[X3] Handlowcy sektorowi?
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
[X3] Handlowcy sektorowi?
Mam kilka TS-ów z wynajętymi kupcami sektorowymi. Nauki pobierali u Teledian więc szybko awansowali na 10 level. Ale nie zmieniałem ich na kupców wszechświatowych iwidzę że dalej nie awansują. Czyżby wyższe levele były dostępne tylko dla wszechświatowców?
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
-
Nie.
Sector Trader może i do 25 pewnie awansować. Jednak z uwagi na to, że w obrębie jednego sektora cieżko jest robić duuużą kasę, a przecież aby pilot awansował dalej potrzeba więcej doświadczenia, czyli musi zrobić większy obrót pieniędzmi.
Włącz mu universe tradera, a nawet bez nappędu skokowego zarobi szybciej na kolejne levele, a od 12 levelu już sobie sam dokupi co trzeba.
Sector Trader może i do 25 pewnie awansować. Jednak z uwagi na to, że w obrębie jednego sektora cieżko jest robić duuużą kasę, a przecież aby pilot awansował dalej potrzeba więcej doświadczenia, czyli musi zrobić większy obrót pieniędzmi.
Włącz mu universe tradera, a nawet bez nappędu skokowego zarobi szybciej na kolejne levele, a od 12 levelu już sobie sam dokupi co trzeba.
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
-
Jakoś nie mam przekonania do universe tradera, wole sector tradera, a jeśli siedzi bezczynnie w jakimś sektorze to przenoszę go do innego, sąsiedniego. Przynajmniej tak było do tej pory bo zależało mi aby latali tylko po sektorach Splitów, chciałem podnieść sobie reputację u nich (Spliów znaczy się). Teraz to już bez znaczenia, po wybuleniu kasy na rozbudowę szkoły Splickich pilotów mam reputację u nich taką jaką chciałem. Może poszedłem na skróty i dumny z tego nie jestem, ale sporo kasy mnie to kosztowało (1 mln), więc się rozgrzeszam.
A dokupywać traderzy niczego sobie nie będą musieli, mają wszystko co potrzeba.
A dokupywać traderzy niczego sobie nie będą musieli, mają wszystko co potrzeba.
[ external image ]
[ external image ]
-
-
OK i wszystko jasne. Dzięki.
[ external image ]
[ external image ]