EnglishGermanFrenchRussianItalianSpanish
Log inRegister
 
Nefunkční Plugin manager
Post new topic Reply to topic
View previous topic :: View next topic
Author Message
TinniT





Joined: 08 Oct 2012



PostPosted: Sun, 29. Mar 15, 13:25    Post subject: Nefunkční Plugin manager Reply with quote Print

Ahoj lidičky, po delší době sem si řekl, že si zase zahraju X3 a protože reunion jsem už hrál dlouho, nainstaloval jsem si TC (verze 3.2) a XRM - až sem je všechno v pořádku.

Protože z reunionu vím, že v pozdějších fázích hry, to chce nějaký ty scripta, tak jsem rovnou přidal plugin manager (verze 2.12) a tady je zakopanej pes... Když chci instalovat script, který mám v PC ještě z dob kdy sem hrál reunion, tak mi napíše, že "Unable to open package file a místo odkud to otvírám", tak jsem si řekl, že zkusím dané scripty stáhnout znovu, ejhle... Najednou to šlo.

Ovšem... Jeden problém sem vyřešil a objevili se další dva. Když sem v plugin manageru vybíral složku se hrou (Current X directory) tak mi to nechtělo vzít X3TC, inu tento spouštěcí soubor jsem přejemnoval na X3 (jak si plugin přál) a už ho našel - není problém z dalšího odstavce způsoben tímhle?

Druhý problém je, že i když se mi podaří script nainstalovat, tak ho prostě nemám ve hře. Mám ho povolený (jen u signed mám křížek, ale netuším jak to přepnout)

Další věcí je, že mi nejdou nainstalovat nové lodě. Dám instal ship, najdu příslušný soubor otevřu jej a ejhle... Nic se nestane.

Jako řešení mě napadlo instalovat scripta i lodě ručně, což by mi nevadilo, kdybych věděl jak na to... Smile

(U lodí sem někde četl, že v XRM si žádný přidávat nemůžu, ale jelikož mi to nešlo ani u reunionu a vyřešil to LV cheater (loď jsem cheatnul, koupil v doku nějakou drahou a zničil ji a nechal si jen tu co jsem si nacheatoval), tak bych byl rád, kdyby to fungovalo stejně Very Happy)

Takže prosím... Víte někdo co by s tím mohlo být?
Popřípadě jak se instalují scripta/lodě ručně?
A pokud instaluji ručně, tak si musím stáhnout jiný formát, než spk/xsp?

Vesmíru zdar!

Back to top
View user's profile Send private message
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)



Joined: 09 Feb 2005
Posts: 2123 on topic
Location: Czech Republic and proud of it
Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 1. Apr 15, 23:11    Post subject: Reply with quote Print

Ahoj,
doporucuju zkusit novejsi verzi PM:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=265915
je to od stejneho programatora, ale kompletne to prepsal a z me zkusenosti to funguje lip Wink jinak scripty musis aktivovat i ve hre tim, ze zmenis jmeno pilota na Thereshallbewings nezapomen na velke T


_________________
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
TinniT





Joined: 08 Oct 2012



PostPosted: Fri, 3. Apr 15, 09:02    Post subject: Reply with quote Print

Ok, dneska zkusím a dám vědět Smile Dík za rady Smile

Back to top
View user's profile Send private message
TinniT





Joined: 08 Oct 2012



PostPosted: Fri, 3. Apr 15, 10:56    Post subject: Reply with quote Print

Tak se zdá, že něco funguje...Very Happy
Konkrétně módy jako MARS a SPP free crystals

Problém je u toho cheateru, který chci jen kvůli tomu, abych si mohl přidávat lodě, které ve hře jsou, ale v žádné loděnici, jsem je zatím nenašel (asi ten XRM mód)

Mám ho nainstalovanej, ale nemám možnost přes příkazovou konzoly jakkoli "cheatovat" jediný co mě napadlo je to, že pro to zatím nemám potřebný ovládací soft na loďce, jaký to prosím je? Nebo je chyba někde jinde? Smile

Back to top
View user's profile Send private message
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)



Joined: 09 Feb 2005
Posts: 2123 on topic
Location: Czech Republic and proud of it
Thank you for registering your game
PostPosted: Sun, 5. Apr 15, 14:13    Post subject: Reply with quote Print

Chybka bude urcite jinde, protoze na to zadny soft neni potreba napada me jedine ze verze, kterou pouzivas, neni urcena pro TC, ale treba pro AP. Mas odkaz na tu, kterou sis stahl? je divne, ze ti funguje jen neco....


_________________
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
TinniT





Joined: 08 Oct 2012



PostPosted: Mon, 6. Apr 15, 11:20    Post subject: Reply with quote Print

Teď zrovna mám:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=216691 - takže to yb snad už mělo být bez problému Smile

Hra mi blba - tak jsem ji celou přeinstaloval, napatchoval, znovu ručně nainstaloval XRM a když ji spouštím a dám "select mod package", tak tam mám jen MARS, PM tam není, takže MARS se ve hře ukazuje, žádný jiný scripta už ne. Ale pozitivní je, že zase sem našel jednu z lodí co mám nainstalovanou přes PM... Very Happy

Zkoušel jsem přehodit PM složku ke složce se hrou (ne přímo do ní), pak si kontroloval, jestli mám správně nastavený PM, aby "spolupracoval" se správnou složkou, kde mám hru. No zatím bezvýsledně... Nějaké další rady prosím? Smile

EDIT: Tak vyřešeno... Nakonec jsem zjistil, že sem jenom vůl Very Happy Sice jsem nainstaloval v PM archive, ale už ne script...Very Happy Takže sem to ve hře ani mít nemohl Very Happy

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic Reply to topic
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Control Panel
Login Data
The time now is Sat, 26. May 18, 00:35

All times are GMT + 2 Hours

[ Disclaimer / Impressum ] | [ Privacy Policy / Datenschutz ]

Board Security

Copyright © EGOSOFT 1989-2018
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Template created by Avatar & BurnIt!
Debug: page generation = 0.06282 seconds, sql queries = 20