EnglishGermanFrenchRussianItalianSpanish
Log inRegister
 
Zacatecnik- otazky a rady
Post new topic Reply to topic Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 44, 45, 46  Next
View previous topic :: View next topic
Author Message
Mira CZ





Joined: 05 Jul 2009
Posts: 763 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Sun, 4. Nov 12, 16:18    Post subject: Reply with quote Print

save opravdu nefunguji, musis od zacatku
pokud hrajes cesky, tak anglicky bude pouze to co je nove - pridane

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
TinniT





Joined: 08 Oct 2012



PostPosted: Sun, 4. Nov 12, 18:10    Post subject: Reply with quote Print

Kruci tolik hodin přijde v niveč...Very Happy nAle aspoň mám příležitost neudělat pár chyb, který jsem udělal ze začátku.

Nějaký typ odkud stáhnout?

Back to top
View user's profile Send private message
Mira CZ





Joined: 05 Jul 2009
Posts: 763 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Mon, 5. Nov 12, 00:05    Post subject: Reply with quote Print

nekde tady je primo stranka na XTended team

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
TinniT





Joined: 08 Oct 2012



PostPosted: Mon, 5. Nov 12, 16:58    Post subject: Reply with quote Print

Tak jsem stáhl a nainstaloval, akorát jsem se ještě nedostal k tomu to odzkoušet, ale snad bude vše v pořádku.

Jinak je možný mít nainstalováno více skript, nebo modu najednou? Řekl jsem si, že když už jsem v tom rozšiřování původní hry tak pořádně. Což mě přivádí k otázce, jestli scripta rozjedu v už rozehrané hře.
Jinak podle toho co jsem se dočetl, tak by to mělo jít instalovat přes PluginManagera, takže to bude fungovat stejně jako když nainstaluju nový lodě do hry? Prostě se to tam všechno najednou objeví?

Back to top
View user's profile Send private message
TinniT





Joined: 08 Oct 2012



PostPosted: Thu, 29. Nov 12, 21:56    Post subject: Reply with quote Print

Zdravím,
chtěl bych se znovu na něco zeptat a týká se to Plugin Manageru.
Dokud jsem hrál čistou X3 reunion vše fungovalo jak má, ale když jsem nainstaloval XTM mode, tak lodě se v loděnici ukazují jen na několik vteřin a potom zmizí a já už nemám možnost je koupit. Scripta fungují jak mají, ale ty lodě mě docela štvou, protože za ten čas co tam jsou ukázaný je dost obtížný je nakliknout a koupit. jediná možnost je potom znovu načíst uloženou hru což je dost otravný a hlavně to zdržuje.

Stalo se někomu z vás něco podobného? Nějaké řešení?

Back to top
View user's profile Send private message
TTenk





Joined: 02 Oct 2011

Location: CZ & AUS

PostPosted: Sun, 30. Dec 12, 17:08    Post subject: Reply with quote Print

pokud používáš Plugin Manager, pak Ti jsou lodě v loděnicích stejně nanic ne? Pokud si je hodíš Plugin managerem, stačí zapnout konzoli a lodě si scripnout.

(proto jsem přestal plugin manager a konzoli používat Wink)

Jináč XTm nemá s Plugin managerem a jeho funkčností nic společného...

1) nainstaluj hru
2) opatchuj hru
3) nainstaluj XTM
4) nainstaluj češtinu
(vyjměčně jde používat i trainer na X3R tuším ve verzi 3.06, pro rank ras dobrý/maximálně zlý, bojový a obchodní rank - zbytečnost, money nefungují)
(takto to mám nainstalované já a jede to bez problému)

O nových začátcích tu asi v XTM nic psát nemusím (doporučuji Pirate Warlorda, eeeee.... začneš se sposutou Splitských/Argonksých lodí a 1mld na kontě)

jak tu padlo, Terranské sektory se zpřístupní v nastavení umělého života (doporučuji, při příběhovém startu až po dokončení hlavní linie)

mam X3R s XTM, verze hry 2.5 (tuším), v češtině (puvodní hra), nové věci (sektory nejsou oznamovány palubním počítačem) nové lodě jsou psané anglicky třeba: Pirate Galleon (tak ale kdo by nepochopil o co jde)
Trochu je problematické s některými misemi na stanicích co jsou v EN, nebo mise pro OTAS, Sohneny atd...

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Vallaska Roue





Joined: 26 Dec 2008
Posts: 13 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 31. May 13, 12:18    Post subject: Reply with quote Print

Zdravim ve spolek, stal se mi kuriozní problém. Když jsem v poslední misi v Terran kampani dopravil z Aldrinu na Zem pár astronautů, tak se mi při příletu do Sektoru Země pokazil údaj o vzdálenosti objektů. Abych to upřesnil ukazuje mi to třeba 60km do cíle, ale cíl je vzdálet pouhých 45km. Je to sice jenom detail, ale dost mi to vadí. Nesetkal se s tím někdo?

Jinak mě ještě napadlo, dá se někde ve hře koupit třeba lokace určitého sektoru? Abych tam nemusel lětět dvě hodiny přes 30 bran, ale rovnou tam skočit.

Back to top
View user's profile Send private message
Ales_CZ





Joined: 26 Jul 2013



PostPosted: Wed, 31. Jul 13, 15:10    Post subject: Reply with quote Print

Zdravim, já bych se chtěl zeptat, jak se přesně používá Lapač vesmírných much?

Back to top
View user's profile Send private message
Mira CZ





Joined: 05 Jul 2009
Posts: 763 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 31. Jul 13, 16:36    Post subject: Reply with quote Print

Ales_CZ wrote:
Zdravim, já bych se chtěl zeptat, jak se přesně používá Lapač vesmírných much?

pokud se dobre pamatuji, tak si jej musis koupit, nainstalovat a nasledovne namapovat klavesu na jeho pouziti.
potom uz jen najit hejno much a navolenou klavesou spustit lapac.
musis mit take misto v nakladnim prostoru.
a mimo uzemi splitu je to nelegalni naklad, tzn potize s tim spojene na sebe nenechaji dlouho cekat.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mira CZ





Joined: 05 Jul 2009
Posts: 763 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 31. Jul 13, 16:37    Post subject: Reply with quote Print

Ales_CZ wrote:
Zdravim, já bych se chtěl zeptat, jak se přesně používá Lapač vesmírných much?

1/ nepises ve ktere hre
2/ ano daji, na cernem trhu to obcas nabizeji, ale ted uz nevim, jestly to nebylo spojene s nainstalovanim nejakeho scriptu.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Ales_CZ





Joined: 26 Jul 2013



PostPosted: Wed, 31. Jul 13, 17:45    Post subject: Reply with quote Print

jak funguje Lapač vesmírných much ve hře Albion Prelude, a ještě bych se chtěl zeptat, jak funguje a k čemu slouží Software pro ovládnutí systému a co musim udělat, abych získal setor

Back to top
View user's profile Send private message
TTenk





Joined: 02 Oct 2011

Location: CZ & AUS

PostPosted: Thu, 1. Aug 13, 01:21    Post subject: Reply with quote Print

i v AP: Lapač vesmírných much funguje stejěn jao sběr zboží, tudíž stačí proletět hejnem much, ony se nasbírají. Pokud ho nemáš, umějí s Tvou lodí mouchy pěkně zatřást (ikdyž budeš třeba v M1)

i v AP: Software k ovládnutí systému (nelegální všude krom Terranů)
slouží k zajímaní opuštěných lodí cca na vzdálenost 5km od lodě (dobré s tímto softem mít i "měnič digitálních podpisů" nebo "odstínění nákladního prostoru" - ten se dá koupit na HQ StrongArms po nějaké době) existuje i "legální" Teladská verze softwaru ale nikdy jsem ji nikde nsehnal.

nejsem si jistý ejtli to v AP funguje stejně: Sektor (pokud nemáš nějaký plugin)
(má zkušenost) do neznámého sektoru jsem prdnul obchodní stanici, po nějaké době jsem se vrátil a byla tam stanice jiné rasy, následně byl vypsán konkurz na prodej sektoru (což musíš přeplatit)
Existuej i plugin na zajímání sektorů, ale toto opravdu nepoužívám.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Ales_CZ





Joined: 26 Jul 2013



PostPosted: Fri, 25. Jul 14, 09:41    Post subject: Reply with quote Print

Já nevím, jestli jste to někdo zkoušel v X3 AP sbírat ve vesmíru ladění motoru a optimalizace kormidla, ale je to velmi dobrá věc. Díky tomu mi Springblossom lítá 405 m/s a mé xenonské I lítá zatím 68 m/s. Přitom Springblossom (M6) se může vylepšit maximálně na 360 m/s a xenonské I (M2) na 48 m/s

Back to top
View user's profile Send private message
Ales_CZ





Joined: 26 Jul 2013



PostPosted: Wed, 30. Jul 14, 14:48    Post subject: Reply with quote Print

V X3 AP je možnost obsadit Gonerskýho Arana. Já už jsem ho našel a potřeboval bych poradit, jak ho mám obsadit, když mi nejde označit. Mohli by jste mi prosím vás poradit?

Back to top
View user's profile Send private message
Earth Ultimatum IV.



MEDALMEDALMEDAL

Joined: 03 May 2010
Posts: 5129 on topic
Location: Slovakia
Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 30. Jul 14, 16:11    Post subject: Reply with quote Print

Ales_CZ wrote:
V X3 AP je možnost obsadit Gonerskýho Arana. Já už jsem ho našel a potřeboval bych poradit, jak ho mám obsadit, když mi nejde označit. Mohli by jste mi prosím vás poradit?



Musíš do jeho blízkosti placenúť ADVANCED satellite (nie obyčajný, ale advanced).
A potom treba ísť do skafandra, a trochu pofŕkať toho Arana lejzrom opravárskym, aby sa zmenil na nepriateľa (inak by si ho nemohol boardnúť s vojakmi).



TTenk wrote:
i v AP: Software k ovládnutí systému (nelegální všude krom Terranů)
slouží k zajímaní opuštěných lodí cca na vzdálenost 5km od lodě (dobré s tímto softem mít i "měnič digitálních podpisů" nebo "odstínění nákladního prostoru" - ten se dá koupit na HQ StrongArms po nějaké době) existuje i "legální" Teladská verze softwaru ale nikdy jsem ji nikde nsehnal.


Žiadny legálny Teladský software neexistuje.
Namiesto toho však existuje software ktorý zamaskuje ten pirátsky software. Mal by sa dať kúpiť na pirátskych staniciach.


_________________
Steam profile
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic Reply to topic Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 44, 45, 46  Next
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Control Panel
Login Data
The time now is Wed, 21. Feb 18, 21:21

All times are GMT + 2 Hours


Board Security

Copyright © EGOSOFT 1989-2018
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Template created by Avatar & BurnIt!
Debug: page generation = 0.07921 seconds, sql queries = 29