EnglishGermanFrenchRussianItalianSpanish
Log inRegister
 
X3-TC-Hledám-Finanční zpráva (skript/Mod)
Post new topic Reply to topic
View previous topic :: View next topic
Author Message
Rostiro



MEDALMEDALMEDAL

Joined: 01 Aug 2012
Posts: 102 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Mon, 26. Aug 13, 21:13    Post subject: X3-TC-Hledám-Finanční zpráva (skript/Mod) Reply with quote Print

Ahoj, nevím jestli něco takového existuje nebo blbě hledám, ale hledám nějaký mod či skript, který dokáže zobrazit detailní finanční zprávu.
Ideálně profit za určitý čas a rozepsání do jednotlivých stanic a komplexů.
Kdyby to umělo dále rozepsat i lodě co vlastním třeba napojených na CAG, tak by to bylo super, ale ať hledám jak hledám nemůžu nic podobného najít Sad.

Jen to nesmí být Station Financial Manager, ten mně z nějakého důvodu nefunguje resp. mně při jeho zapnutí pořád mizí prachy a to tak že ve velkém, ale ty výpisy jsou OK.
Děkuji

Edit aha tak ztrácení peněz není díky SFM, ale něčemu jinému, ale nevím čemu teda sakra, nemám žádného tradera, který by nakupoval, jen ty co jsou přiřazeny stanicím a ti nakupují za peníze stanice, ale i tak mě vždy za nějakou dobu (nepravidelně) zničeho nic z účtu zmizne 500k-700k cr.
Zrovna když šetřím na Obchodní systém MK3. Do háje a ani nevím jak zjistit co se s těmi penězi děje, kam mizí a proč Sad

Back to top
View user's profile Send private message
Mira CZ





Joined: 05 Jul 2009
Posts: 763 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Tue, 27. Aug 13, 14:39    Post subject: Reply with quote Print

tak mizeni penez muze byt spojeno s pouzivanim prave tech obchodnich zastupcu.
oni si berou plat za vykonane cesty. proto jsem je nikdy nepouzival.
co se tyka financni zpravy, tak na tu jsem nikdy nenatrefil. vzdy jsem to pocital podle toho, kolik ktera stanice vyrobyla/prodala a za jakou cenu byly nakoupenoy suroviny/polotovary.
ale v 90% stavim vzdy sobestacne komplexy, takze suroviny a polotovary nenakupuji.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
TTenk





Joined: 02 Oct 2011

Location: CZ & AUS

PostPosted: Tue, 27. Aug 13, 23:53    Post subject: Reply with quote Print

Rostiro: v X2TT, X3R, X3TC se mi v několika sektorech stávalo též, že mizeli prašule.
Mira CZ: obchodníci pokud mají danou stanici jako domovskou (nemyslím zásobovací lodě) tak s financemi stanice nemají nic společného, berou prašule od Tebe (z lodě)
Rostiro: vyřešil jse to tak, že jsem v těch sektorech nestavil, al epři každé hře to bylo jinde, tudíž jsem to považoval za "zpestření" hry a (v hlavě) jsem to přisuzoval hackesrkým utokům na stanici (třeba to je i pravda a něco takového ve hře zakomponovaného v pokrytu je)
nejčastěji se mi ztráceli prašule v Piratských sektorech a sektorech poblíž, takže jsem se na obsazené sektory vykašlal a od té doby buduji jen minimum stanic (případně komplexy) v neznámých sektorech

Správa majetku: jediné jak sleduji zda stanice vynáší nebo ne, ale grafické zpracování jako je třeba v AP by nebylo do věci

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Rostiro



MEDALMEDALMEDAL

Joined: 01 Aug 2012
Posts: 102 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 28. Aug 13, 11:56    Post subject: Reply with quote Print

Ahoj díky, no já si říkal jestli nezačali kolidovat skripty po nahrání do již rozehrané hry, takže začínám znovu a uvidím.
Jinak Tradeři si berou poplatky, ale je to třeba 3000cr za cestu, ale mně mizelo třeba 500000cr z ničeho nic.
co se táče skritů na zprávu financí, tak jsem našel
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=243204
Je to celkem dobré jen je trošku problém, že tam musí člověk vše co chce sledovat dát ručně. A bohužel kam ty prachy mizí nezjistil Very Happy

Back to top
View user's profile Send private message
Mira CZ





Joined: 05 Jul 2009
Posts: 763 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 28. Aug 13, 21:13    Post subject: Reply with quote Print

nejvice mne mrzi, ze v X2 se dal aktivovat na stanici softver, ktery si sam automaticky nastavoval ceny pro prodej a nakup vyrobku/polotovaru/surovin podle okolnich stanic tak, aby byla cena vzdy o 1 kredit pod okolnimy cenamy.
a v dalsich dilech tam ten soft uz nebyl

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
TTenk





Joined: 02 Oct 2011

Location: CZ & AUS

PostPosted: Wed, 28. Aug 13, 23:57    Post subject: Reply with quote Print

"Komoditní logistika" tuším se to jmenovalo Smile zakoupit se to dalo tuším jen ve Fontáně zisku a možná i u TerraCorpu Embarassed

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Rostiro



MEDALMEDALMEDAL

Joined: 01 Aug 2012
Posts: 102 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Thu, 29. Aug 13, 11:05    Post subject: Reply with quote Print

Tak pokud je to komoditní logistika, tak ta je myslím i pro TC
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=221815
Ještě snad to bude fungovat.

Back to top
View user's profile Send private message
Mira CZ





Joined: 05 Jul 2009
Posts: 763 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Sun, 1. Sep 13, 23:32    Post subject: Reply with quote Print

TTenk wrote:
"Komoditní logistika" tuším se to jmenovalo Smile zakoupit se to dalo tuším jen ve Fontáně zisku a možná i u TerraCorpu Embarassed

pokud to byla odpoved na muj prizpevek stran softu pro korekci cen tak to urcite neni ono, protoze se to kupovalo ve vlastni stanici prez prikazovou konzoli stanice a bylo jedno, kde ta stanice stala a u koho jsi ji koupil.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Earth Ultimatum IV.



MEDALMEDALMEDAL

Joined: 03 May 2010
Posts: 5131 on topic
Location: Slovakia
Thank you for registering your game
PostPosted: Mon, 2. Sep 13, 14:32    Post subject: Reply with quote Print

CLG a ten druhý typ obchodníka (nespomeniem si názov) spôsobujú mizenie peňazí. Musíš dávať výplatu pilotom.


_________________
Steam profile
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Rostiro



MEDALMEDALMEDAL

Joined: 01 Aug 2012
Posts: 102 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Mon, 2. Sep 13, 22:28    Post subject: Reply with quote Print

JJ vím CLG a CAG, platíš za cestu od druhého lvl každého pilota, ale cana by měla být pár tisíc ne půl mega Very Happy, Ale ještě to zkusím jestli, tam není nějaká blbost. Jinak já původně CAG nepoužíval a peníze mizely taky, ale něco na správu továren jsem tam měl.

Jinak pro Miru CZ ten CAG funguje podobně jak ta komoditní logistika, nastavíš v příkazu stanice za jakou min cenu a max cenu nakupovat a prodávat a zbytek ti to upravuje dle cen v okolí, jen teda pak musíš lodím říct, že máj lítat dle CAG, a upravit jim pár dalších parametrů jako jsou skoky atd. A hlavně lodě levelují, a třeba na začátku neumí prodávat výrobky Very Happy, což je celkem směšné, ale zase to dělá hru maličko obtížnější a hlavně už to pak docela na****, když ti pak vycvičeného pilota někdo sundá, což třeba v XRM je furt Very Happy

Back to top
View user's profile Send private message
Mira CZ





Joined: 05 Jul 2009
Posts: 763 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Sun, 15. Sep 13, 04:10    Post subject: Reply with quote Print

Rostiro wrote:
JJ vím CLG a CAG, platíš za cestu od druhého lvl každého pilota, ale cana by měla být pár tisíc ne půl mega Very Happy, Ale ještě to zkusím jestli, tam není nějaká blbost. Jinak já původně CAG nepoužíval a peníze mizely taky, ale něco na správu továren jsem tam měl.

Jinak pro Miru CZ ten CAG funguje podobně jak ta komoditní logistika, nastavíš v příkazu stanice za jakou min cenu a max cenu nakupovat a prodávat a zbytek ti to upravuje dle cen v okolí, jen teda pak musíš lodím říct, že máj lítat dle CAG, a upravit jim pár dalších parametrů jako jsou skoky atd. A hlavně lodě levelují, a třeba na začátku neumí prodávat výrobky Very Happy, což je celkem směšné, ale zase to dělá hru maličko obtížnější a hlavně už to pak docela na****, když ti pak vycvičeného pilota někdo sundá, což třeba v XRM je furt Very Happy

no a prave tohle v X2 nebylo, sice jsi tam nastavil puvodni vychozi cenu, za kterou se prodavaly vyrobky, ale potom uz si to stanice ridila sama.
a piloti sice levelovali take, ale nijaky vliv toé na jejich vykon nemelo, pouze, pokud jsi je potom presadil do UT

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
TTenk





Joined: 02 Oct 2011

Location: CZ & AUS

PostPosted: Thu, 19. Sep 13, 10:29    Post subject: Reply with quote Print

Mira CZ wrote:
pokud to byla odpoved na muj prizpevek stran softu pro korekci cen tak to urcite neni ono, protoze se to kupovalo ve vlastni stanici prez prikazovou konzoli stanice a bylo jedno, kde ta stanice stala a u koho jsi ji koupil.


Nevím no, já scriptovací konzoli nepoužívám, mam na to vlastní názor (tedy z vlastní zkušenosti vím, že bych si hned napsal script na vkládání plně vybavených a upravených lodí, stanic, ruzné upravy sektorů a přeskakování úkolů, což pak hra ztrácí smysl.. Wink )

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Mira CZ





Joined: 05 Jul 2009
Posts: 763 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Thu, 19. Sep 13, 21:00    Post subject: Reply with quote Print

TTenk wrote:
Mira CZ wrote:
pokud to byla odpoved na muj prizpevek stran softu pro korekci cen tak to urcite neni ono, protoze se to kupovalo ve vlastni stanici prez prikazovou konzoli stanice a bylo jedno, kde ta stanice stala a u koho jsi ji koupil.


Nevím no, já scriptovací konzoli nepoužívám, mam na to vlastní názor (tedy z vlastní zkušenosti vím, že bych si hned napsal script na vkládání plně vybavených a upravených lodí, stanic, ruzné upravy sektorů a přeskakování úkolů, což pak hra ztrácí smysl.. Wink )

ja taky nepisu, ze to bylo prez SCRIPTovaci konzoli, ale PRIKAZOVOU konzoli.
normalni, regulerni prikaz, ktery se ti ukazal v nabidce po zaplaceni poplatku za odstartovani.
v soucasne nabidce stanic to je na urovni prikazu: prevod penez na ucet hrace.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
robbyrobby





Joined: 03 Sep 2013



PostPosted: Fri, 20. Sep 13, 17:25    Post subject: Reply with quote Print

no to asi myslis bonus pack pre x2, http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=65079

no a to co pise robila deluxe verzia, nakup 100 000 po spusteni a potom poplatky

pravdupovediac som to moc netestoval (deluxe) lebo na elektrarni s deluxe a bez som ziadne rozdiely v zisku v prospech deluxe verzie nenasiel

v x2 pouzivam mini verziu ktora robi prevod penazi a ma statistiku ze kolko, uz od SVP miniverzie 2 TS majuci HEK (handel rozsijujuci kit 1) z jednej stanice nejdu na no rovnake miesto nakupovat, bez miniverzie chodili na to same miesto

btw: vyssie verzie ako X2 som nehral kvoli malemu pismu, ale mysim ze k nim tiez existuje bonuspack

Back to top
View user's profile Send private message
Mira CZ





Joined: 05 Jul 2009
Posts: 763 on topic

Thank you for registering your game
PostPosted: Tue, 24. Sep 13, 19:05    Post subject: Reply with quote Print

robbyrobby wrote:
no to asi myslis bonus pack pre x2, http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=65079

no a to co pise robila deluxe verzia, nakup 100 000 po spusteni a potom poplatky

pravdupovediac som to moc netestoval (deluxe) lebo na elektrarni s deluxe a bez som ziadne rozdiely v zisku v prospech deluxe verzie nenasiel

v x2 pouzivam mini verziu ktora robi prevod penazi a ma statistiku ze kolko, uz od SVP miniverzie 2 TS majuci HEK (handel rozsijujuci kit 1) z jednej stanice nejdu na no rovnake miesto nakupovat, bez miniverzie chodili na to same miesto

btw: vyssie verzie ako X2 som nehral kvoli malemu pismu, ale mysim ze k nim tiez existuje bonuspack


jo byla to deluxe
nazev uz jsem zapomel-dlouho co jsem to hral na posledy
byl to asi nejvymakanejsi system co se tykal vsech dilu - podle mne !
udrzoval cenu vyrobku vyzdy na max mozne cene, ale aby byl porad o 1 credit levnejsi nez konkurence, a aby pritom neprodelaval.
kratkodobe to neslo moc poznat, ale v dlouhodobem horizontu to byla pecka.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic Reply to topic
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Control Panel
Login Data
The time now is Tue, 21. Aug 18, 22:02

All times are GMT + 2 Hours

[ Disclaimer / Impressum ] | [ Privacy Policy / Datenschutz ]

Board Security

Copyright © EGOSOFT 1989-2018
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Template created by Avatar & BurnIt!
Debug: page generation = 0.09650 seconds, sql queries = 29