[X3LU] The Joubarbian Toolkit

The place to discuss scripting and game modifications for X³: Terran Conflict and X³: Albion Prelude.

Moderators: Moderators for English X Forum, Scripting / Modding Moderators

User avatar
Litcube
Posts: 4242
Joined: Fri, 20. Oct 06, 19:02
xr

Post by Litcube » Wed, 23. Aug 17, 06:14

Joubarbe wrote:Sorry, it's technically not possible.
Didn't I add "hide from property menu" in LU's MSCI?

User avatar
Joubarbe
Posts: 3593
Joined: Tue, 31. Oct 06, 13:11
xr

Post by Joubarbe » Wed, 23. Aug 17, 19:32

IIRC, it doesn't work on stations.

Rekalty
Posts: 106
Joined: Thu, 18. Feb 10, 15:57
x4

Post by Rekalty » Thu, 4. Jan 18, 19:03

Joubarbe wrote:IIRC, it doesn't work on stations.
Description for the addon says "Then it will go back home to unload, then scan again all sectors, etc." - but you're saying it will not unload of the homebase is a station. (Which I can confirm, tried with Equipment Dock and HQ so far, it just docks with the station and then keeps all the loot for itself, then scans for more loot to get its greedy paws on.) But the command doesn't work unless the homebase is a dock(station).

I haven't played modded X3 much, but I figured something like an Equipment Dock would be a dock, yet it doesn't unload on those either, at least not the ones I've tried. Do I need to use a specific homebase dock for it to actually unload the wares it has picked up, like the description says it will?

Lone Machete
Posts: 27
Joined: Sun, 3. Dec 17, 07:01
x3ap

Post by Lone Machete » Sat, 24. Feb 18, 21:50

Why am i not able to start a collector? I have not a single one active, i have a Vulture TS fully fitted with every possible equipement (I tried really hard before asking here) but it has no homebase. What requirements am I missing?

User avatar
Joubarbe
Posts: 3593
Joined: Tue, 31. Oct 06, 13:11
xr

Post by Joubarbe » Sat, 24. Feb 18, 21:55

"but it has no homebase"...?

Maybe.......... he..... needs one.... ?

User avatar
Joubarbe
Posts: 3593
Joined: Tue, 31. Oct 06, 13:11
xr

Post by Joubarbe » Thu, 28. Jun 18, 09:00

Repacked into a proper zip.

Removed the "avoid enemy sectors" check in Quick Explore. Now the explorers always try to avoid enemy sectors by default (could cause annoying repetitive messages during E/I).

Lone Machete
Posts: 27
Joined: Sun, 3. Dec 17, 07:01
x3ap

Post by Lone Machete » Fri, 29. Jun 18, 15:36

@ that time I did not have a station at all

Post Reply

Return to “X³: Terran Conflict / Albion Prelude - Scripts and Modding”