EnglishGermanFrenchRussianItalianSpanish
Log inRegister
 
[SCRIPT] Jump To Me Command V1.20 : Updated 12/08/2006
Post new topic Reply to topic Goto page 1, 2  Next
View previous topic :: View next topic
Author Message
Cycrow
Moderator (Script&Mod)
Moderator (Script&Mod)



Joined: 15 Nov 2004
Posts: 20512 on topic
Location: London
Thank you for registering your game
modified
PostPosted: Thu, 12. Jan 06, 22:04    Post subject: [SCRIPT] Jump To Me Command V1.20 : Updated 12/08/2006 Reply with quote Print

===========================================
Name: X3 Jump To Me Command
Version: V1.20
Author: Cycrow
Updated: 12/08/2006
===========================================

Download Script Package:
Download Here
Mirror Here
Mirror Here

To install the script package file, you need the X3 Script Installer from Here

===========================================


V1.20
* Added Jump to Homebase Command

V1.10
* Added Jump to me and Protect Command
* Added Jump to me and Attack command

===========================================

This script adds a command to you ships to allow them to jump to ur sector

1. Using the Command

To use the command you need the navigation software MK1 and a Jumpdrive installed.
The command wont be avaialble for ur current ship, only the ones your not piloting and will only be available if thier in
a different sector.

The command is found under the naviagtion commands in the ships command console
once selected and you ship has enough energy cells to jump, the ship will jump to the closest gate to you and fly to you
until its close enough

There are 4 commands to use, the standard Jump To Me command, the Attack and Protect commands, and the jump to homebase command.
The attack command will jump to your ship and start to attack your target
The protect command will jump to your ship and start to protect your ship
The Jump to homebase command will jump you ship and dock it at its homebase, needs a homebase set.

2. Not enough energy

If theres not enough energy cells available for the jump, you will get a message asking if oyu want to pay extra for the jump
this will allow your ship to jump without the need for energy cells but will cost you alot more.
It works by putting the energy cells in your cargo hold so the jumpdrive can activate.

3. Not enough room for energy

If theres no room to put the energy cells for the complete jump, it will atempt to jump in steps by working out the maximum
amount of energy you can fit in the hold and how far it will take you and will jump the further distance possible then
repeat the process until it reaches the players sector.


_________________
My Scripts | MY X3TC Scripts | X3 Plugin Manager | Custom Gui


Last edited by Cycrow on Sat, 12. Aug 06, 15:35; edited 3 times in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Crush





Joined: 21 Oct 2004
Posts: 222 on topic
Location: UK
Thank you for registering your game
PostPosted: Thu, 12. Jan 06, 22:53    Post subject: Reply with quote Print

Sweet! Very Happy
this was exactly what i was looking for. another great script from Cycrow...

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
999-JAY-999





Joined: 07 Apr 2003
Posts: 610 on topic
Location: UK
Thank you for registering your game
PostPosted: Thu, 12. Jan 06, 22:58    Post subject: Reply with quote Print

Useful.......

Thanks... Smile


_________________
System Spec :-

AMD Athlon(tm) 64 Duel 6000+ (3.01GHz)
Windows XP Home Ed. SP 3
ATI Radeon HD 4850 (512)
Creative X-FI Soundard
2.00 GB of RAM
G9 RAZOR Mouse
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Dgn Master





Joined: 27 Feb 2004
Posts: 1228 on topic
Location: Kelowna, B.C. Canada
Thank you for registering your game
PostPosted: Thu, 12. Jan 06, 23:19    Post subject: Reply with quote Print

Thanks alot Cycrow, calling in reinforcements is much easier now when i'm up to my arse in Kha'ak clusters (your script of course) Cool

Keep up the good work!


_________________
Could the parents of the little Argon girl, Suzie, please claim her sealed jar of remains?
She didn't mind the gap and ended up vapourized!
Back to top
View user's profile Send private message
X-it





Joined: 06 Nov 2002
Posts: 1217 on topic
Location: Norway
Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 13. Jan 06, 19:17    Post subject: Reply with quote Print

Ah, another great one. Very handy if you need backup quickly and have forgotten to refuel the backup ship! Shocked

Back to top
View user's profile Send private message
Cycrow
Moderator (Script&Mod)
Moderator (Script&Mod)



Joined: 15 Nov 2004
Posts: 20512 on topic
Location: London
Thank you for registering your game
PostPosted: Mon, 30. Jan 06, 21:11    Post subject: Update V1.10 Reply with quote Print

Added a few more commands Wink

V1.10
* Added Jump to me and Protect Command
* Added Jump to me and Attack command


_________________
My Scripts | MY X3TC Scripts | X3 Plugin Manager | Custom Gui
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Crush





Joined: 21 Oct 2004
Posts: 222 on topic
Location: UK
Thank you for registering your game
PostPosted: Mon, 30. Jan 06, 22:12    Post subject: Reply with quote Print

is it possible to include these commands in the menu where i'm commanding several ships at once? like, all wingmen in some distant sector.

that way i could command all of them to jump to me, instead of commanding each one seperately.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Cycrow
Moderator (Script&Mod)
Moderator (Script&Mod)



Joined: 15 Nov 2004
Posts: 20512 on topic
Location: London
Thank you for registering your game
PostPosted: Mon, 30. Jan 06, 22:16    Post subject: Reply with quote Print

i will look into this

maybe i could add a command on the player ship to call all of your wingmen ships to jump to you or something


_________________
My Scripts | MY X3TC Scripts | X3 Plugin Manager | Custom Gui
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
bloggy





Joined: 15 Jan 2006
Posts: 11 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Tue, 31. Jan 06, 05:50    Post subject: Reply with quote Print

Is this an Arcorn Spark file??

Back to top
View user's profile Send private message
Cycrow
Moderator (Script&Mod)
Moderator (Script&Mod)



Joined: 15 Nov 2004
Posts: 20512 on topic
Location: London
Thank you for registering your game
PostPosted: Tue, 31. Jan 06, 11:52    Post subject: Reply with quote Print

nope, its a script package file
for use with the Installer Here


_________________
My Scripts | MY X3TC Scripts | X3 Plugin Manager | Custom Gui
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
bloggy





Joined: 15 Jan 2006
Posts: 11 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 1. Feb 06, 07:41    Post subject: Reply with quote Print

Thks m8
I'm a dumb ass. Rolling Eyes
I didn't read the post properly first time round Exclamation

Back to top
View user's profile Send private message
Solfi





Joined: 20 Dec 2005
Posts: 167 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Sun, 14. May 06, 14:13    Post subject: Reply with quote Print

The Readme for this script, accessed through your Script installer (man that's a great little app btw Smile) is in german only... Might be good to at least add a translation.


<edit> nm, the english version is in the readme dir I see. Would be nice if the english version of the readme popped up through the script installer though.

Back to top
View user's profile Send private message
Cycrow
Moderator (Script&Mod)
Moderator (Script&Mod)



Joined: 15 Nov 2004
Posts: 20512 on topic
Location: London
Thank you for registering your game
PostPosted: Sun, 14. May 06, 14:48    Post subject: Reply with quote Print

theres a drop down box a tthe top of view readme, u should be able to select english from there, is it not in the list ?

it shows german first usually coz thats jsut how the sort works


_________________
My Scripts | MY X3TC Scripts | X3 Plugin Manager | Custom Gui
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Mad Hatter





Joined: 05 Dec 2003
Posts: 239 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 9. Aug 06, 16:49    Post subject: Reply with quote Print

I think that the Jump to Me command tells the ship to jump and move to position. But if you are still flying, the ship goes to where you were, rather than where you are. Can you make them jump and follow?

Also, how about a Jump Home (and dock) command?

Back to top
View user's profile Send private message
Cycrow
Moderator (Script&Mod)
Moderator (Script&Mod)



Joined: 15 Nov 2004
Posts: 20512 on topic
Location: London
Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 9. Aug 06, 16:59    Post subject: Reply with quote Print

when you run the command it jumps to the sector your in, if you move after the command is set it wont alter its command as its in the middle of a jump.

i thought i added a jump to me and follow command ?

Jump home command i will be adding to the next version


_________________
My Scripts | MY X3TC Scripts | X3 Plugin Manager | Custom Gui
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic Reply to topic Goto page 1, 2  Next
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Control Panel
Login Data
The time now is Tue, 17. Jul 18, 07:56

All times are GMT + 2 Hours

[ Disclaimer / Impressum ] | [ Privacy Policy / Datenschutz ]

Board Security

Copyright © EGOSOFT 1989-2018
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Template created by Avatar & BurnIt!
Debug: page generation = 0.09278 seconds, sql queries = 29