[X3 XTM] Problem z TerraCorp

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

starjacker0
x3tc

[X3 XTM] Problem z TerraCorp

Post by starjacker0 »

Na poczatku nie moglem zadokowac do TerraCorp Shipyard, ale mi to nie przeszkadzalo, gdyz ziemskie jednostki mam takze w Stoczniach Sil Zbrojnych ze skryptu Military Missions. Teraz natomiast nie moge zadokowac do Centrali TerraCorp, tylko dokuje do stoczni. Probowalem dokowac przez polecenie wydane juz w sasiednim sektorze i nic. Ani pilotowanym przeze mnie statkiem, ani innymi moimi, ktorym wydam rozkaz dokowania po prostu nie moge zadokowac do Centrali, tylko dokuje do stoczni. Gdzie ja teraz znajde tak chlonny rynek zbytu na to co zdobede?
Prosze o pomoc.
Bestią jestem, by się bestią nie stać
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

Jeśli statek, którym dokujesz, jest uszkodzony to zawsze najpier pojawi się w stoczni. Dopiero po naprawie automagicznie znajdzie się w DOK-u.
Testowane w TerrCorp. Sprawdź czy statek nie wymaga naprawy.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Balbinka
x3tc

Post by Balbinka »

zaraz ?? ja co prawda z TerrCorp nie kozystam, ale oile pamietam to mozna bylo sprzedawac zdalnie jak ma sie ma 1.2 i 3 oray teleport ale musisy byc w tym sektorze i sprzedawac ze statku w ktorym jest towar , przpominam ze chyba byla taka opcja ale ja nie pamietam juz, to bylo tak dawno ????

z pozdrowieniami Joanna.
w odleglych zakatkach galaktyki jest moj dom tam mnie szukaj .
starjacker0
x3tc

Post by starjacker0 »

Faktycznie moj P Scigacz mial 1% uszkodzen.
Bestią jestem, by się bestią nie stać

Return to “Polskie / Polish X-Forum”