[X3] Ocracoke's storm-misja

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

marek1970

[X3] Ocracoke's storm-misja

Post by marek1970 »

ocracoke's storm dolatuje do konca tunelu i co dalej tunel sie konczy -gdzie mam leciec??
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Mnie się wydaje, że to jedna i ta sama osoba napisała te 2 tematy ...
Ale mogę się mylić :roll:

Przybliż proszę bliżej o co mniej więcej chodzi w tej misji. Ja dawno skończyłem fabułę i po prostu nie mogę skojarzyć na razie o czym piszesz.
Przypominam o użyciu spoilera.
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Też zdawało mi się, że to może być jedna osoba. Ale ponieważ posługuje się innymi mailami w profilach, to muszę założyć, że to jednak przypadek lub zbieg okoliczności. :wink: .
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Doleciałeś do takiej "Bramy'? Pokręć się przy niej, i rozejżyj się, gdzieś tam powinna być dalsza droga. Chyba przez metalowy tunel w ścianie.
marek1970

Post by marek1970 »

Mani_Hc wrote:Mnie się wydaje, że to jedna i ta sama osoba napisała te 2 tematy ...
Ale mogę się mylić :roll:

Przybliż proszę bliżej o co mniej więcej chodzi w tej misji. Ja dawno skończyłem fabułę i po prostu nie mogę skojarzyć na razie o czym piszesz.
Przypominam o użyciu spoilera.
Dokladniej chodzi o misje w ktorej na asteroidzie latam w tunelu druidem miedzy skanerami dolatuje za jakąs brame i jest tylko skała dookola co mam tam zrobic??.-Post ponizej NAPISAł ktos inny!-wiec siev panowie mylicie ze to jedna i ta sama osoba-tylko wyjasniam :)
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

A czy nie jest ta misja opisana dokładnie w papierowej instrukcji? :roll:
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
marek1970

Post by marek1970 »

Sauron11 wrote:A czy nie jest ta misja opisana dokładnie w papierowej instrukcji? :roll:
Szczeze mowiac nie czytalem instruk.tylko ja przegladalem kiedys- poniewaz jest po angielsku a nie znam angielskiego.W INST.mam opisy broni ,ras ,ekwipunku,klawiszologie itp.nic nie widze o misjach!?
MICO1910
x3

Post by MICO1910 »

Zgadza sie. To wyjatkowy zbieg okolicznosci.
Spoiler
Show
Przelatuje przez ostatnia metalowa brame i nie ma wyjscia. Jedna mala krypta.
Rowniez posiadam angielska wersje gry i w instrukcji nic na ten temat nie jest napisane.
EDIT by BQB
trochę źle ospojlerowane :wink:
DEAMONTICO

Post by DEAMONTICO »

przed brama jest waski stalowy tunel
marek1970

Post by marek1970 »

DEAMONTICO wrote:przed brama jest waski stalowy tunel
Albo ja juz jestem ślepy albo stary :oops: ale nie widze tego tunelu jest on przed pierwsza czy druga metalową brama - w suficie ,podlozu czy moze z lewej lub prawej strony??? :? dzieki z a pomoc.
OnKris

Post by OnKris »

Jest przed braną koło ostatniego skanera OJRĄGŁY OTWÓR trzeba tam wlecieć :roll:
marek1970

Post by marek1970 »

OnKris wrote:Jest przed braną koło ostatniego skanera OJRĄGŁY OTWÓR trzeba tam wlecieć :roll:
DZIEKI rura jest pod ostatnim skanerem-myslalem ze to skaner i szybko przelatywalem :oops:(duzo by dala przetłumaczona instrukcja-na polski w tej grze a tak trzeba sie domyslac i kombinowac jak ktos niezna ang.)
MICO1910
x3

Post by MICO1910 »

Wreszczcie pchniete do przodu :) .Dzieki za pomoc.
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

MICO1910 wrote:Wreszczcie pchniete do przodu :) .Dzieki za pomoc.
Gdybyś kupił w kraju, to byś miał ją pl :P
MICO1910
x3

Post by MICO1910 »

Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Kupilem w Anglii bo tu mieszkam od 7 lat. Troche ciezko by bylo jezdzic po kazda kolejna gre w ktora chcialbym pograc. :D
Mani_
x2

Post by Mani_ »

MICO1910 wrote:Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Kupilem w Anglii bo tu mieszkam od 7 lat. Troche ciezko by bylo jezdzic po kazda kolejna gre w ktora chcialbym pograc. :D
Otóż to. Nie każdy nawet w Polsce chce kupić sobie polskie wersje gier. Ale w wielu przypadkach postarać się kupić angielską, czy oryginalną wersję jest ciężko, bądź jest po prostu o wiele droższa (polityka językowa, by zagraniczni nie jeździli kupować do nas taniej...)

Ehh, szkoda, że nie ma u nas, tak jak na Ukrainie .....
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam

Return to “Polskie / Polish X-Forum”