[SCRIPTS] Collection of my Scripts : Updated 21/11/2007

The place to discuss scripting and game modifications for X³: Reunion.

Moderators: Moderators for English X Forum, Scripting / Modding Moderators

Vote for your favorate Scripts

Bounty Hunters Guild
54
6%
Assassins Guild
87
9%
Mercenaries Guild
109
11%
Smugglers Guild
17
2%
Merchants Guild
38
4%
Capitol Ship Crews
155
16%
Race Military
82
9%
OverTune BBS
131
14%
BBS Extras
135
14%
Afterburner/System Override Software
154
16%
 
Total votes: 962

Deathwalker1701
Posts: 77
Joined: Sun, 15. Oct 06, 19:37
x3

Post by Deathwalker1701 » Mon, 28. Apr 08, 14:25

Lancefighter wrote:
Cycrow wrote:lancefighter, did you get any error messages when the installer closed ?

StormSinger, most ppl havn't had any major problems with the installer, but you make it sound like its really unstable.

also, you do have choise, you could just use the SPK Explorer instead.

althou it would mean certain ships wont function correctly as they require the installer to function
It goes through all the installations, and then decides that the plugin manager has stopped responding. Vista gives me this:
"XPMinstaller.exe has stopped working
A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available"
I have had this problem but it seems fine if you have a internet connection.

Cycrow
Moderator (Script&Mod)
Moderator (Script&Mod)
Posts: 20550
Joined: Mon, 15. Nov 04, 00:26
x4

Post by Cycrow » Mon, 28. Apr 08, 17:48

jagji56 wrote:Hello, I can't get this to download, I just keep getting a 404 error messing. It could have something to do with me benign caped, but I just thought I would tell you, in case there is a problem.
did you try all 3 mirrors ?
they are all working, so its very likly that u'll be able to get it from at least one, even if the others might be busy.

if you cant get it from any of them, then it could be a problem with ur connection

Cycrow
Moderator (Script&Mod)
Moderator (Script&Mod)
Posts: 20550
Joined: Mon, 15. Nov 04, 00:26
x4

Post by Cycrow » Mon, 28. Apr 08, 17:51

Deathwalker1701 wrote:
Lancefighter wrote:
Cycrow wrote:lancefighter, did you get any error messages when the installer closed ?

StormSinger, most ppl havn't had any major problems with the installer, but you make it sound like its really unstable.

also, you do have choise, you could just use the SPK Explorer instead.

althou it would mean certain ships wont function correctly as they require the installer to function
It goes through all the installations, and then decides that the plugin manager has stopped responding. Vista gives me this:
"XPMinstaller.exe has stopped working
A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available"
I have had this problem but it seems fine if you have a internet connection.
strange, was the problem in vista too ?
the program doesn't, or at least, shouldn't require an internet connection. And the only time it uses them is when you do the automatic update or find new scripts.

it doesn't use internal sockets as a way of multiple programs on the same computer talking to each other, which does some times causes problems, but that can also be disabled

unless its something vista specific, its something i couldn't check as i dont have vista

Amon-ra
Posts: 49
Joined: Mon, 5. May 08, 00:00

Post by Amon-ra » Tue, 6. May 08, 04:10

As with the others i myself am having the same vista problems....i hate times like this were Im rudely Re-Introduced that my Kick A$$ labtop uses vista........

User avatar
Sandalpocalypse
Posts: 4152
Joined: Tue, 2. Dec 03, 23:28
x4

Post by Sandalpocalypse » Tue, 6. May 08, 08:36

I recently had to reinstall my game and downloaded the latest X Plugin Manager. When I try to use it for installing the Script Packs I get the meassage "XPMInstaller.exe has stopped working", and no scripts are installed. It will accept single scripts however these are deleted by the installer when I try the packs.

My OS is Windows Vista 32 with SP 1
Hmmm...works for me.

It could be a permissions issue. Try running it as an Administrator. If that doesn't work, try running it in compatibility mode.

Amon-ra
Posts: 49
Joined: Mon, 5. May 08, 00:00

Post by Amon-ra » Tue, 6. May 08, 22:13

No offence...but when dealing with Vista 96 % of the people broadcasting there problems already tried Run as Administrator...and so Did i..No go T_T

crazed nerd
Posts: 12
Joined: Sat, 27. Nov 04, 01:53

Post by crazed nerd » Sun, 8. Jun 08, 23:52

I'm having the same problem, just download and install the scripts one by one and it works, it just takes a bit more clicking.

fana-m
Posts: 7
Joined: Thu, 19. Apr 07, 16:10

Post by fana-m » Tue, 29. Jul 08, 12:59

Hi,

maybe astiupid question, but how do i do a clean uninstall of these scripts

Bounty Hunters Guild
Assassins Guild
Mercenaries Guild
Racers Guild

i'm going to reinstall the merc pack, but after removing the others,
in the info "mail" where the exp are written the other's are left behind.
also the stations are still there.

there arent any uninstall scripts exept for the assasins guild.

any chance of cleaning my save?

ty fanam

Cycrow
Moderator (Script&Mod)
Moderator (Script&Mod)
Posts: 20550
Joined: Mon, 15. Nov 04, 00:26
x4

Post by Cycrow » Tue, 29. Jul 08, 13:39

try going to the AL settings menu and disablling everything for those that you want to remove.

this will include removing any stations that were created for the guilds.

if that doesn't remove the guild status, then i can tell you how to make a simple script to remove them.

its just a matter of unsetting a few varibles to remove them

fana-m
Posts: 7
Joined: Thu, 19. Apr 07, 16:10

Post by fana-m » Tue, 29. Jul 08, 14:37

hi,
i've done so far

1 loaded the save ^^
2 moved out of a sector with an guild station
3 disabled anything in the AL menu
4 saved
5 disabled anything in the scripts manager
6 loadet again
7 moved to the sector with the guild station

but its still there...

and wor the revove script is you have the time whould you write it for me?
becaus i had read throu all the guides first ^^
no idea how to use it ( when writing stuff // using is a another thing )

ty

jrstinogel
Posts: 2
Joined: Wed, 27. Aug 08, 00:12

Post by jrstinogel » Thu, 28. Aug 08, 17:16

I just started out with X3 and I'm trying to get around the salvage insurance (don't care for pay to save idea) so your "Unlimited Salvage Insurance" cheat mod looks perfect. Unfortunately none of the three links in the forum thread work! Any help or advice you can offer in getting this nice looking mod?

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=146158

Cycrow
Moderator (Script&Mod)
Moderator (Script&Mod)
Posts: 20550
Joined: Mon, 15. Nov 04, 00:26
x4

Post by Cycrow » Thu, 28. Aug 08, 18:03

i've updated the links to working ones in that post

jrstinogel
Posts: 2
Joined: Wed, 27. Aug 08, 00:12

Post by jrstinogel » Thu, 28. Aug 08, 18:20

Thanks for the fast response, the new links work great! Nothing makes a good game better than a great community, thanks for the fun mods.

MadCatChiken
Posts: 17
Joined: Mon, 25. Aug 08, 22:53

Post by MadCatChiken » Fri, 29. Aug 08, 02:58

The emergency teleport script link is broken.

Cycrow
Moderator (Script&Mod)
Moderator (Script&Mod)
Posts: 20550
Joined: Mon, 15. Nov 04, 00:26
x4

Post by Cycrow » Fri, 29. Aug 08, 03:39

i've updated the link for it

Post Reply

Return to “X³: Reunion - Scripts and Modding”