Zacatecnik- otazky a rady

Moderator: DJ Die

Post Reply
luki
Posts: 1
Joined: Tue, 14. Feb 06, 07:55

Zacatecnik- otazky a rady

Post by luki » Wed, 15. Feb 06, 18:11

Potreboval bych trosku poradit, jsem zacatecnik a moc to neumim .
1. Mam ted 5000$ Do kolika penez mam vydelavat na energy cells ? zda se mi to zdlouhave. No a od kolika penez mam prejit na ty silicony nebo co to je ?

2. Do ceho je lepsi investovat, zbrane nebo stity ? Kdyz mam treba 1MJ stit a koupim si jeste jeden, zlepsi se mi stity, nebo mam jeden k nicemu ?

No to by pro zacatek mohlo byt vse, tak pls piste .

Andre2160
Posts: 7
Joined: Thu, 16. Feb 06, 13:06

Post by Andre2160 » Thu, 16. Feb 06, 13:10

mo ja taky mam problem za
1. casto mi dochazi energie ve zbranich co stim ,a cim to je zbrani lodi ma nato vliv energetiske clany(co vim kazda lod ma generator energie)
2.mobilni vrtaci souprava se da pouzit na jake lode podle nejakeho guide az na tech nejvetsich??

plynak
Posts: 2878
Joined: Fri, 12. Dec 03, 09:53

Post by plynak » Fri, 17. Feb 06, 15:25

to luki: No pominu-li fakt ze vse se pise v manualu:

1) To prece zalezi na tobe ne? Ty to hrajes, tak ty se rozhodni kdy te uz nebavi vozit energeticke clanky.

2) To zalezi na lodi, ve ktere jsi. U kazde je napsano, kolik stitu a o jake kapacite na ni das.

to Andre2160: No pominu-li fakt ze vse se pise v manualu:

1) Ne, energeticke clanky nemaji na vydrz tvych zbrani ani stitu zadny vliv. Holt musis strilet tak, aby ses trefil co nejcasteji.

2) otazce rozumim castecne. Vrtaci soupravu das jen na nejake lode, tusim ze urcite na vsechny TL a na nektere TS, ale nevim na ktere nikdy jsem to nepouzival.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG

SanyX
Posts: 20
Joined: Sun, 5. Feb 06, 19:09

Post by SanyX » Thu, 23. Feb 06, 12:32

mě by dvě rady taky neuškodili
1)když se mi vzdá nepřátelská loď jak se do ní dostanu

2)jakou musim mít popularitu abych si koupil lepší válečnou loďtřeba NOVU
mam už 97% a nic takže asi 100% díky

plynak
Posts: 2878
Joined: Fri, 12. Dec 03, 09:53

Post by plynak » Thu, 23. Feb 06, 13:14

No vis, strasne rad bych ti pomohl. Ale to, na co se ptas mas v manualu. A to, jakou popularotu potrebujes, ti to rekne, kdyz kupujes tu lod. Pokud manualu nerozumis, tak se prosim zaregistruj jako ostatni, co maji original, a ja ti milerad zodpovim vsechny otazky. Takhle nevim, zda sis hru koupil a nebo ne.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG

Gieng
Posts: 4
Joined: Thu, 16. Feb 06, 00:56

Post by Gieng » Thu, 23. Feb 06, 13:54

Čaute

to já bych měl taky pár dotazů,jenže to co jsem si minulej tejden koupil zaregistrovat nejde a na stránkách Hypermaxu píšou že to ani nepůjde,tak co s tím?

plynak
Posts: 2878
Joined: Fri, 12. Dec 03, 09:53

Post by plynak » Thu, 23. Feb 06, 13:57

No jo, ale ja myslel, ze se bavime o X3. Jestli mas X2, tak to opravdu zaregistrovat nejde. Ale s X2 ti rad poradim.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG

SanyX
Posts: 20
Joined: Sun, 5. Feb 06, 19:09

Post by SanyX » Thu, 23. Feb 06, 17:46

No vis, strasne rad bych ti pomohl. Ale to, na co se ptas mas v manualu. A to, jakou popularotu potrebujes, ti to rekne, kdyz kupujes tu lod. Pokud manualu nerozumis, tak se prosim zaregistruj jako ostatni, co maji original, a ja ti milerad zodpovim vsechny otazky. Takhle nevim, zda sis hru koupil a nebo ne.

Kdybych uměl líp Anglicky tak bych to možná věděl.Co se týče tý registrace tak sem se zaregistroval tak nepruď a můžeš zodvídat mile rád všechny moje otázky

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2123
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57

Post by DJ Die » Thu, 23. Feb 06, 18:13

Gieng wrote:Čaute

to já bych měl taky pár dotazů,jenže to co jsem si minulej tejden koupil zaregistrovat nejde a na stránkách Hypermaxu píšou že to ani nepůjde,tak co s tím?
to neres Hypermax to zvrtal a nedal tam kod pro registraci na forum ale protoze to vime tak ti odpovime na otazky ;) snad se nam to s Hypermaxem podari nejak dohodnout
to SanyX:nezaregistroval jsi se to bys mel u sveho uctu fajfku jako ma treba plynak nebo ja registrace uz je tu popsana v samostatnem tematu ale zopakuju to v nastaveni uctu je koloknka pro registraci a tam napises kod ktery mas u hry (pozor neni to CDkey)
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

SanyX
Posts: 20
Joined: Sun, 5. Feb 06, 19:09

Post by SanyX » Fri, 24. Feb 06, 13:34

když sem se registroval tak sem ho tam dával ale zkusim to znova

Andre2160
Posts: 7
Joined: Thu, 16. Feb 06, 13:06

Post by Andre2160 » Sun, 26. Feb 06, 17:52

muze mi nekdo poradit nejakou dobrou rychlou a silnou lod,uvazoval sem o Argon nova raider
Jo jak si mam najmout mamonta na prevezeni dolu ,ja ho kontaktuji a tam neni nic o najmuti je na to treba rank nebo reputace? u argonu mam 87%
a kde se vyplati postavit silicon dul ,bo pry v ore belt sou pirati a pak napadaji doly?a jakou mam stavet prvni tovarnu do zacatku,asi ty na jidlo ne?

SanyX
Posts: 20
Joined: Sun, 5. Feb 06, 19:09

Post by SanyX » Sun, 26. Feb 06, 21:04

to Andre2160

1)O tý Nově taky uvažuju ale až budeš Argon Guardiantakže musíš mít 100%

2)Ktomu Mamutovy musíš přileťet pokecat,objeví se ti otázky
mělo by to bejt něco s transportováním.A když ne tak zrovna veze materiál někomu jinýmu takže budeš muset počkat

3)V ore beltu mam silicon mine a vůbec si mě nevšímaj. našel sem tam skvělej asteroid yeild62 na pravo podél brány. jako první sem si postavil Wheat farm,silicon mine
rimes fact ty nejsou špatný poslední dobou mi vydělávaj víc než silicon

SanyX
Posts: 20
Joined: Sun, 5. Feb 06, 19:09

Post by SanyX » Sun, 26. Feb 06, 21:12

1)nevíte jak seskupit komplex tak aby nebyl rozházenej ale ňejak systematicky sestavenej?

plynak
Posts: 2878
Joined: Fri, 12. Dec 03, 09:53

Post by plynak » Mon, 27. Feb 06, 09:24

to Andre2160: Zregistruj se prosim. Jinak ja zacal s Wheat Farm v Home of Light a uz je z ni pekny komplexik (2x wheat farm, 1 x rhymes fact...). Silicon mine jsem postavil v Emperor Mines, zlepsuje mi to rank u Paranidu.

to SanyX: No ja se snazim dle sve omezene prostorove orientace. Postavim tovarnu a druhou placnu tesne nad ni a pak je spojim. TO je zaklad, to vyjde vzdy (skoro, moje prvni dve tovarny jsou daaaaaleko od sebe, ale funguje to). No a pak pridavam do stran. V Omycrol Lyrae mam pekny komplex ve tvaru polozeneho T. Zato v Seizwelu se mi to, ehm, moc nepovedlo. Ale hlavne ze to funguje, ze?
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG

User avatar
Marcus_de_Tycho
Posts: 176
Joined: Thu, 14. Jul 05, 20:05

Post by Marcus_de_Tycho » Mon, 27. Feb 06, 10:08

Pockejte, az uvidite tu stanici z hratelneho dema. To je architektonicky skvost :D Mozna hodim screenshot, pokud ma nekdo zajem.
You Can't Stop the Signal

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”