EnglishGermanFrenchRussianItalianSpanish
Log inRegister
 
X3: TC - niemożność łączenia fabryk w kompleks
Post new topic Reply to topic
View previous topic :: View next topic
Author Message
Egzael



MEDAL

Joined: 25 Apr 2013
Posts: 3 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Sun, 22. Mar 15, 13:59    Post subject: X3: TC - niemożność łączenia fabryk w kompleks Reply with quote Print

Po utworzeniu paru UT, oraz wykonaniu licznych misji, uzbierałem w końcu na kupienie TL'a i zaplanowałem budowę kompleksu.
Gdy w końcu umieściłem stacje w wyznaczonych miejscach, jak i sprawdziłem odległości pomiędzy nimi, przystąpiłem do łączenia, ale ... Po wybraniu ZBK otworzyła się mapka, lecz nie było na niej żadnych możliwych do łączenia struktur.

Sektor nieznany - pomiędzy Montalaar a New Income
Tak, mam najnowszego patcha.
Odległość pomiędzy fabrykami, po dowolnej długości, wynosi maksymalnie 15k.
Używam następujących modyfikacji, wszystkie instalowane poprzez Cycrow X Plugin Manager:
TerranPoliceLicence_version1.1
TRP - Operation Loki v1.0
TRP - Project Sleipnir v1.0
tc-rock-maker
Repair_Laser_10x-V1-19.1.2012
RankingPY
pirate.guild
NPCBailingAddon-V1.7.8-21.09.2010
JSONparserlibrary-V1.1-05.09.2010
cf.spp
Colored Claimable Ships
Erweitertes_Komplexzentrum_2.0-beta.1
TRP_-_ATF_Shipyard_for_X3TC_v1.4
Biblioteka Cycrow

Back to top
View user's profile Send private message
bufi



MEDALMEDALMEDAL

Joined: 04 Dec 2003
Posts: 1312 on topic
Location: Swinemünde
Thank you for registering your game
PostPosted: Sun, 22. Mar 15, 22:16    Post subject: Re: X3: TC - niemożność łączenia fabryk w kompleks Reply with quote Print

Moze to glupie pytanie, ale czy jak probujesz łączyć stacje w komplex, to jestes w sektorze
w ktorym sa te dwie stacje czy próbujesz to robic OOS?

Poza tym masz troche modow i moze ktorys z nich psuje.W wersji bez modow z pewnoscia taki problem nie wystepuje.

P.

Back to top
View user's profile Send private message
Egzael



MEDAL

Joined: 25 Apr 2013
Posts: 3 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Sun, 22. Mar 15, 22:32    Post subject: Reply with quote Print

Nie ma głupich pytań. ^^

Tak, jestem w sektorze.
Większości modów używałem rok temu, gdy tworzyłem kompleks w Mines of Fortune (ponad 120 stacji) i wtedy działały.
Odinstalowałem każdy, ale problem pozostał. Jedyna rzecz która mi chyba pozostaje, to reinstalacja gry. Pytanie tylko, czy zapisane postępy (save) pójdą się paść, czy też będą grywalne.

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic Reply to topic
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Control Panel
Login Data
The time now is Wed, 26. Sep 18, 16:52

All times are GMT + 2 Hours

[ Disclaimer / Impressum ] | [ Privacy Policy / Datenschutz ]

Board Security

Copyright © EGOSOFT 1989-2018
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Template created by Avatar & BurnIt!
Debug: page generation = 0.06684 seconds, sql queries = 17