OT
já myslím, že nejen tu v české části se dostalo tolik témat do OT "modu", že už při čtení to chce toleranci. A nejsme jediní, když kouknu do polského nebo anglického fora, je tam toho více než témat, ktaré se drží "zadání" chce to benevolenci no.
navíc zas tak mimo nejsme, jelikož se o modech pro X3T případně X3R bavíme, ikdyž jen nahraně.
Web ohledně modu... no v dnešní době spíš nějaký generátor (zdarma, a skoro bez práce) přiznám se, že bych do toho i šel. Kdyby plnohodnotný web (pár hostingů do určité velikosti zdarma je) jednalo by se pak o dost práce, z amě bych do toho šel asi taky, ikdyž poslední web, který jsem pomáhal tvořit dopadl krachem (nezaplacená zakázka, týdny času v tahu (autorská práva apod.) a bylo to tak dávno, že z html kodů si pamatuju tak možná napsání hlavičky webu
plynak by mohl říct kolik má cca času (snad mě nazabije) když sem dám odkaz asi nejpřehlednějšího fora které jsem za dobu pusobení (několika let) na internetu navštěvoval
jen nevím právě, jak je to dělené tu v administraci, ale myslím, že je to přeheldný opravdu hodně.
Chce to ale dost času a lidí (už jen kvuli "recenzím") na mody, stahovat mod po modu abych zjistil, že mod pro mě není je zbytečný, proto jsem ten X pack pojal, jak jsem ho pojal. Ale určo by to ocenilo dost lidí...