06

Robert Gajdosik wrote:And some way without regedit? Because i have steam version and cant find x3 in registry
What kind of OS ? I use Win 7 with Steam and it worked perfectly.
SCUM : They may exceed you in number, but not in value.

lokpique
Posts: 107
Joined: Thu, 6. May 10, 05:48
x3tc

Post by lokpique » Mon, 15. Nov 10, 07:15

Robert Gajdosik wrote:And some way without regedit? Because i have steam version and cant find x3 in registry
Be careful with this one, as you want to make sure you have the steam achievement for "Lost Brothers" (at least I believe that's it's name) before you edit the registry to unlock these.

I think the achievement is activated when it toggles the game start to visible, so manually doing this yourself will prevent that from happening.

Sp@c3Ch!mp
Posts: 548
Joined: Mon, 23. Mar 09, 16:20
x3tc

Post by Sp@c3Ch!mp » Tue, 23. Nov 10, 19:43

Does anyone know the prereq for kha'ak start? Prolly being hated by everyone :-/ :lol:
Nuke 'em till they glow, then shoot 'em in the dark.

User avatar
Carlo the Curious
Posts: 15622
Joined: Mon, 5. Mar 07, 23:03
x4

Post by Carlo the Curious » Tue, 23. Nov 10, 19:44

There isn't one in TC, as far as I know.

User avatar
StarTroll
Posts: 1867
Joined: Sat, 26. Nov 05, 18:54
x4

Post by StarTroll » Tue, 23. Nov 10, 19:53

Sp@c3Ch!mp wrote:Does anyone know the prereq for kha'ak start? Prolly being hated by everyone :-/ :lol:
The only prerequisite is to rollback to X3R.
SCUM : They may exceed you in number, but not in value.

Carl99
Posts: 285
Joined: Sun, 8. Nov 09, 19:41
x3tc

Post by Carl99 » Mon, 27. Dec 10, 02:28

Dummies question. What ranks are Fight ank 3333 and SPlit rank 10000 equivelent to?

Aenir
Posts: 44
Joined: Thu, 16. Dec 10, 01:49
x3tc

Post by Aenir » Wed, 29. Dec 10, 09:43

Carl99 wrote:Dummies question. What ranks are Fight ank 3333 and SPlit rank 10000 equivelent to?
Split Rank: http://www.x3wiki.com/index.php/Reputation
Privileged Associate of Rhonkar, aka +7

Fighting Rank I was just wondering myself, as numbers aren't stated in wiki. http://www.x3wiki.com/index.php/Ranks

Starting with 6 PBEs would be really kick ass for piracy.

Also do you have to meet all the requirements for something in the same game, or can you say get the Fight rank in one game and then get Race rank in a separate one?

User avatar
Carlo the Curious
Posts: 15622
Joined: Mon, 5. Mar 07, 23:03
x4

Post by Carlo the Curious » Wed, 29. Dec 10, 14:00

Carl99 wrote:Dummies question. What ranks are Fight ank 3333 and SPlit rank 10000 equivelent to?
http://www.egosoft.com/support/faq/inde ... &version=9
Aenir wrote:Also do you have to meet all the requirements for something in the same game, or can you say get the Fight rank in one game and then get Race rank in a separate one?
Separate games should work.

User avatar
supakillaii
Posts: 1217
Joined: Mon, 19. Nov 07, 20:52
xr

Post by supakillaii » Thu, 30. Dec 10, 01:08

v. Interstella5555: Changed rank requirements from numbers to letters

Whoa wait what this is over 2 years old?
Image

Starlight_Corporation
Posts: 957
Joined: Thu, 17. Feb 05, 17:51
x3tc

Post by Starlight_Corporation » Thu, 30. Dec 10, 01:16

Yups, and it's still practically up to date.

Only misses the Suicide Squid start (the DiD start, needs a stable internetconnection + Steam) Once you die in that start, the savegame is erased.
Image Image Image

User avatar
Carlo the Curious
Posts: 15622
Joined: Mon, 5. Mar 07, 23:03
x4

Post by Carlo the Curious » Thu, 30. Dec 10, 01:54

supakillaii wrote:v. Interstella5555: Changed rank requirements from numbers to letters
You might want to leave the real numbers (or the equivalent percentages) in the OP somewhere.

For example, trade rank 3333 is actually some ways into Petty Financier. I'm not sure what the percentage is though (they aren't linear, at least for race rep).

EDIT: Also, might be worth noting that for Aldran Adventurer the Terran plot is treated as already completed rather than just disabled (i.e. you can still meet the pre-reqs for other plots).

User avatar
supakillaii
Posts: 1217
Joined: Mon, 19. Nov 07, 20:52
xr

Post by supakillaii » Thu, 30. Dec 10, 05:24

Carlo, I thought you were a mod Image

Also for that, I'd need the numbers, which, if I remember correctly are already in this thread. No, wasn't going to say something to slide off my duty here. . . . nope. . . . :doh:
Aldran Adventurer
  • Sector: Aldrin
    Ship: Spitfyre (M3)
    Weapons: 5x Experimental Electro-Magnetic Pulse Cannon
    Credits: 4,090 Cr
    Prerequisites: Finish Terran plot, Fight Rank "Crusader" [100,000], Argon rank "Argon Federal Marshal"
    Storyline: Terran: UNAVAILABLE, flagged as completed Others: ENABLED
That about good?

Yes you were a moderator before
supakillaii wrote:You still don't have it? Hmm... There's something fishy about this... :/ And gratz for getting Moderator tag ;)
What happened?
Image

User avatar
supakillaii
Posts: 1217
Joined: Mon, 19. Nov 07, 20:52
xr

Re: [TC] Starting points v.6.12.413 subtype 69105

Post by supakillaii » Fri, 31. Dec 10, 07:52

Subtype 69105: Added DiD start, fixed some ship listing info

Post Reply

Return to “X Trilogy Universe”