EnglishGermanFrenchRussianItalianSpanish
Log inRegister
 
X3 AP: Player HQ prod/RE queue issues - resolved - mod install issue.
Post new topic Reply to topic
View previous topic :: View next topic
Author Message
Cetus808





Joined: 06 Aug 2010



PostPosted: Thu, 8. Feb 18, 21:54    Post subject: X3 AP: Player HQ prod/RE queue issues - resolved - mod install issue. Reply with quote Print

Hi pilots,

i've finished the main plots and i bought the PHQ inside the TL provided by the Teladi.
I had a look for a nice place and build the PHQ via the TL build menu. So nothing is scripted or cheated.

I docked my collection of ships (M3 most of them) to add them to the RE queue. As i clicked on one of the ships in the RE section, it appeared immediately in the list of available blueprits where the Buster is listed by default. So zero time passed while RE'ing the ships. Confused

Also queueing ships to the production queue shows no effect. The ship is queued but no information about the needed resources or time even if i queue the default Buster. The queue is waiting at 00:00:01 and available resources shows 0%. Available Resources for production shows "---".

I'm wondering the most about the zero time passed while RE'ing the ships.

Does someone know this issue? I couldn't find anything similar.

Back to top
View user's profile Send private message
Alan Phipps
Moderator (English)
Moderator (English)

MEDALMEDALMEDAL

Joined: 16 Apr 2004
Posts: 17607 on topic
Location: Stonehenge, UK
Thank you for registering your game
PostPosted: Thu, 8. Feb 18, 22:16    Post subject: Reply with quote Print

Sounds like a broken (or modded but forgotten) game install. If Steam, have you verified the X3TC and X3AP gamefile caches separately?

Information helps. Wink


_________________
A dog has a master; a cat has domestic staff.
Back to top
View user's profile Send private message
Cetus808





Joined: 06 Aug 2010



PostPosted: Fri, 9. Feb 18, 22:13    Post subject: Reply with quote Print

I have the full X Universe package on Steam and i installed only X3AP so far. Its not possible to verify the gamefiles separately since the installation is X3AP (including X3TC).

The other information:
X3AP Steam v3.3.0.0
X3AP Bonuspack v5.1.0.0
And my own mod which doesnt interfere with any plot or the player HQ
The gamestart is Argon Military Pilot i think


I also tried to reinstall the game with no positive effect.

Back to top
View user's profile Send private message
Cetus808





Joined: 06 Aug 2010



PostPosted: Fri, 9. Feb 18, 23:09    Post subject: Reply with quote Print

Problem solved.

There was an issue with the order of the cat files.

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic Reply to topic
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Control Panel
Login Data
The time now is Sat, 26. May 18, 06:27

All times are GMT + 2 Hours

[ Disclaimer / Impressum ] | [ Privacy Policy / Datenschutz ]

Board Security

Copyright © EGOSOFT 1989-2018
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Template created by Avatar & BurnIt!
Debug: page generation = 0.05440 seconds, sql queries = 18