problemer med at få skibe til at dokke i min mammoth

Moderators: Augustini, ncmohr

Locked
php
Posts: 33
Joined: Sun, 22. Feb 04, 15:14

problemer med at få skibe til at dokke i min mammoth

Post by php » Thu, 17. Nov 05, 13:25

jeg har købt en mammuth men kan ikke få skibe til at dokke i den , jeg har en boron houler og har prøvet med et andet skib der var mindre men det lykkedes heller ikke og det er meget iriterende for man kan hverken handle eller dokke nogen steder :x

Bohno
Posts: 17
Joined: Sun, 26. Dec 04, 22:50

Post by Bohno » Fri, 18. Nov 05, 20:21

Nu er der 2 typer Boron Haulers (Dolphin TS & Manta TP), men ifølge de stats fra X2 kan en Argon Mammoth tillade doking fra disse typer M5, M4, M3, TS, TP.
Så det skulle være muligt.
Prøvet at "holde stille" med din Mammoth ?

Er ikke så meget inde i X3 endnu, da jeg først lige har fået det, og at jeg ikke kan køre det specielt godt med min low end pc.

php
Posts: 33
Joined: Sun, 22. Feb 04, 15:14

Post by php » Sat, 19. Nov 05, 05:11

mange tak det vil jeg prøve

X-it
Posts: 1217
Joined: Wed, 6. Nov 02, 21:31

Post by X-it » Sun, 8. Jan 06, 06:58

Dere har sikkert oppdaget det selv nå, men man kan ikke dokke TS skip i TLs i standrad X3. Men det finnes et script som gjør det mulig, laget av LV. Kikk på scripts & modding forumet, under 'community scripts' tråden. Scriptet heter 'Dock TS'.

Locked

Return to “Dansk / Danish X-Forum”