instalacja osłon

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Post Reply
yatzekx
Posts: 1
Joined: Thu, 24. Feb 05, 11:32
x2

instalacja osłon

Post by yatzekx » Wed, 24. Feb 16, 10:11

Witam Wszystkich serdecznie.Proszę o pomoc w temacie jak zmienić osłony w statku.Wchodzę w :statek,ładownia i tam są osłony ale jest tylko opcja wyrzuć a nie ma zainstaluj.Tak mam na wszystkich statkach.Może zmienia się osłony w innym miejscu? Dziękuję. :evil:

marcin77lechu
Posts: 8
Joined: Wed, 14. Nov 07, 00:22
x3tc

Post by marcin77lechu » Sat, 23. Apr 16, 20:55

Po pierwsze brak informacji o jaką grę chodzi i jaki statek. Po drugie, jeśli to X3 to tam masz automatycznie zainstalowane najlepsze osłony jakie masz w ładowni statku, o ile można je zainstalować w danym statku. Wystarczy wrzucić do ładowni.

Kajdorf
Posts: 278
Joined: Thu, 27. May 04, 18:54
x4

Post by Kajdorf » Sat, 7. May 16, 09:35

Jaki typ statku? Bo to że masz w ładowni nie oznacza że ją zainstalujesz. Sprawdź w opisie szczegółowym statku jakie ma wymagania, bo tak samo wygląda z uzbrojeniem.
Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 - Intel Core i5 2500K 3.3 GHz - Gigabyte GeForce 970 - Corsair DDR3 2x4096MB 1600MHz - OCZ Vertex3 VTX3-25SAT3-60G

Post Reply

Return to “Polskie / Polish X-Forum”