EnglishGermanFrenchRussianItalianSpanish
Log inRegister
 
[TC]Station building missions relocation
Post new topic Reply to topic
View previous topic :: View next topic
Author Message
ajime





Joined: 15 May 2017
Posts: 46 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 16. Aug 17, 05:25    Post subject: [TC]Station building missions relocation Reply with quote Print

Was happily trying out the relocation abuse by nudging the dropoff beacon. It seems it sometimes work and sometimes doesn't when you deploy it. Is there an actual range from the beacon's original drop off point?
I once nudged around 30 km from its original spawn point. and it doesn't get transferred to the faction upon deployment.

Usually what i do is I'd like to manually realign the factions to be station where i want it to be, too keep it tidy. Wink

Back to top
View user's profile Send private message
ubuntufreakdragon



MEDALMEDALMEDAL

Joined: 23 Jun 2011
Posts: 3701 on topic
Location: Das Randland des Wahnsinns!
Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 16. Aug 17, 05:42    Post subject: Reply with quote Print

actually the beacon can be completely ignored, it just normally marks the spot which has to be hit with a decent accuracy.
However you can either purposely or by chance move this beacon away from the target spot, but you still have to hit the spot not the beacon.


_________________
My X3 Mods

XRebirth, things left to patch:
In General; On Firing NPC's; In De Vries; Out Of Zone; And the Antiwishlist
Back to top
View user's profile Send private message
Sinxar



MEDALMEDALMEDAL

Joined: 22 Mar 2011
Posts: 1148 on topic
Location: a dumpster
Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 16. Aug 17, 05:50    Post subject: Re: [TC]Station building missions relocation Reply with quote Print

ajime wrote:
I once nudged around 30 km from its original spawn point. and it doesn't get transferred to the faction upon deployment.


Yeah it doesn't work like that.

There was an issue (i think this has been fixed) in the Albion sectors in AP because of all the debris the beacon would be placed in accordance with the collision avoidance system making it impossible to know where to actually build the station.

It is still an issue in TC though but not as bad in most cases. Sometimes it gets placed too close to an asteroid or station then gets moved automatically so you can't tell where to build. In other cases the station can be too close to other objects and be impossible to place, so make sure you save before doing any mission, never know what could go wrong.

Anyway it expects the station at a specific area (something like 10km from original beacon location), moving the beacon willingly or by the game doing doesn't move the build point.


_________________



Vanilla Friendly TC/AP visual enhancement
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic Reply to topic
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Control Panel
Login Data
The time now is Sun, 19. Nov 17, 09:02

All times are GMT + 2 Hours


Board Security

Copyright © EGOSOFT 1989-2017
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Template created by Avatar & BurnIt!
Debug: page generation = 0.23492 seconds, sql queries = 17