XRebirth

Moderator: DJ Die

Ales_CZ
Posts: 199
Joined: Fri, 26. Jul 13, 13:58

Post by Ales_CZ » Wed, 9. Mar 16, 22:55

já to hledám poctivě, nemám tam žádný mód, ale nevím, kde je zóna č. 10 a Domov Světla taky máš kompletní? Že by si mi sem hodil foto, abych věděl, kde přesně ty zóny jsou.

díky

User avatar
Earth Ultimatum IV.
Posts: 5133
Joined: Mon, 3. May 10, 14:39

Post by Earth Ultimatum IV. » Sat, 12. Mar 16, 13:01

Momentálne k tomu nemám prístup, no môžeš stiahnuť RevealThingz (http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... vealthingz), pozrieť sa na tie zóny, odfotiť si to a potom to odinštalovať a hrať normálne ako predtým :)

Ales_CZ
Posts: 199
Joined: Fri, 26. Jul 13, 13:58

Post by Ales_CZ » Thu, 17. Mar 16, 05:36

tak jsem to udělal, tvl zónu 18 v toridu bych asi poctivě nenašel, jak je odlehlá

R8antik
Posts: 127
Joined: Thu, 28. Sep 06, 12:42

Post by R8antik » Sat, 26. Mar 16, 14:15

Nazdar. po delší době jsem tu zase pro radu. :?
1. V Magellan's Legacy má mechanik "plasma kanon mk3" chtěl jsem ho koupit ale se to vždycky sekne, zmizí invenář a nemůžu se pohnout, leda načíst poslední save. Zkoušel jsem najít v Galaxii mechanika který by koupil "plasma kanon mk2" ale nikoho jsem nenašel.
2. další nepříjemnost - mám na dvou mk3 zbraních upgrade, jakmile od mechanika koupím i jinou zbraň nebo se podívam na upgrady tak o ty své příjdu.
Hledal jsem i na GOOGLU ale anglinu nemusím.
Dík

User avatar
peter143
Posts: 120
Joined: Thu, 8. Nov 07, 13:20

Post by peter143 » Sun, 27. Mar 16, 16:30

Re: R8antik

1. Poradiť neviem - nemal som taký problém
2. Ak dáš dole upgrady - prídeš o nich ale časti sa presunú do inventára podľa druhu nainštalovanej modifikácie I,II,III, ak máš potrebný počet rozobratých (5) + ešte nejaké suroviny vyrobíš 1 novú modifikáciu, ktorú potom namontuješ u mechanika na zbraň. Výroba modifikácii je lotéria - nemusí sa vyrobiť presne zase na plasmu Mk3.
Riešenie je strieľať čím viac Xenónov - z nich padajú hotové :)

Teraz ja:
Kdesi som čítal, že ak obsadím prázny sektor ( priestor) a postavím tam stanice - bude sa dať premenovať - dá sa to či nie ?

P.S.
Prišiel som na to ako rozhýbať ekonomiku v sektore :) Napr. v DeVries som postavil Farmu - vyrába pšenicu, mäso, koreniny. Vedľa má banda Kanteráncov svoju fabriku na potravinové zdroje a kupuje o do mňa všetky vyrobené suroviny dokedy nezaplnia sklady. Potom to všetko na raz skúpim a predám inde aj pod cenu hoci aj za 200.000 - 500.000 kr do straty. Potom zruším predaj surovín iným rasám a čakám kedy moje stúpnu hore. Potom to povolím a banda kupuje ako žhavá aby mohli vyrábať. Strata 500.000 kr. je zachvíľu vykrytá aj s 3-4x ziskom.
Robím tak na viacerých staniciach a teraz mám poctivo zarobených 1,65 mld. kreditov :)

Módy nepoužívam až na tie dve -

1. vynikajúci mód pre vaše stanice ( nie tie autotraderi a pod. somariny) ak už máte Radar sa dá nastaviť dosah na celú Galaxiu ( manažér alebo architekt) - priradíte im lode a oni nakupujú a predávajú samé. Vy len rátate zisky :) - Galaxy Station Range v1.4

2. Station Production Module Brake - ten dovoľuje limitovať výrobu surovín 0 -100 % na vašej stanici, dobrá vec ak je niečoho na trhu prebytok a nízke ceny :)
I forgive all the mistakes this game, only the music is everything. Number one: X Rebirth Theme II (Orchestra)

User avatar
Earth Ultimatum IV.
Posts: 5133
Joined: Mon, 3. May 10, 14:39

Post by Earth Ultimatum IV. » Fri, 8. Apr 16, 09:01

Ináč, Xkári zo Slovenska, vedeli ste že vo Vrábľoch je klub s názvom "X2", a ich logo je copy-paste loga X2 The Threat? :) čo ak je majiteľ tiež Xkár?
Niekedy musím ísť kuknúť ako to tam vyzerá.

Post Reply

Return to “Česky / Czech X-Forum”