Jak se zaregistrovat

Moderator: DJ Die

plynak
Posts: 2878
Joined: Fri, 12. Dec 03, 09:53

Jak se zaregistrovat

Post by plynak » Wed, 8. Feb 06, 13:37

No bylo by rychlejsi se tu zaregistrovat ne? Je to na par vterin. Klikni na Nastaveni a uplne dole mas Game registration code. Tam napis ten kod z manualu a dej odeslat. A hned mas u jmena fajfku a vsichni vedi, ze mas origos. A muzes si stahnout i opraveny a doplneny manual jako pdfko.
Ja ti to pak klidne prelozim.

P.S. V tom PDFku je to na strane 50.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG

aarokh
Posts: 18
Joined: Wed, 1. Feb 06, 10:37

Post by aarokh » Wed, 8. Feb 06, 13:56

Aha tak to je ta fajfka :-) Se na to mrknu. Dík aspoň za tu stránku.
Tak já se teda časem registnu. Sem to číslo do registrace nedával, protože na toto fórum se dostanu aji bez toho :-) To už jsme ale trošku odbočili od tématu :)

User avatar
GiordannoG
Posts: 754
Joined: Wed, 30. Mar 05, 15:46

Post by GiordannoG » Wed, 8. Feb 06, 19:13

Mám dojem, že s registrací X2cz to nebude tak lehké... :wink:
1.Core i7-4790K @ 4,00 GHz, 16 GB RAM, GeForce GTX 1080, 34" Acer Predator, 3.iMAC Core i5@3,1 GHz, 12 GB RAM, AMD Radeon 6970M 1024 MB+MacBook Core i5 2,6 GHz, 8 GB RAM, Intel HD 4000 1024 MB

Lord Thonar
Posts: 33
Joined: Sat, 19. Feb 05, 07:23

Post by Lord Thonar » Sat, 11. Mar 06, 17:56

on to vlastne bude asi i docela problem, co?
koupil jsem si originalku X2 a pise mi to ze muj kod je invalid . . . squely . . . jenom doufam ze me tedka zacnou lidi otravovat s otazkama proc nemam registrovanou hru :o

User avatar
Marcus_de_Tycho
Posts: 176
Joined: Thu, 14. Jul 05, 20:05

Post by Marcus_de_Tycho » Sun, 12. Mar 06, 02:50

Lord Thonar wrote:on to vlastne bude asi i docela problem, co?
koupil jsem si originalku X2 a pise mi to ze muj kod je invalid . . . squely . . . jenom doufam ze me tedka zacnou lidi otravovat s otazkama proc nemam registrovanou hru :o
Neboj. Nebudou. Vsichni to o te ceske verzi vi.
You Can't Stop the Signal

User avatar
Marcus_de_Tycho
Posts: 176
Joined: Thu, 14. Jul 05, 20:05

Post by Marcus_de_Tycho » Sun, 12. Mar 06, 03:26

Tak tohle je mazec. Nejsme jediny, kdo nema registracni cislo u hry X2.
http://forum2.egosoft.com/viewtopic.php?t=89592

Ale protoze se pripravuje specialni ceska verze bonuspacku, tak se nema smysl davat odkaz. Snad jen dam primy link na X²: The Threat No Copy Protection 1.4, protoze samotna ceska verze hry jiz obsahuje patch 1.4 i Artificial Life Update.
You Can't Stop the Signal

Radek
Posts: 72
Joined: Mon, 13. Mar 06, 10:53

Post by Radek » Wed, 22. Mar 06, 09:28

To me fakt teda sere. Koupil jsem si první originálku X2-The Threat cz a tak jsem se dal do zaregistrovani a mam smulu. Stejne tu dal vystupuju jako pirat. Hold cesi maji nalepku piratu i kdyz si kupuji origis. :evil:
------------------------------------------------------------------
Image

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2123
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57

Post by DJ Die » Wed, 22. Mar 06, 13:22

neboj pirat nejsi ten problem s X2CZ zname az moc dobre :evil: to holt Hypermax pekne dokopal :roll:
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

Lord Thonar
Posts: 33
Joined: Sat, 19. Feb 05, 07:23

Post by Lord Thonar » Fri, 24. Mar 06, 15:00

jj, jeste ze mi funguje kod z X3 (anglicka verze), jinak bych uz se opravdu hadal a chtel po distributorovi funkcni kod . . .

Radek
Posts: 72
Joined: Mon, 13. Mar 06, 10:53

Post by Radek » Tue, 28. Mar 06, 10:09

Jen by me zajimalo, az si koupim Reunion cz a budu chtit stahnout nejaky udelatka pro registrovany hrace jak to udelam. To by snad mel snad zprostredkovat Hypermax, kdyz tak ku**i reg cisla. Ted je to jednoduchy protoze na X2 je vsechno pristupny.....
------------------------------------------------------------------
Image

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2123
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57

Post by DJ Die » Tue, 28. Mar 06, 12:33

no snad u X3 uz tam HM necha registracni kod(je s tim obcas problem objevily se stejne kody u rozdilnych jazykovych verzi) a nebo to budou muset resit tim ze to daji na jejich stranky i kdyz o tom pochybuju protoze by to pak mohli stahnout pirati...
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

michalion
Posts: 2
Joined: Mon, 11. Sep 06, 15:30

Post by michalion » Mon, 11. Sep 06, 17:42

zdravim,mam dotaz:co mam delat,kdyz jsem si hru koupil od cloveka,ktery uz kod k registraci nejspis pouzil??Pise mi to totiz,ze je jiz pouzivan.

gomecz
Posts: 392
Joined: Wed, 21. Sep 05, 13:39

Post by gomecz » Tue, 12. Sep 06, 08:39

michalion wrote:zdravim,mam dotaz:co mam delat,kdyz jsem si hru koupil od cloveka,ktery uz kod k registraci nejspis pouzil??Pise mi to totiz,ze je jiz pouzivan.
no, podle licence, se kterou puvodni majitel nosice (chte/nechte) souhlasil, nema pravo preprodavat dilo dalsim subjektum (tedy ani Tobe ne). takze dohnano do krajnosti, jsi se stal obeti podvodu a vlastnis sice nosic, ktery je mozne (fysicky) instalovat a pouzivat, ale nevlastnis opravneni k uzivani tohoto dila...

je to smutne a nespravedlive, ale je to tak.

User avatar
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
Posts: 2123
Joined: Wed, 9. Feb 05, 09:57

Post by DJ Die » Tue, 12. Sep 06, 14:46

neboj gomecz nema pravdu napis me na PM ten kod ja ho napisu adminum a oni ho odblokuji
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

User avatar
JXP
Posts: 165
Joined: Fri, 17. Mar 06, 19:43

Post by JXP » Tue, 12. Sep 06, 20:54

DJ Die wrote:neboj gomecz nema pravdu napis me na PM ten kod ja ho napisu adminum a oni ho odblokuji
tak jsem zvedavy, jak to cele dopadne a jake S/N dostanes ... uvidime :)

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”