|
|
 |
View previous topic :: View next topic |
 |
|
|
|
|
Author |
Message |
|
|
|
|
|
Earth ultimatum IV.

|
Posted: Sun, 9. Jan 11, 17:19 Post subject: |
|
|
TREBA NAJST SLABINUUUU JE TO TAKE TAZKE????
treba proste najst take miesto, kam veze lodi nedokazu strielat a udrzat sa tam.. xenonske K ma obrovsku slabinu medzi kovovymi platmi, z ktorych je postavene.. ak nie si lama a pouzivas WSAD+menis rychlost podla rychlosti Kcka a dokazes sa udrzat medzi platmi tak ho raz-dva dorazis ako nic... je to hrozne lahke
hrozne lahucke
nechapem co na tom nedokazete pochopit vsak je to az otrasne lahke
mne sa aj podarilo znicit nielen xenonske K, ale aj yaki Akuma s terran Sabre M4... alebo som raz znicil xenonske Q s terran Scimitar..
boze vsak to je hrozne lahkeee..o com tu vsetci sa hadate
je to lahkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
je dokonca tazsie znicit M5ku s fotonovimi pulznymi delami ako znicit Kcko s M stvorkou.
_________________ Shooting weed & booze smugglers, annoying Borons, ignoring Paranids and being a Xenophile since year 2004.
Get the annoying "Reboot" achievement here:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=335446 |
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Rosta

Joined: 08 May 2009 Posts: 521 on topic Location: Strítež, Czech Republic

|
Posted: Sun, 9. Jan 11, 17:54 Post subject: |
|
|
ma to ale jeden hacek a to jak se vubec k tomu K nebo i jine m2 vubec priblizis he? 
_________________ Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560 |
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Earth ultimatum IV.

|
Posted: Sun, 9. Jan 11, 17:56 Post subject: |
|
|
ved to je lahke... ides oproti nemu.. vpredu nema impulse ray emmitter.. a pouzivas WSAD aby si sa mu vyhol..

_________________ Shooting weed & booze smugglers, annoying Borons, ignoring Paranids and being a Xenophile since year 2004.
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Rosta

|
Posted: Sun, 9. Jan 11, 18:00 Post subject: |
|
|
ou tak to te chci videt az budes vyzbrojovat svou m2 dopredu das IRE a dozadu PAC ze?
KDyby melo v predu IRE tak to uz ho jdu nicit i tou m5 a jinak ani nevim co ma v predu
_________________ Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560 |
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
willypokorny
|
Posted: Sun, 9. Jan 11, 19:15 Post subject: |
|
|
většina M2 má vpředu PPC nebo flaky, takže dle mého skromného názoru čelní přístup v M4 nepadá v úvahu. krom toho může K střílet uplně všude. Na boj jsou dle mého názoru nejlepší M2 splitská krajta - malá, relativně rychlá - a paranidský poseidon, když ho natočíte bokem
_________________ Nothing is true, everything is permitted |
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Earth ultimatum IV.

|
Posted: Sun, 9. Jan 11, 19:52 Post subject: |
|
|
krajta je zbytocne draha na tie slabe statistiky a poseidon je predsa fregata
a tie Kcka- skus co hovorim a uvidis. ani ja som prvykrat neveril. otec vypliestal oci (on nedokaze ani znicit Novu s Busterom) ..
teoria znie, ze je to nemozne.
prax je ina. Mozem ti aj natocit video cez Fraps- ako sa rychlo dostat ku slabine Kcka s M4 alebo M3.
osobne mam vyborne skusenosti s Otas Skiron- ten dokaze bez problemov znicit Kcko.
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Rosta

|
Posted: Sun, 9. Jan 11, 19:55 Post subject: |
|
|
ok, tak nahraj video a dej ho na youtube nasledne dej sem odkaz abysme se i my neverici na to koukli 
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Earth ultimatum IV.

|
Posted: Sun, 9. Jan 11, 20:07 Post subject: |
|
|
dobre.. ked mi neveris...
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Rosta

|
Posted: Sun, 9. Jan 11, 20:09 Post subject: |
|
|
no nejenom ze ti neverim ale alespon bysme se koukli jak to delas 
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
willypokorny
|
Posted: Sun, 9. Jan 11, 21:38 Post subject: |
|
|
| Earth ultimatum IV. wrote: |
krajta je zbytocne draha na tie slabe statistiky a poseidon je predsa fregata
a tie Kcka- skus co hovorim a uvidis. ani ja som prvykrat neveril. otec vypliestal oci (on nedokaze ani znicit Novu s Busterom) ..
teoria znie, ze je to nemozne.
prax je ina. Mozem ti aj natocit video cez Fraps- ako sa rychlo dostat ku slabine Kcka s M4 alebo M3.
osobne mam vyborne skusenosti s Otas Skiron- ten dokaze bez problemov znicit Kcko. |
tak s dovolením po té době co hraju TC poznám co je a není fregata nebo křižník. Uznávám, že krajtu ve vanilla game z***vili ale co do velikosti jsou to ty nejmenší M2 ve hře. video sem klidně dej
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Mira CZ

|
Posted: Sun, 9. Jan 11, 21:57 Post subject: |
|
|
a ja se pridam. Porad N.E.V.E.R.I.M.
proc? protoze jestli mne pamet neklame (nepouzivam je), tak mass driver potrebuje ke strelbe naboje ne? no tak do busteru se jich vleze asi tak 200ks.
rekl bych ze tim K nesundas.
a zadna M4 neproleti k takovimu mackovy pokud on pouziva flaky
|
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
willypokorny
|
Posted: Sun, 9. Jan 11, 22:42 Post subject: |
|
|
ehm... řek bych že ani těch 200 
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Rosta

|
Posted: Sun, 9. Jan 11, 22:45 Post subject: |
|
|
ja taky neverim ale pockame si na video ne?
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
willypokorny
|
Posted: Sun, 9. Jan 11, 22:50 Post subject: |
|
|
jestli ho vůbec dá 
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
DJ Die

Joined: 09 Feb 2005 Posts: 2096 on topic Location: Czech Republic and proud of it

|
Posted: Sun, 9. Jan 11, 23:07 Post subject: |
|
|
ale no tak panove klid ono to sice jde ale proc se s tim srat kdyz muzete koupit M2 a zabit ho 100x rychleji? navic kdyz nahodou narazi na Kcko co ma flaky tak chcipne nez si vubec uvedomi co se stalo v podstate je to o stesti a o tom ze AI vetsinou nema plne vybavene lode jinak by sanci nemel ve chvili kdy by se pribliz proste chytne salvu flaku a je po nem
taky jsem s terranskou M6 vyvrazdil komplet cely Xenonsky sektor a co? kdyz ma clovek stesti tak to jde....
Split now give you...AAARRRRGGGHH! |
|
|
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
 |
|
|
|
|
|