EnglishGermanFrenchRussianItalianSpanish
Log inRegister
 
X3 TC: Komplexy - rady a tipy
Post new topic Reply to topic Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
View previous topic :: View next topic
Author Message
Oslik





Joined: 05 Sep 2006
Posts: 112 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Mon, 10. Jan 11, 13:15    Post subject: Reply with quote Print

Pomocí FCC ? Teoreticky ano. Sám jsem to nikdy nezkoušel, ale dle popisu funkce by to tak mělo také fungovat.
Navíc je v FCC automatická funkce, kdy ti to nedovolí umístit stanici, nebo jí pohnout tak, aby kolidovala s jinou.
Nicméně mám za to, že ta funkce buď lze vypnout - nejsem si jist - nebo stáhnout "lite" verzi kde ta ochrana myslím není úmyslně zahrnuta.

Back to top
View user's profile Send private message
Oslik





Joined: 05 Sep 2006
Posts: 112 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Mon, 10. Jan 11, 13:19    Post subject: Reply with quote Print

Tak zahrnuta je v obou verzích, takže nevím zda jde vypnout. Snad ano, ale nikdy jsem to nezkoumal, protože mi tam vyhovuje.


Light- Edition

Features:

* Build stations using the FCC
* Move and rotate existing stations
* Move whole complexes
* Move and rotate stations in complexes
* collision prevention

Plus- Edition

Features:

* Build stations using the FCC
* Move and rotate existing stations
* Move whole complexes
* Move and rotate stations in complexes
* collision prevention
* OOS station building
* Camera drones for more perspectives
* automatically secure colliding stations
* Detailed station information
* Save stations as reference points

Back to top
View user's profile Send private message
MrWitti





Joined: 18 Oct 2011



PostPosted: Fri, 21. Oct 11, 16:02    Post subject: Reply with quote Print

Tak na zaciatok by som sa chcel spytat na uplny zaciatok nie ako spajat velke komplexi, ja by som potreboval poradit ako vobec zacat stavat s cim co je lepsie a hlavne ako strategiu pouzit v akom sektore je najlepsie to stavat co ma naco vplyv ak by bol niekto taky laskavy a poradil, ja som to t hladal ale vela som sa nedozvedel...

Back to top
View user's profile Send private message
napis





Joined: 11 Jun 2006
Posts: 83 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 16. Nov 11, 00:11    Post subject: Reply with quote Print

Ahojte.
Nasiel som docela pekny complex calculator, ale pokec k nemu nie.
Chcem si postavit sebestacny komlex na vyrobu kremikovych platov.
Nasiel som kremikovy asteroid s vynosom 72.
Do calculatoru som zadal toto:
http://www.altanetworks.com/x3/x3tcocc.html?factories=sim,Paranid,L,1,72;spp,Paranid,XL,1,215;xtlf,Paranid,L,1;soyf,Paranid,L,1;soy,Paranid,L,1

Co znamena to cervene cislo 669.77 pri Crystals ?
Su to chybajuce krystali na zaciatie vyroby ? Pretoze aj ked som pridal dalsiu tovaren na krystali, stale bolo v cervenom.
Diky vopred za vysvetlenie

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Mira CZ





Joined: 05 Jul 2009
Posts: 763 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 16. Nov 11, 18:35    Post subject: Reply with quote Print

no pokud to dobre prekladam, tak by to mel byt UZ POUZITY pocet krystalu.
totiz ty si sice vyrabis krystaly, ale elektrarna je zaroven spotrebovava.
a muzu ti rict rovnou, ze podle poctu stanic tenhle komplec sobestacny neni.
podle pouzite elektrarny by si mel mit vsecky ostatni stanice velikosti " L " v poctu 3x vetsim / 3x soja, 3x soyfarm, 3x.... /
navic tam nevidim tovarnu na kremikove platy, ze kterych se delaji prave ty krystaly.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Dewilish





Joined: 13 May 2011



PostPosted: Wed, 16. Nov 11, 18:52    Post subject: Reply with quote Print

Mira CZ wrote:
no pokud to dobre prekladam, tak by to mel byt UZ POUZITY pocet krystalu.
totiz ty si sice vyrabis krystaly, ale elektrarna je zaroven spotrebovava.
a muzu ti rict rovnou, ze podle poctu stanic tenhle komplec sobestacny neni.
podle pouzite elektrarny by si mel mit vsecky ostatni stanice velikosti " L " v poctu 3x vetsim / 3x soja, 3x soyfarm, 3x.... /
navic tam nevidim tovarnu na kremikove platy, ze kterych se delaji prave ty krystaly.


a v silikon mine dělaj myslíš silikonový kozy? Wink))

Back to top
View user's profile Send private message
qakeqake1





Joined: 27 Sep 2011



PostPosted: Sun, 4. Dec 11, 23:11    Post subject: Reply with quote Print

Potreboval by som pomôcť: chcem poopraviť už existujúci komplex-2stanice.
Zmeniť polohu a poopraviť vzdialenosť nie je problem. Po zmene však zostanú rúrky nepripojene k staniciam. Použil som FCC - mal by tam byť nejaký príkaz ale neviem to v tom ANG navode nájsť.

Back to top
View user's profile Send private message
TTenk





Joined: 02 Oct 2011

Location: CZ & AUS

PostPosted: Wed, 14. Dec 11, 01:41    Post subject: Reply with quote Print

Stímhle komplexem dokončuju HUB a díky němu jsem udělal i plot za Jonferco společnost.
je to muj největší směska komplex Very Happy


Výrobky:
2x Továrna na střelu Silkworn
2x Továrna na Typhony
2x Továrna na torpéda Firestorm
1x Továrna na těžké rakety Tomahawk
1x pšeničná farma
-------------------------
Polotovary:
1x Elektrárna XL
1x Elektrárna XXL
2x Dobytčí farma M
1x Dobytčí farma L
14x Akvarium pro chealty L
3x Sojová farma L
1x Květinová farma L
1x Masozávod Cahoona L
11x Rafinerie na rastar L
4x Rafienrie na rasta M
2x Sojérie L
1x Rafinerie slunečnicového oleje L
2x Rudný důl L
8x Křemíkový důl L
1x Křemíkový důl M
8x Továrna na krstaly L
1x Továrna na krystaly M

takové ty "výpadky" do M továreny byli ruzným vyrušením adočastným zapomenutím toho co jsem tovubec chtěl koupit Very Happy

Pokud používte ten konfigurátor nebo něco takovýho, že víte jak vám to bude vydělávat, kolik to má hodnotu, mohl by jste tam někdo hodit ten muj komplex a pak mi PMkou dát vědět kolik v něm vlastně je prašulí?
Já další komplexy nějak velký stavět nebudu, tak si mylsím že je zbytečný to hledat, stahovat instalovat, kvuli 2 minutám času.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Rosta



MEDALMEDAL

Joined: 08 May 2009
Posts: 526 on topic
Location: Strítež, Czech Republic
Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 14. Dec 11, 15:20    Post subject: Reply with quote Print

TTenk wrote:


Pokud používte ten konfigurátor nebo něco takovýho, že víte jak vám to bude vydělávat, kolik to má hodnotu, mohl by jste tam někdo hodit ten muj komplex a pak mi PMkou dát vědět kolik v něm vlastně je prašulí?



Si stahni Xadrian a muzes si to vypocitat sam, je to Java program


_________________
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
TTenk





Joined: 02 Oct 2011

Location: CZ & AUS

PostPosted: Wed, 14. Dec 11, 19:09    Post subject: Reply with quote Print

Tak jo stáhnul a hraju si stím, možná se to někdy do budoucna bude hodit.
jen škoda, že to je v EN tkže docela chaos ty názvy (díky strýčku google Very Happy)

Hodnota toho komplexu je jen

231.927.616 Cr

(nevím jestli to je i s "trubkama" nebo bez)

Jen nechápu, ž emi to píše, nějakých -104.877 v Energy Cells
přičemž v realu jsem pod 1.4mil článků ve skladu nikdy neklesl a to že z komplexu ještě tuneluju pro vedlejší komplex na Bleskomet, pro HUB a pro sebe na skoky.
Asi to nepočítá, že se občas naplní výrobky nebo ostatní sklady a tím energii nežerou

(jo teď koukám je to i s trubkama - 17.919.024 trubky Very Happy)

Jelikož jsem dodal i 3 továrny na mikročipy tak po upravě je hodnota

252.168.292 Cr

Energie prý - 107.577

No není to největší, ale na "bordel" v noutu při hraní to bohatě teda stačí...

EDIT, tedy není to vlastně plná cena, nenašel jsem tam elektrárnu XXL jen XL takže by byla cena o krapet vyšší.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Mira CZ





Joined: 05 Jul 2009
Posts: 763 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Thu, 15. Dec 11, 01:06    Post subject: Reply with quote Print

mam pocit ze elektrarny XXL jsou jen prez pridani scriptem.
v ciste hre XXL asi nejsou.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Dewilish





Joined: 13 May 2011



PostPosted: Thu, 27. Apr 17, 10:34    Post subject: Reply with quote Print

zdravím, je mi jasný že už sem asi skoro nikdo nechodí, ale zkusím Wink zkusil sem si z nudy rozběhnout TC, všechno šlo hladce do chvíle, kdy jsem chtěl postavit svůj první komplex. Za živého boha nejdou postavené továrny spojit do komplexu, když chci použít ten spojovací kit, tak v seznamu sektoru není vidět žádná z mých továren. Na internetu sem našel tenhle problém, ale ne řešení Sad

Back to top
View user's profile Send private message
dlib





Joined: 08 Oct 2007
Posts: 24 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Thu, 27. Apr 17, 17:03    Post subject: Reply with quote Print

Ahoj,řekl bych že je máš moc daleko od sebe a pozor i na "výšku".

Back to top
View user's profile Send private message
Dewilish





Joined: 13 May 2011



PostPosted: Thu, 27. Apr 17, 20:30    Post subject: Reply with quote Print

to vůbec, měl sem je kolem kilometru od sebe

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic Reply to topic Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Control Panel
Login Data
The time now is Thu, 16. Aug 18, 22:26

All times are GMT + 2 Hours

[ Disclaimer / Impressum ] | [ Privacy Policy / Datenschutz ]

Board Security

Copyright © EGOSOFT 1989-2018
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Template created by Avatar & BurnIt!
Debug: page generation = 0.14062 seconds, sql queries = 28