EnglishGermanFrenchRussianItalianSpanish
Log inRegister
 
4.30 - Operational range is too short although Radar built and range set to system
Post new topic Reply to topic
View previous topic :: View next topic
Author Message
foxxbl





Joined: 08 May 2010
Posts: 85 on topic
Location: Ireland
Thank you for registering your game
PostPosted: Thu, 11. Jan 18, 22:28    Post subject: 4.30 - Operational range is too short although Radar built and range set to system Reply with quote Print

Hi!
I have one small but annoying thing with my latest game started on4.30:
All 3 of my stations managers report that Operational range is too short although station is fully built and range set to System (DeVries).
Please check the linked pictures, is this a bug or a feature ? Smile

https://imagizer.imageshack.com/v2/1200x806q90/922/PeVNJC.png
https://imagizer.imageshack.com/v2/1208x805q90/923/aHjFXY.png

(Oversize images replaced by links. Please abide by Forum Rule 8 regarding posted image sizes. Nanook)
Maybe its related to my mods (although I doubt it).



Thanks for any insight.

Regards,
FoxxBL


_________________
X3AP vanilla: Super-Magnate / Crusader
X:Rebirth: 565 hours play time, I am addicted..
Back to top
View user's profile Send private message
Miniding





Joined: 14 Dec 2007
Posts: 640 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Thu, 11. Jan 18, 22:34    Post subject: Reply with quote Print

Not really a bug but I got some stations too!

I don't see the problem with all my stations that tell me the same operational range too short... I don't know the criterias for a station to tell us this but all my firm give me great cash flow even with this...

If someone could tell me the criterias should be cool to know though!


_________________
Miniding
X3 Reunion - X3 Terran Conflict - X3 Albion Prelude - X Rebirth
Back to top
View user's profile Send private message
foxxbl





Joined: 08 May 2010
Posts: 85 on topic
Location: Ireland
Thank you for registering your game
PostPosted: Thu, 11. Jan 18, 22:48    Post subject: Reply with quote Print

Miniding wrote:
Not really a bug but I got some stations too!

I don't see the problem with all my stations that tell me the same operational range too short... I don't know the criterias for a station to tell us this but all my firm give me great cash flow even with this...

If someone could tell me the criterias should be cool to know though!


I suppose If the operational range is not set to System (it's set to Zone/Sector), manager will object and say that operational range is too short. Operational range can be set to System only if the station has built Radar.
This is my knowledge on this subject.


_________________
X3AP vanilla: Super-Magnate / Crusader
X:Rebirth: 565 hours play time, I am addicted..
Back to top
View user's profile Send private message
Requiemfang





Joined: 16 Jul 2009
Posts: 2709 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 12. Jan 18, 00:59    Post subject: Reply with quote Print

Have you tried this mod?

Galaxy Station Range

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=633564681

Back to top
View user's profile Send private message
UniTrader
Moderator (Script&Mod)
Moderator (Script&Mod)

MEDAL

Joined: 20 Nov 2005
Posts: 13531 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 12. Jan 18, 12:30    Post subject: Reply with quote Print

iirc this message means that there are no Trade Offers in the set Range offering Ressources required by the Station. Because there are only few Wares traded in DeVries without Player intervention this is the most likely cause i think...


_________________
if not stated otherwise everything i post is licensed under WTFPL

Ich mache keine S&M-Auftragsarbeiten, aber wenn es fragen gibt wie man etwas umsetzen kann helfe ich gerne weiter Wink

I wont do Script&Mod Request work, but if there are questions how to do something i will GLaDly help Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Miniding





Joined: 14 Dec 2007
Posts: 640 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Sun, 14. Jan 18, 00:03    Post subject: Reply with quote Print

Good to know Uni!
I try to be self sufficent in DeVries but long to
Thanks!!

Good to read from you by the way Smile
Cool


_________________
Miniding
X3 Reunion - X3 Terran Conflict - X3 Albion Prelude - X Rebirth
Back to top
View user's profile Send private message
foxxbl





Joined: 08 May 2010
Posts: 85 on topic
Location: Ireland
Thank you for registering your game
PostPosted: Sun, 14. Jan 18, 11:07    Post subject: Reply with quote Print

Requiemfang wrote:
Have you tried this mod?

Galaxy Station Range

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=633564681


No I haven't so far. Thanks, I will check it out.


_________________
X3AP vanilla: Super-Magnate / Crusader
X:Rebirth: 565 hours play time, I am addicted..
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic Reply to topic
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Control Panel
Login Data
The time now is Mon, 22. Jan 18, 02:05

All times are GMT + 2 Hours


Board Security

Copyright © EGOSOFT 1989-2018
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Template created by Avatar & BurnIt!
Debug: page generation = 0.11920 seconds, sql queries = 21