Jak se zaregistrovat

Moderator: DJ Die

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2123
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57

Post by DJ Die » Tue, 12. Sep 06, 22:39

S/N?
menit kod je normalni deje se to aspon 1 tydne
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

User avatar
Sir_Thomas
Posts: 682
Joined: Wed, 23. Aug 06, 18:25

Post by Sir_Thomas » Wed, 13. Sep 06, 07:33

DJ Die wrote:S/N?
Že by "serial number" :D

mirda1313
Posts: 27
Joined: Thu, 26. Oct 06, 19:36

Zkouska :)

Post by mirda1313 » Thu, 26. Oct 06, 19:44

Jen zkousim, zda jsem original ci ne :)

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2123
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57

Post by DJ Die » Thu, 26. Oct 06, 19:47

staci se jen podivat do nastaveni misto kolonky kam se pise registracni kod budes mit fajfku :wink:
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

mirda1313
Posts: 27
Joined: Thu, 26. Oct 06, 19:36

Fajfka :)

Post by mirda1313 » Fri, 27. Oct 06, 09:15

Mas pravdu, je tam - vsiml jsem si toho pozde :( tak se omlouvam a jdu si uzivat :) virtualne, v X3 :lol:

Lord D
Posts: 181
Joined: Fri, 24. Nov 06, 20:59

Post by Lord D » Tue, 12. Dec 06, 22:52

nějak to tu blbne. asi 2 dny jsem se tu nemohl zalogovat. pořád mi to hlásilo že nemám platné heslo :evil:

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2123
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57

Post by DJ Die » Tue, 12. Dec 06, 23:43

nezapomel jsi aktivovat ucet z mailu ktery jsi dostal?
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

d.king
Posts: 39
Joined: Thu, 18. Nov 04, 21:56

Post by d.king » Sat, 19. May 07, 22:31

mladenci mam originalku od hypermaxu chcem sa zaregistrovat ale kod co mam na manuali je invalid :evil: da sa to dako spravit viem ze to tu niekde pisete ale nemam cas studovat utekaju mi krediti :wink: pomozte chcem si stiahnut nejake patche ale musim bit zaregistrovany prosim pomozte :(

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2123
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57

Post by DJ Die » Sun, 20. May 07, 13:00

pokud vim tak registrace neni nutna ale kdyztak mi napis na PM ten kod a ja to overim u adminu jestli neni nekde chyba
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

gomecz
Posts: 392
Joined: Wed, 21. Sep 05, 13:39

Post by gomecz » Sun, 20. May 07, 20:27

d.king wrote:mladenci mam originalku od hypermaxu chcem sa zaregistrovat ale kod co mam na manuali je invalid :evil: da sa to dako spravit viem ze to tu niekde pisete ale nemam cas studovat utekaju mi krediti
asi by bylo dobry zdelit nam jakou hru jsi si koupil.
d.king wrote:pomozte chcem si stiahnut nejake patche ale musim bit zaregistrovany prosim pomozte :(
ke stazeni patche ze stranek hypermaxu netreba registrace (hypermax neoveruje pristup na zaklade egosoftiho fora a egosoft by sotva poskytl duverna data (username, heslo) treti strane, bylo by to poruseni dohody mezi uzivatelem a provozovatelem tohoto fora.) a stahovat originalni patche do CZ verze, vice nez nedoporucuji.

d.king
Posts: 39
Joined: Thu, 18. Nov 04, 21:56

Post by d.king » Mon, 21. May 07, 09:41

dik uz som si to stiahol funguje :D
a
sorry original X2

gomecz
Posts: 392
Joined: Wed, 21. Sep 05, 13:39

Post by gomecz » Mon, 21. May 07, 09:59

d.king wrote:sorry original X2
k X2CZ nebyl dodavan S/N, registrovatelny na foru egosoftu.

Drtic
Posts: 10
Joined: Sun, 15. Feb 09, 16:27

Post by Drtic » Sun, 15. Feb 09, 18:13

takze to znamena ze kdyz sem si koupi u nas v potravinach hru pouze v papirovem obalu(X2 The Thread) tak ten kod nikde na tom CD nenajdu?ptam se jenom pro jistotu :)
optimismus je pouze vysledek nedostatku informaci

iksdva
Posts: 6
Joined: Tue, 7. Apr 09, 10:54

Post by iksdva » Tue, 14. Apr 09, 11:01

Mam X2 the threat ze Score a kod nema, nebo jsem si ho nevsim. Mam i X3 a ten kod ma, ale proc ho rucne opisovat sem do fora? Abych tady na ceskym pisecku ukazal ze si muzu dovolit koupit hru?

User avatar
Sir_Thomas
Posts: 682
Joined: Wed, 23. Aug 06, 18:25

Post by Sir_Thomas » Tue, 14. Apr 09, 13:00

iksdva wrote:Mam X2 the threat ze Score a kod nema, nebo jsem si ho nevsim. Mam i X3 a ten kod ma, ale proc ho rucne opisovat sem do fora? Abych tady na ceskym pisecku ukazal ze si muzu dovolit koupit hru?
Protože jsou zde jistá pravidla nastavená tvůrci hry, která se mají dodržovat a jedno z nich je, že přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé, tudíž majitelé originálek.

Jinak tvému myšlenkovému pochodu stran písečku fakt nerozumím. :roll:
INTEL Core(TM) i7-2600@3,40GHz, MB GIGABYTE P67-UD3, GIGABYTE nVidia GTX460 1GB DDR5, 2x 2GB DDR5 Kingston, DVDRW/RAM LG GSA-H20L LS, HDD 300 GB WD VELOCIRAPTOR SATA II/300 10000rpm, SB Audigy, 22" LCD SAMSUNG ...

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”