Cześć, nie wiem czy było, ale przeglądam od pół godziny forum i nic na ten temat nie znalazłem.
Kupiłem Argońską stacje Handlową ale nie wiem co z nią zrobić - postawiłem w Ore Belt i nic. Pomyślałem że może postawić ją w Bala Gi, ale też nic się nie dzieje.
Dzięki za ewentulną pomoc.
Pozdr
[X3] Co zrobić z Argońską stacją handlową w misji Bala Gi?
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
-
-
Bo na to się samemu nie wpada. Trzeba czytać komunikaty i wiadomości, tam wszystko ładnie opisane 

X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
-
-
No to jak potrzebują, to chyba nie po to żebyś kupił i wyrzucił byle gdzie? 
Jak ktoś Ci powie że potrzebuje się napić, to postawisz wiadro wody dwie przecznice dalej i uznasz sprawę za załatwioną?

Jak ktoś Ci powie że potrzebuje się napić, to postawisz wiadro wody dwie przecznice dalej i uznasz sprawę za załatwioną?

X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
[ external image ]
[ external image ]