|
|
 |
View previous topic :: View next topic |
 |
|
|
|
|
Author |
Message |
|
|
|
|
|
Jupik

|
Posted: Thu, 31. Aug 06, 07:33 Post subject: jsem noob/lamer :-) |
|
|
Zdarec,koupil jsem x3 cz a mám tenhle žánr rád,tak je to docela fuška rozjed začátek (nemyslím příběh) , rád bych kdyby mi někdo napsal pár rad jak začít ,něco jsem už tu pročetl a zaujaly mne ty skripty,akurát nevím jak je použít,hrál jsem teď posledních 5 let Enemi Territory tam se dost binduje a skriptuje což bude mít stejný efekt i tady pro zlepšení hraní akurát dělá se to tady jiným stylem i programem který moc nechápu ....děkuji předem všem za každou dobrou radu... 
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
JXP

Joined: 17 Mar 2006 Posts: 165 on topic Location: Black Bridge

|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Jupik

|
Posted: Thu, 31. Aug 06, 17:59 Post subject: |
|
|
děkuji za odkazy ,kouknu na ně i když ang. návod nic moc pro takového starého hrba jako já ) proto jsem koupil x3 cz ) ..takže se musím spolehnout na translatora
...nechodil jsem do žádné herny ) Jupíků znám víc,respektive ja hral pod tímto nickem" Jup!k " ať nás mohli rozlišit )
..jo a nevíte jestli podporuje tato hra zvuk 5.1 bednách? jiné hry mi jdou a tady je nastavení EAX jen,ať dám on nebo off hrajeto stejně ...
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
 |
|
|
|
|
|