|
|
 |
View previous topic :: View next topic |
 |
|
|
|
|
Author |
Message |
|
|
|
|
|
Mira CZ

|
Posted: Tue, 22. Mar 11, 09:12 Post subject: |
|
|
i to je mizne, v XR hraji uz vic jak 4 roky XTended mod a tam to je
tak se mi to mozna plete
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Arcichalid
|
Posted: Tue, 22. Mar 11, 12:23 Post subject: dd |
|
|
Diky za odpovedi no takze to zatim vypada ze se s tim nikdo nesetkal:(
Jen doplnim info stanice mam dost blizko u sebe jsou do 3Km tusim
Kupuju spravnou vec .... cesky Souprava na stavbu komplexu ma to vahu 4500 ST a stoji 259k nic jineho ke koupi nemam ani jsem nevidel.
Reinstall hry jsem zkusil jak pisu ale systemu ? to se mi moc nehodi delat
Jeste mozna zkusim prepnout na EN a testnu to ale uz fakt nevim .
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Arcichalid
|
Posted: Tue, 22. Mar 11, 12:26 Post subject: hm |
|
|
Tak prepnout do EN taky nepomohlo uz nevim prolezl jsem celej net jak cesky tak anglicky a o tomhle jsem nenasel ani zminku nechapu to.
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Arcichalid
|
Posted: Tue, 22. Mar 11, 13:37 Post subject: |
|
|
Tak sem udelal dalsi reinstall na EN reinstall na jine misto procistil jsem dokumenty a registry a zase nic porad stejny. Du to smazat pekne me to nas*alo.
_________________ MSI 790FX-GD70,AMD Phenom II X6 1090T,Geil Value Plus 16GB DDR3 1333,GeForce GTX 280 1Gb/512Bit,GTX465 1Gb/256Bit Twin Frozr, Zdroj Nexus RX-1k |
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Earth ultimatum IV.

|
Posted: Sun, 24. Apr 11, 12:02 Post subject: |
|
|
lode sa zbieraju tak, ze ked sa pilot vzdal, musis prist s SKAFANDRI k tej lodi, oznac ju, a v MENU vyber polozku ciel a ZABAVIT. potom je lod tvoja.
_________________ Shooting weed & booze smugglers, annoying Borons, ignoring Paranids and being a Xenophile since year 2004.
Get the annoying "Reboot" achievement here:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=335446 |
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
ArboriusCZ

|
Posted: Tue, 3. May 11, 15:26 Post subject: |
|
|
| Arcichalid wrote: |
| Tak sem udelal dalsi reinstall na EN reinstall na jine misto procistil jsem dokumenty a registry a zase nic porad stejny. Du to smazat pekne me to nas*alo. |
A co prostě zkust postavit ty stanice hned vedle sebe a spojit je? Ve vzdálenosti 25 km je rozhodně nespojíš 
_________________ "Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem."
Platón, 320 př.n.l. |
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
s.Merlin
|
Posted: Thu, 30. Jun 11, 12:56 Post subject: |
|
|
Zdarec. Toš po delší době jsem zase začal hrát x3 reunion a potřebuju poradit. Kde se dá koupit ten soft co vám zamaskuje nelegální soft(ten na zajímání lodi bez vystupování) na vaší lodi. Nějak to nikde nemůžu najít. Ani tady na forku.. Předem díky
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Mira CZ

|
Posted: Thu, 30. Jun 11, 13:22 Post subject: |
|
|
tusim ze u piratu a nebo teladiu
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Earth ultimatum IV.

|
Posted: Thu, 30. Jun 11, 13:35 Post subject: |
|
|
naco ti to preboha je?
podla mna je to ovela lepsia zabava ked mozes lod odobrat v skafandri.
a okrem toho, takto ju mozes znicit a dostat body skusenosti, ak sa ti lod nepaci.
_________________ Shooting weed & booze smugglers, annoying Borons, ignoring Paranids and being a Xenophile since year 2004.
Get the annoying "Reboot" achievement here:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=335446 |
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
s.Merlin
|
Posted: Thu, 30. Jun 11, 13:55 Post subject: |
|
|
Nebaví mě pořád vylézat s lodi. Jenže já potřebuju vědět na jaké stanici. Nikdo to nemůžu najít.
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Mira CZ

|
Posted: Fri, 1. Jul 11, 15:39 Post subject: |
|
|
tutove je to u PIRATU na stanici. JENZE... ta nabidka tam neni pokazde, generuje se to nahodne.takze to skus metodou dolet na piratskou zakladnu, save. koukni do zprav jestli ti ji nenabizi, load,load,load,........load.hura mam ji tady.
Jinak nejcasteji jsem na tu zpravu ke koupi narazil v Brenanove Triumfu.
BTW, jestly mas cz verzi a hrajes jako ja anglicky,tak se ti neukaze.musis mit prepnuto na cz verzi.
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Zvajda
|
Posted: Wed, 6. Jul 11, 15:47 Post subject: |
|
|
Ahoj, mám menší problém je to mise kdy máte převést 200 Teladium do sektoru Argonu. Mno lítám všude možně a nemůžu to sehnat v sektoru Grand Exhance mi ho nechtějí prodat a když už tak v malém množství.
Neznáte sektor kde by se dal sehnat ve větším množství a s menšímy problémy? Díky
_________________ Skype: ZvajdaM |
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
R8antik

|
Posted: Fri, 8. Jul 11, 09:28 Post subject: |
|
|
Máš mapu od Scorpa,tam jsou všechny fabriky.
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
fanda serie X

|
Posted: Tue, 2. Aug 11, 20:01 Post subject: |
|
|
Nebo si naleť s tou lodí, do který to kupuješ, do elektrárny, nakup co nejlíp články a pak je v tý slévárně prodej, pokud jich tam mají málo a ve výsledku si pak stoupneš kousek od stanice, zapneš SETA a počkáš si, až ho tam bude dost. Nemusíš tolik lítat po vesmíru a máš z toho menší ztrátu kreditů.
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Marien

|
Posted: Tue, 2. Aug 11, 21:49 Post subject: |
|
|
| Earth ultimatum IV. wrote: |
| lode sa zbieraju tak, ze ked sa pilot vzdal, musis prist s SKAFANDRI k tej lodi, oznac ju, a v MENU vyber polozku ciel a ZABAVIT. potom je lod tvoja. |
To ale funguje jen do velikosti lodě M3, pak stejně na větší potřebuješ soft na ovládnutí lodě. U pirátů je levná verze za 600k, je nelegální anebo schválený soft na ovládnutí systému, také fachá jen do velikosti lodě M3. Soft na ovládnutí jakékoliv lodi je ve verzi MK2 a stojí pár melounů.
_________________ First Elite2 Frontier on Amiga, now X3 on i5-3.1GHz, 8GB DDR3 1600, 300GB Raptor HDD, Ati HD6870 1GB, Benq 24" 1920x1080 |
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
 |
|
|
|
|
|