EnglishGermanFrenchRussianItalianSpanish
Log inRegister
 
*** FAQ X3, X3+XTM, X3:TC lista pytań ***
Post new topic Reply to topic Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
View previous topic :: View next topic
Author Message
dziadzioMiecio





Joined: 01 Dec 2004
Posts: 69 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 6. May 09, 19:03    Post subject: Reply with quote Print

Jesteś w błędzie może to być wina oprogramowania do karty graficznej nie pamiętam dokładnie jak ta opcja się nazywa ale masz ustawione na maksymalną jakość przesuń suwak na ustawienia po środku. Na pewno pomoże bo wczoraj chłopakowi przestawiłem i było dobrze. Ale ta nasza rozmowa nie w tym wątku zaraz pewnie dostaniemy bure od moda.

Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Yacek



MEDALMEDAL

Joined: 18 Jul 2007
Posts: 3157 on topic
Location: Kraków
Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 6. May 09, 19:49    Post subject: Reply with quote Print

eserzet, a co ma twój problem do FAQ? Proszę nie zaśmiecać tematu. Masz problem, załóż temat na forum, a nie dopisuj się gdzie popadnie.


_________________
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
Back to top
View user's profile Send private message
vonski1985



MEDAL

Joined: 14 Feb 2008
Posts: 35 on topic
Location: Warszawa
Thank you for registering your game
PostPosted: Sat, 20. Jun 09, 13:45    Post subject: Reply with quote Print

nie zaczynałem nowego tematu bo nie chce narazić się na atak:) nie mogłem też znaleźć tego co chce wiedzieć mimo użycia wyszukiwarki "parę" dobrych razy;)

Mam X3: Reunion i chce sobie kupic X3 TC i moje pytanie brzmi czy to co osiągnołem w podstawce da się przenieść do rozszerzenia?? czy można przerzucić save-y i będą działać. Naprawde nie chciałbym zaczynać od nowa...bardzo dużo poświęciłem na ten profil obecny...Bardzo dziękuje z góry za odpowiedz!!!

Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Yacek



MEDALMEDAL

Joined: 18 Jul 2007
Posts: 3157 on topic
Location: Kraków
Thank you for registering your game
PostPosted: Sat, 20. Jun 09, 14:04    Post subject: Reply with quote Print

No cóż, trzeba było założyć nowy temat, a nie zaśmiecać FAQ.
Ale skoro już, to zobacz ten skrypt: [SCR][BETA][0.9.3][01.11.08] X3-X3TC-Converter Betatest.
Z góry mówię że go nie znam, nie testowałem, więc używasz na własne ryzyko.


_________________
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
Back to top
View user's profile Send private message
dino1984





Joined: 15 Jun 2009



PostPosted: Mon, 22. Jun 09, 13:15    Post subject: Reply with quote Print

w FAQ nie znalazłem, więc pytam:
Czy TC wymaga "podstawki" czy to stand-alone? Czy jest sens kupować "Golda", który zawiera obie gry??

Back to top
View user's profile Send private message
danros



MEDALMEDAL

Joined: 01 Feb 2007
Posts: 85 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Mon, 22. Jun 09, 18:36    Post subject: Reply with quote Print

Quote:
Czy TC wymaga "podstawki"

nie wymaga

Quote:
czy to stand-alone?

tak

Quote:
Czy jest sens kupować "Golda"

twoja kasa, twoja decyzja

Back to top
View user's profile Send private message
LeWaR





Joined: 08 May 2004
Posts: 1472 on topic
Location: Szubin k. Bydgoszczy
Thank you for registering your game
PostPosted: Mon, 22. Jun 09, 20:38    Post subject: Reply with quote Print

Golda?? Lepiej samo TC...


_________________
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
dino1984





Joined: 15 Jun 2009



modified
PostPosted: Tue, 23. Jun 09, 08:42    Post subject: Reply with quote Print

proszę moda o usunięcie tego posta



Last edited by dino1984 on Tue, 23. Jun 09, 10:18; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Yacek



MEDALMEDAL

Joined: 18 Jul 2007
Posts: 3157 on topic
Location: Kraków
Thank you for registering your game
PostPosted: Tue, 23. Jun 09, 09:52    Post subject: Reply with quote Print

Czy możesz pisać w odpowiednim temacie lub założy nowy? Ten temat dotyczy tylko pytań związanych z FAQ, a Twoje pytania nie mają z tym nic wspólnego. Proszę nie zaśmiecać tego tematu.


_________________
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
Back to top
View user's profile Send private message
OlmerPL





Joined: 31 Jul 2009



PostPosted: Tue, 4. Aug 09, 11:00    Post subject: Reply with quote Print

Mam taki problem odnośnie punktu "#15 Górnictwo mobilne, co to takiego?", a dokładniej, mam X3 Reunion (z niedawnego numeru Komputer Świat Gry) zpatchowanego do 2.5 i chciałem zrobić sobie taki automat wydobywczy. Kupiłem w stoczni teladiańskiej Sępa L do tego zestaw poleceń i cały osprzęt (wybrałem skaner diplexsowy i zamontowały się tylko dwie tarcze 25MJ gdy w ładowni są trzy) jak pisze w wyżej wymienionym punkcie. Tylko że w komendach specjalnych nie ma opcji "Zbierz Minerały" (całkowity brak tej komendy na liście) wspomnianej tu wcześniej, tylko samo "Zbierz skały". Co źle robię?

Edit: dałem mu to "zbieranie skał" i puki sam nie rozwaliłem jakiejś większej skały krzemu 6 to głupiał latając w kółko, po tym zebrał z 10 sztuk minerału, raz może dwa strzelił, tarcze obniżył do połowy odbijając się i znowu zgłupiał i latał od skały do skały w kółko.

Bardzo mi zależny na tej "czyszczarce" bo coś mnie trafiło po 1h siedzenia w Seizewell i modleniu się by wreszcie ten Albatroz zdołał się przebić przez te skały i zadokował w stoczni.

Back to top
View user's profile Send private message
Yacek



MEDALMEDAL

Joined: 18 Jul 2007
Posts: 3157 on topic
Location: Kraków
Thank you for registering your game
PostPosted: Tue, 4. Aug 09, 11:33    Post subject: Reply with quote Print

Czytaj ze zrozumieniem.
Code:
W nowym Bonus Packu jest skrypt "Mobile Mining / Mineral Collection Software"

Czyli nie patch tylko Bonus Pack dodaje te nowe polecenia.
Musisz doinstalować Bonus Packa.[/code]


_________________
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
Back to top
View user's profile Send private message
OlmerPL





Joined: 31 Jul 2009



PostPosted: Tue, 4. Aug 09, 12:03    Post subject: Reply with quote Print

Nauczony doświadczeniem myślałem ze producent wszystkie nowe dodatki dorzuca wraz z patchami Razz, a że gram te 4 dni to tez za wiele o tej grze nie wiem Razz.

Back to top
View user's profile Send private message
MaxHel





Joined: 13 Mar 2010
Posts: 3 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Mon, 15. Mar 10, 17:22    Post subject: Naprawa [X3-CT] Reply with quote Print

mam problem z naprawieniem swojej łajby

zostala troszke poobijana
i nie moge tego naprawic
siedzialem w doku troce czasu i nigdzie niewidzialem opcji naprawy i nic podobnego ... .

niech ktos napisze gdzie i jak
a ja zobacze u siebie czy cos takiego mam
a moze cos sie zle zainstalowalo

Back to top
View user's profile Send private message
Yacek



MEDALMEDAL

Joined: 18 Jul 2007
Posts: 3157 on topic
Location: Kraków
Thank you for registering your game
PostPosted: Mon, 15. Mar 10, 19:49    Post subject: Reply with quote Print

FAQ#71 budowa i naprawa statków, ogólnikowo: statki naprawia się w stoczniach, nie w DOK-ach.


_________________
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
Back to top
View user's profile Send private message
LeWaR





Joined: 08 May 2004
Posts: 1472 on topic
Location: Szubin k. Bydgoszczy
Thank you for registering your game
PostPosted: Thu, 18. Mar 10, 21:52    Post subject: Reply with quote Print

Dok Zaopatrzeniowy - zaopatruje. Stocznia - buduje i naprawia. A poza tym w instrukcji to opisali. Nie masz takowej?


_________________
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
Display posts from previous:   
Post new topic Reply to topic Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Control Panel
Login Data
The time now is Sun, 22. Jul 18, 08:46

All times are GMT + 2 Hours

[ Disclaimer / Impressum ] | [ Privacy Policy / Datenschutz ]

Board Security

Copyright © EGOSOFT 1989-2018
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Template created by Avatar & BurnIt!
Debug: page generation = 0.10901 seconds, sql queries = 29