[X3] Problem z lotniskowcem

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

marcin79

[X3] Problem z lotniskowcem

Post by marcin79 »

jak w temacie mam problem ze zdobytym xenońskim lotniskowcem, a mianowicie nie mogę do niego zadokować statku (np lx ) są na to koledzy jakieś rady bo gram w podstawkę + patch bala gi
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

Temat dopiero nie dawno wałkowany, kilka postów niżej:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=204973
problem i rozwiązanie co prawda dotyczyło X3+XTM, ale powinno pomóc też w czystym X3, bo jest to po prostu skrypt dodający nowy (a raczej stary zmodyfikowany) lotniskowiec. Tylko że nie wiem czy rozwiąże to twój problem bo gdzieś czytałem, że po instalacji skryptu, zadziała on dopiero na nowe statki (nowo kupione, nowo respawnowane). Czyli na statek, który masz zdobyty już nie zadziała.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
LeWaR
x4

Post by LeWaR »

Instalacja nowego statku nie zadziała na ten co masz. Ogołoć go i sprzedaj na złom. Grosze co prawda dostaniesz, chyba, że sprzedaż razem z działami. Następny J którego złapiesz będzie pozwalał dokować myśliwcom. Tylko nie wiem dlaczego mimo opisu że dokuje 50 statków weszło tylko 19 do ładowni i jeden m6 na zewnątrz....

PS. Mam już 150 dział PDF Gamma i chyba je opchnę po za dużo tego....
Nie chce ktoś kupić??
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
marcin79

Post by marcin79 »

LeWaR wrote:Instalacja nowego statku nie zadziała na ten co masz. Ogołoć go i sprzedaj na złom. Grosze co prawda dostaniesz, chyba, że sprzedaż razem z działami. Następny J którego złapiesz będzie pozwalał dokować myśliwcom. Tylko nie wiem dlaczego mimo opisu że dokuje 50 statków weszło tylko 19 do ładowni i jeden m6 na zewnątrz....

PS. Mam już 150 dział PDF Gamma i chyba je opchnę po za dużo tego....
Nie chce ktoś kupić??

jak tanio sprzedasz to biorę bo u mnie brakuje :)

Return to “Polskie / Polish X-Forum”