[SCRIPT] [2012.01.21] Automated Satellite Network v2.00

The place to discuss scripting and game modifications for X³: Terran Conflict and X³: Albion Prelude.

Moderators: Moderators for English X Forum, Scripting / Modding Moderators

Post Reply
NeiroAtOpelCC
Posts: 2
Joined: Sat, 13. Jan 18, 01:17

Post by NeiroAtOpelCC » Sat, 13. Jan 18, 01:21

I've spent the last hour trying to make this thing work.
I've tried putting the files in the x3tc and the addon subfolders, tried restarting the game and what not. Tried downloading the 2.05 version again just in case.
No matter what I do, I can't see the option in the special commands menu.
I've tried on a wing of 62 kestrels, on a single kestrel and on a buster.
They have both the special commands and the explorer software installed, but nothing shows up.

What's the likelyhood that the latest update from December broke something?

User avatar
X2-Illuminatus
Moderator (Deutsch)
Moderator (Deutsch)
Posts: 21093
Joined: Sun, 2. Apr 06, 16:38
x4

Post by X2-Illuminatus » Sat, 13. Jan 18, 20:55

I just tested the v2.05 version in the latest X3AP version (3.3), and the command shows up in the Special Commands section of a Kestrel and a Buster just fine. (The Explorer Command Software is the only extension which is needed.)

Check that you installed the script to the proper directory (main X3TC directory for X3TC, addon folder for X3AP) and to the proper game installation, if you have more than one. Also make sure that your game is set to *modified*. The script won't load otherwise.
Besteht Interesse an einem Nopileos-Hörbuch?

Farnhams Legende und Nopileos als E-Books!

"People who think they know everything are a great annoyance to those of us who do." - Isaac Asimov

"If it's not impossible, there must be a way to do it." - Sir Nicholas Winton

NeiroAtOpelCC
Posts: 2
Joined: Sat, 13. Jan 18, 01:17

Post by NeiroAtOpelCC » Sun, 14. Jan 18, 00:55

X2-Illuminatus wrote:IAlso make sure that your game is set to *modified*. The script won't load otherwise.
I haven't seen any place where this is mentioned, nor do I know how to do it. But an old version of a plugin manager enabled modified mode and it works now.
Somehow it's not working properly though.
So far after many hours of gameplay (including significant use of seta) it has still only placed one satellite in the top right corner of each sector. dunno if it does 8 passes or if it was meant to do 8 in each sector one sector at a time.
I've ordered 62 kestrels to deploy, and have not yet run out of money.

Anyway, thank you for the reply.

Post Reply

Return to “X³: Terran Conflict / Albion Prelude - Scripts and Modding”