[X3] Misja 7 (SPOILER)

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Clean Death
x2

[X3] Misja 7 (SPOILER)

Post by Clean Death »

Spoiler
Show
witam mam problem z misja 7 gdzie trzeba uwolnic MARIANI z pleasure komplex w teladi gain rozwalilem wszyskie statki Yaki potem mam wleciec do tej stacji ale nie moge dalej nic zrobic po minucie mam game over jest jakas specjalna kombinacja ze by tam jakos wleciec ??? prosze pomozcie
MiG13
x3

Post by MiG13 »

Spoiler
Show
hmm, nie możesz?
O ile mnie pamięć nie myli, po rozwaleniu wszystkich yaki pojawiała sie animacja, zaraz po ktorej trzeba było walać się po tej stacji.

Albo po prostu nie rozwaliłeś wszystkich min? Sam nie wiem, porozglądaj się za tymi minami jeszcze, a jak nie ruszy, to sproboj z wcześniejszego save'a
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

O ile mnie pamięc nie myli opis tej misji jest w instrukcji
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...
Clean Death
x2

Post by Clean Death »

Spoiler
Show
oczywiscie ze jest ale mi ni udaje sie nic zrobic po okolo 10 sekundach jest koniec gry
MiG13
x3

Post by MiG13 »

Spoiler
Show

No dobra. Wiec pare pytan na poczatek... czy rozwaliles wszystkie (co do jednej) miny? czym latasz? z czego walczysz? na jakim poziomie trudnosci? i czy zastosowales sie do wskazowek ze gdy tamta Kho siedzi w tej stacji, Ty masz rozwalac miny?

Po rozwaleniu min, rozwalasz ilustam yaki (latwizna) i czekasz na animacje. Na animacji bedzie ze jeden yaki rozwalil kawalek stacji. Tym samym mozesz wleciec do srodka ale musisz sie spieszyc. Miales cos takiego? To wazne, bo moment w stacji jest jednym z wazniejszych! I najtrudniejszych zarazem !
Clean Death
x2

Post by Clean Death »

Spoiler
Show
statek mam nova poziom trudnosci normalny rozwalilem miny potem pojawily sie yaki tez je rozwalilem jest na koncu animacja jak statek strzelka do drugiego ten rozbija sie o stacje powstaje dziura jestem jako astronauta i koniec Saya mowi zebym sie spieszyl bo powietrze ucieka ze stacji ( w instrukcji jest napisane zebym sie kierowal na statek Say kieruje sie na niego i koniec lece 3-4 s i wyskakuje mi napis koniec gry
MiG13
x3

Post by MiG13 »

Spoiler
Show

aha.

No, to wyraźnie za długo czekasz, do statku sayi trzeba sie dostać MIGIEM, inaczej fiasko misji. Zresztą, potem nie jest łatwiej. Po dostatniu sie na statek (za pierwszym razem) trzeba gnać do wyznaczonych punktów, dokładne podanie ich lokalizacji jest z góry skazane na porażkę, tak czy siak mnie sie udało za pierwszym podejściem :) Ale do rzeczy, ta misja należy do jednej z najtrudniejszych w grze, i nie zdziwiłbym sie gdyby inni też mieliby z nią problemy.

Podsumując, gnaj jak diabli na Nikkunofune, i potem powodzenia w walaniu sie po stacji :)
Clean Death
x2

Post by Clean Death »

Spoiler
Show
a jest cos takiego jak szybsze przemieszczanie sie tym skafandrem bo on jest strasznie wolny moze jest jakis klawisz skrutu do jakiegos dopalu niewiem
MiG13
x3

Post by MiG13 »

Spoiler
Show

wlasnie niestety nie ma. Musisz po prostu, zaraz po "obudzeniu się" w skafandrze, pędzić do statku, najlepiej w tym czasie słuchając wskazówek z "zewnątrz".

pozdro
Clean Death
x2

Post by Clean Death »

Spoiler
Show
to jest nie mozliwe zebym tam sie dostal wciskam x nawet nie moge sie rozpedzic kieruje sie na ten statek i nic help me plz
:? :? :?
MiG13
x3

Post by MiG13 »

Spoiler
Show

ekhm, a komenda na wejście do statku :roll: ctrl + E chyba to było
galthar
x3tc

Post by galthar »

Spoiler
Show
Ja natomiast wlatuje do stacji w THURUK"S PRIDE i nie ma tam żadnego biuletynu!!!!

Co MAM ROBIC a SAYA ciagle mi mowi ze jak cos znajdzie to mi da znac. Latam jak głupi!!!
Stary opis:P4 2,4 GHz czasami @2700MHz;1024 DDR 400MHz, ale ze względu na FSB 533MHz chodzą na 333MHz; ATI HIS PLATINIUM RADEON 9800 128MB,czasem taktuje na PRO;WinXP PRO SP2
Nowy:
C2DUO E6750;HD 3870 512MB;2GB DDR2 800MHz

Notebook: Toshiba A300-20P: C2D T6400; 2GHz, 4 GB DDR 2 800MHz;HD3650 512MB
Mir[ON]
x3tc

Post by Mir[ON] »

galthar wrote:
Spoiler
Show
Ja natomiast wlatuje do stacji w THURUK"S PRIDE i nie ma tam żadnego biuletynu!!!!

Co MAM ROBIC a SAYA ciagle mi mowi ze jak cos znajdzie to mi da znac. Latam jak głupi!!!

Zadokuj w kopalni krzemu i tam spróbuj ruszyć misję.
Clean Death
x2

Post by Clean Death »

Spoiler
Show
nie moge do niego wsiasc bo jest za daleko a zeby bylo wiecej czasu to moze by sie udalo pomozcie mi PLZ
galthar
x3tc

Post by galthar »

Mir[ON] wrote:
galthar wrote:
Spoiler
Show

Zadokuj w kopalni krzemu i tam spróbuj ruszyć misję.

W sumie zacząłem od nowa grać. Ale może jakiś save znajde. Spróbuje i napisze... Ale coraz bardziej zaczynam myśleć że to błąd gry.

BTW. Czy błąd questu ostatniego
Spoiler
Show
Gdzie bijesz sie z khaakami i potem jakis motyw jest z teleportem oj juz nie pamietam. Wiem ze walisz niszczyciele z całą flotą argońską. Kapitalny moment. POtem był problem że byłeś bez statku i nic nie mogłes zrobic.
Czy ten błąd został naprawiony?
Stary opis:P4 2,4 GHz czasami @2700MHz;1024 DDR 400MHz, ale ze względu na FSB 533MHz chodzą na 333MHz; ATI HIS PLATINIUM RADEON 9800 128MB,czasem taktuje na PRO;WinXP PRO SP2
Nowy:
C2DUO E6750;HD 3870 512MB;2GB DDR2 800MHz

Notebook: Toshiba A300-20P: C2D T6400; 2GHz, 4 GB DDR 2 800MHz;HD3650 512MB
grisha0
x3tc

Post by grisha0 »

Spoiler
Show

U mnie równiez na stacji nie było biuletynu ... wiec nie martw sie ... ale jak podleciałem zgodnie z w/w wskazowka do kopalni to sie odpalil quest dalej.
Clean Death
x2

Post by Clean Death »

Spoiler
Show
a ktorej misji sie to tyczy.
PS widze ze ni tylko ja mam problemy z niktorymi misjami moze kiedys znajde sposob zeby przejsc te dziad.... 7 misje :evil: :evil:
grisha0
x3tc

Post by grisha0 »

Spoiler
Show
da sie przejsc, ja za 1 razem wpadłem na mine a za drugim... rozbiłem sie bo za szybko leciałem ... ale 3 MALINA ;]

Return to “Polskie / Polish X-Forum”