EnglishGermanFrenchRussianItalianSpanish
Log inRegister
 
Problemer med kopi beskyttelsen
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics. This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
View previous topic :: View next topic
Author Message
Krim





Joined: 06 Apr 2004
Posts: 77 on topic
Location: Denmark
Thank you for registering your game
PostPosted: Sat, 29. Apr 06, 23:31    Post subject: Problemer med kopi beskyttelsen Reply with quote Print

Er der andre end mig der har massive problemer med StarForce?

Mine 2 største proble Evil or Very Mad mer med SF er:

1: Min pc laver hard boots når det passer den (genstarter af sig selv) Evil or Very Mad
2: Den fryser totalt (eneste kur er et tryk på genstartknap) Sad

Disse problemer opstår ikke når SF er fjernet fra min comp.

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Augustini
Moderator (Dansk)
Moderator (Dansk)



Joined: 13 Dec 2005
Posts: 1239 on topic
Location: Denmark
Thank you for registering your game
PostPosted: Sun, 30. Apr 06, 09:59    Post subject: Reply with quote Print

Jeg oplever ingen problemer med starforce, men jeg har lige læst en artikel hvor udviklerne bag starforce rent faktisk opfordrer spilfirmaerne til at udgive patches der fjerner kopibeskyttelsen da der er mange der oplever mange problemer.

Et af de største problemer er at starforce kræver meget ressourcekraft og derfor forringer kvaliteten af spillene den hænger sammen med.

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Krim





Joined: 06 Apr 2004
Posts: 77 on topic
Location: Denmark
Thank you for registering your game
PostPosted: Sun, 30. Apr 06, 21:59    Post subject: Reply with quote Print

Har du et link til den artikel? eller er den fra et blad?

Gad godt læse den

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Morten





Joined: 21 Feb 2004
Posts: 105 on topic
Location: Denmark
Thank you for registering your game
PostPosted: Mon, 1. May 06, 18:47    Post subject: Reply with quote Print

Du skal måske prøve at PM en moderator, f.eks. CBJ eller The Abyss. Hvis nogen kan hjælpe dig er det dem, selvom det måske tager lidt tid, da de er meget travle begge to.

Det er udgiveren Deepsilver der har lagt StarForce på X2/X3, så Egosoft har intet med det at gøre. I princippet skal du kontakte Deepsilver eller StarForce og det er nok hvad de forskellige egosoft admins vil sige.

Har selv aldrig haft problemer med starforce, hverken på X2, X3 eller andre spil der bruger det. Held og lykke med at ordne det.

Back to top
View user's profile Send private message
Krim





Joined: 06 Apr 2004
Posts: 77 on topic
Location: Denmark
Thank you for registering your game
PostPosted: Tue, 2. May 06, 13:30    Post subject: Reply with quote Print

Har prøvet

StarForce nægter at problemet ligger i deres produkt og vil derudover ikke høre mere om det... og DeepSilver sender mig videre til SF med det samme (det er jo ikke deres problem, mener de)

Så nu er der nok ikke andet at gøre end at vente på at der kommer en Pirat udgave uden SF, så jeg igen kan spille X3 og bruge min pc.



Sjovt at jeg ikke har nogle problemer med min comp, lige så snart at SF er fjernet fra den Thinking

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Morten





Joined: 21 Feb 2004
Posts: 105 on topic
Location: Denmark
Thank you for registering your game
PostPosted: Tue, 2. May 06, 15:53    Post subject: Reply with quote Print

Det er generelt en rigtig dårlig idé at nævne sådan noget her på egosoft.

Der kom en officiel no-cd patch fra egosoft til X2, det samme gør der nok til X3.

Helt præcist hvad er problemet med din PC? Hvis det var mig ville jeg kontakte CBJ og forklare problemet. Du har registreret din X3, så du vil ikke blive anklaget for noget.

Back to top
View user's profile Send private message
Augustini
Moderator (Dansk)
Moderator (Dansk)



Joined: 13 Dec 2005
Posts: 1239 on topic
Location: Denmark
Thank you for registering your game
PostPosted: Tue, 2. May 06, 18:53    Post subject: Reply with quote Print

Krim wrote:
Har du et link til den artikel? eller er den fra et blad?

Gad godt læse den
Det er fra bladet PC Player, enten det sidste nye eller det fra sidste måned

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Krim





Joined: 06 Apr 2004
Posts: 77 on topic
Location: Denmark
Thank you for registering your game
PostPosted: Tue, 2. May 06, 20:17    Post subject: Reply with quote Print

Problemet er :

1: Min pc laver hard boots når det passer den (genstarter af sig selv)
2: Den fryser totalt (eneste kur er et tryk på genstartknap)

Har mailet lidt med CBJ, han sage at jeg skulle kontakte DS eller SF

og er udemærket klar over at ham her Pirat ikke er vildt populær, men er sku ved at være lidt desperart Neutral Og Pirat er en last chance mulighed der kun må bruges som sidste udvej


har hørt noget om at det kan min brænder SF ikke kan lide, kan ske jeg skulle prøve med et rent dvd-drev.... farvel $$$

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Morten





Joined: 21 Feb 2004
Posts: 105 on topic
Location: Denmark
Thank you for registering your game
PostPosted: Tue, 2. May 06, 20:25    Post subject: Reply with quote Print

Så vidt jeg ved kan SF ikke lide nogen bestemte typer drev. Har hørt om folk, hvor det at bruge et andet drev hjalp. Men der var ikke nogen crashes involveret, starforce nægtede bare at genkende CD'en.

Jeg ved godt at det er meget arbejde, men måske er det værd at formatere systemet og starte på en frisk? Dit system kan umuligt have haft godt af al den rebooten. Men i første omgang er det måske smart at prøve at erstatte dit nuværende drev med et andet.

Back to top
View user's profile Send private message
Krim





Joined: 06 Apr 2004
Posts: 77 on topic
Location: Denmark
Thank you for registering your game
PostPosted: Tue, 2. May 06, 20:33    Post subject: Reply with quote Print

Så må jeg ned og besøge den lokale pc-pusher i morgen...

hvad komplet reboot angår, så er det nu prøvet 4 gange uden resultat


gad vide om det er konen der føler sig lidt forsømt Embarassed X³: Reunion

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Augustini
Moderator (Dansk)
Moderator (Dansk)



Joined: 13 Dec 2005
Posts: 1239 on topic
Location: Denmark
Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 3. May 06, 18:54    Post subject: Reply with quote Print

Ved ikke om du allerede har prøvet dette Krim men dette gør jeg hver gang jeg skal spille krævende spil (fx X3!)

Går ind i windows jobliste (ctrl+alt+delete) og under fanebladet processor.

Afbryder derefter alle processor med brugernavn på (IKKE -> system, network, local) undtagen explorer og taskmng.

Har du scannet din maskine for spyware og adware? de kan nemlig godt give virkelig store problemer.

En anden god ting er at defragmentere harddisken, eller ihvertfald køre en analyse for at se om det nødvendigt!

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Krim





Joined: 06 Apr 2004
Posts: 77 on topic
Location: Denmark
Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 5. May 06, 16:27    Post subject: Reply with quote Print

Nyt dvd drev (ingen rw) alt har nu kørt uden problemer i 48 timer... håber det holder


(problemet opstår igen lige så snart jeg sætter strøm til mit rw.-drev, og kun når SF er instaleret)

X³: Reunion

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Augustini
Moderator (Dansk)
Moderator (Dansk)



Joined: 13 Dec 2005
Posts: 1239 on topic
Location: Denmark
Thank you for registering your game
PostPosted: Sat, 6. May 06, 08:17    Post subject: Reply with quote Print

Krim wrote:
Nyt dvd drev (ingen rw) alt har nu kørt uden problemer i 48 timer... håber det holder


(problemet opstår igen lige så snart jeg sætter strøm til mit rw.-drev, og kun når SF er instaleret)

X³: Reunion
Hmm, lyder mærkeligt, jeg kan sagtens køre spillet på mit rw drev, ingen problemer...

Har du et emulerings program installeret på computeren der er sat til?

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Krim





Joined: 06 Apr 2004
Posts: 77 on topic
Location: Denmark
Thank you for registering your game
PostPosted: Sat, 6. May 06, 11:20    Post subject: Reply with quote Print

nope har ingen emu'er på min comp (mere)

men tror jeg vil prøve at lave en total omformatering af systemmet (igen igen iegn) her i weekenden og se om ikke det vil hjælpe lidt på tingene.

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
RiddlerX





Joined: 06 Nov 2002
Posts: 65 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 30. Aug 06, 11:47    Post subject: Reply with quote Print

evt prøv en bios update til din CDRW

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics. This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Control Panel
Login Data
The time now is Sat, 18. Nov 17, 08:35

All times are GMT + 2 Hours


Board Security

Copyright © EGOSOFT 1989-2017
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Template created by Avatar & BurnIt!
Debug: page generation = 0.31443 seconds, sql queries = 29