Spillet efter patch 1.3

Moderators: Augustini, ncmohr

Locked
ncmohr
Moderator (Dansk)
Moderator (Dansk)
Posts: 115
Joined: Wed, 6. Nov 02, 21:31

Spillet efter patch 1.3

Post by ncmohr » Mon, 8. Dec 08, 08:49

Kan i mærke forbedringerne efter patch 1.3
Jeg synes selv at der er en stor forskel både i ydelse og i afvikling af missionerne. Der er ikke så mange af de 'kedelige' fejl tilbage og spillet som i forvejen var supergodt er blevet endnu bedre. Hvad synes i? :)

Conan1
Posts: 329
Joined: Wed, 6. Nov 02, 21:31

Post by Conan1 » Wed, 10. Dec 08, 15:29

Jeg ville gerne bruge 1.3, men min harddisk er stået af. Alt er mistet, så jeg må starte forfra :)
Intel i7 quad core, 3200 MHz. Gainward Geforce 770 (4 GB). 8 GB ram.

ncmohr
Moderator (Dansk)
Moderator (Dansk)
Posts: 115
Joined: Wed, 6. Nov 02, 21:31

Post by ncmohr » Thu, 11. Dec 08, 08:55

Det er godt nok surt. Men din maskine specs ser ellers ikke ud til at fejle noget, du må vist køre max i alt med hensyn til grafik opsætning :)

Conan1
Posts: 329
Joined: Wed, 6. Nov 02, 21:31

Post by Conan1 » Fri, 12. Dec 08, 20:02

Den hakker godt nok stadigvæk selv om jeg kører med det hele på maks. Der er bare nogle sektorer, som den ikke helt er gode venner med.

Jeg har dog ikke prøvet de store kampe med Khaak endnu, med patch 1,3. Det er jeg lidt spændt på - først skal jeg dog bygge et godt kompleks op igen.
Intel i7 quad core, 3200 MHz. Gainward Geforce 770 (4 GB). 8 GB ram.

ncmohr
Moderator (Dansk)
Moderator (Dansk)
Posts: 115
Joined: Wed, 6. Nov 02, 21:31

Post by ncmohr » Sat, 13. Dec 08, 01:58

Jeg har et kompleks bestående af over 250 fabrikker og for søren hvor det hakker hvis jeg ser på det :)

Conan1
Posts: 329
Joined: Wed, 6. Nov 02, 21:31

Post by Conan1 » Sun, 14. Dec 08, 11:07

Jeg byggede mit sidste complex i circle of labour.
Synligheden i den sektor er lig 0, så man kan smide mange fabrikker ind uden der sker noget. Så er sektoren i øvrigt tæt på stort set alt man kan forestille sig, man kan få brug for i hub-missionen :)
Intel i7 quad core, 3200 MHz. Gainward Geforce 770 (4 GB). 8 GB ram.

Conan1
Posts: 329
Joined: Wed, 6. Nov 02, 21:31

Post by Conan1 » Fri, 2. Jan 09, 10:09

Hvad synes i om version 1.4.

Jeg synes godt nok den er træg med hensyn til hukommelse og lignende. Det er simpelthen en dræber at flyve ind i systemer med store komplekser og mange skibe.
Intel i7 quad core, 3200 MHz. Gainward Geforce 770 (4 GB). 8 GB ram.

ncmohr
Moderator (Dansk)
Moderator (Dansk)
Posts: 115
Joined: Wed, 6. Nov 02, 21:31

Post by ncmohr » Thu, 15. Jan 09, 01:40

Jeg er superglad for den, mange bugs der er nakket. Jo den er lidt hård ved maskinen når man flyver ind til sine store komplekser men det er jeg bare holdt op med :)

Conan1
Posts: 329
Joined: Wed, 6. Nov 02, 21:31

Post by Conan1 » Sun, 15. Feb 09, 18:49

Desværre er det lidt svært når man (er så dum) at lægge sine komplekser i områder man bare skal igennem nogle gange.

Tror jeg vil starte forfra igen igen snart, og så lægge komplekserne i nogle områder, hvor jeg ved der ingen ting sker, og så undgå at lægge dem i Yaki-territorier. Lidt uheldigt :-)

Mines of Fortune bliver nok det primære sted sammen med Ore Belt næste gang. Det skulle også være nok til at få ordnet HUB-plottet hurtigt.
Intel i7 quad core, 3200 MHz. Gainward Geforce 770 (4 GB). 8 GB ram.

Locked

Return to “Dansk / Danish X-Forum”