EnglishGermanFrenchRussianItalianSpanish
Log inRegister
 
Spillet efter patch 1.3
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics. This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
View previous topic :: View next topic
Author Message
ncmohr
Moderator (Dansk)
Moderator (Dansk)

MEDAL

Joined: 06 Nov 2002
Posts: 115 on topic
Location: Denmark
Thank you for registering your game
PostPosted: Mon, 8. Dec 08, 08:49    Post subject: Spillet efter patch 1.3 Reply with quote Print

Kan i mærke forbedringerne efter patch 1.3
Jeg synes selv at der er en stor forskel både i ydelse og i afvikling af missionerne. Der er ikke så mange af de 'kedelige' fejl tilbage og spillet som i forvejen var supergodt er blevet endnu bedre. Hvad synes i? Smile

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Conan1





Joined: 06 Nov 2002
Posts: 329 on topic
Location: Denmark
Thank you for registering your game
PostPosted: Wed, 10. Dec 08, 15:29    Post subject: Reply with quote Print

Jeg ville gerne bruge 1.3, men min harddisk er stået af. Alt er mistet, så jeg må starte forfra Smile


_________________
Intel i7 quad core, 3200 MHz. Gainward Geforce 770 (4 GB). 8 GB ram.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ncmohr
Moderator (Dansk)
Moderator (Dansk)

MEDAL

Joined: 06 Nov 2002
Posts: 115 on topic
Location: Denmark
Thank you for registering your game
PostPosted: Thu, 11. Dec 08, 08:55    Post subject: Reply with quote Print

Det er godt nok surt. Men din maskine specs ser ellers ikke ud til at fejle noget, du må vist køre max i alt med hensyn til grafik opsætning Smile

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Conan1





Joined: 06 Nov 2002
Posts: 329 on topic
Location: Denmark
Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 12. Dec 08, 20:02    Post subject: Reply with quote Print

Den hakker godt nok stadigvæk selv om jeg kører med det hele på maks. Der er bare nogle sektorer, som den ikke helt er gode venner med.

Jeg har dog ikke prøvet de store kampe med Khaak endnu, med patch 1,3. Det er jeg lidt spændt på - først skal jeg dog bygge et godt kompleks op igen.


_________________
Intel i7 quad core, 3200 MHz. Gainward Geforce 770 (4 GB). 8 GB ram.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ncmohr
Moderator (Dansk)
Moderator (Dansk)

MEDAL

Joined: 06 Nov 2002
Posts: 115 on topic
Location: Denmark
Thank you for registering your game
PostPosted: Sat, 13. Dec 08, 01:58    Post subject: Reply with quote Print

Jeg har et kompleks bestående af over 250 fabrikker og for søren hvor det hakker hvis jeg ser på det Smile

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Conan1





Joined: 06 Nov 2002
Posts: 329 on topic
Location: Denmark
Thank you for registering your game
PostPosted: Sun, 14. Dec 08, 11:07    Post subject: Reply with quote Print

Jeg byggede mit sidste complex i circle of labour.
Synligheden i den sektor er lig 0, så man kan smide mange fabrikker ind uden der sker noget. Så er sektoren i øvrigt tæt på stort set alt man kan forestille sig, man kan få brug for i hub-missionen Smile


_________________
Intel i7 quad core, 3200 MHz. Gainward Geforce 770 (4 GB). 8 GB ram.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Conan1





Joined: 06 Nov 2002
Posts: 329 on topic
Location: Denmark
Thank you for registering your game
PostPosted: Fri, 2. Jan 09, 10:09    Post subject: Reply with quote Print

Hvad synes i om version 1.4.

Jeg synes godt nok den er træg med hensyn til hukommelse og lignende. Det er simpelthen en dræber at flyve ind i systemer med store komplekser og mange skibe.


_________________
Intel i7 quad core, 3200 MHz. Gainward Geforce 770 (4 GB). 8 GB ram.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ncmohr
Moderator (Dansk)
Moderator (Dansk)

MEDAL

Joined: 06 Nov 2002
Posts: 115 on topic
Location: Denmark
Thank you for registering your game
PostPosted: Thu, 15. Jan 09, 01:40    Post subject: Reply with quote Print

Jeg er superglad for den, mange bugs der er nakket. Jo den er lidt hård ved maskinen når man flyver ind til sine store komplekser men det er jeg bare holdt op med Smile

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Conan1





Joined: 06 Nov 2002
Posts: 329 on topic
Location: Denmark
Thank you for registering your game
PostPosted: Sun, 15. Feb 09, 18:49    Post subject: Reply with quote Print

Desværre er det lidt svært når man (er så dum) at lægge sine komplekser i områder man bare skal igennem nogle gange.

Tror jeg vil starte forfra igen igen snart, og så lægge komplekserne i nogle områder, hvor jeg ved der ingen ting sker, og så undgå at lægge dem i Yaki-territorier. Lidt uheldigt Smile

Mines of Fortune bliver nok det primære sted sammen med Ore Belt næste gang. Det skulle også være nok til at få ordnet HUB-plottet hurtigt.


_________________
Intel i7 quad core, 3200 MHz. Gainward Geforce 770 (4 GB). 8 GB ram.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics. This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Control Panel
Login Data
The time now is Fri, 24. Nov 17, 02:08

All times are GMT + 2 Hours


Board Security

Copyright © EGOSOFT 1989-2017
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Template created by Avatar & BurnIt!
Debug: page generation = 0.17265 seconds, sql queries = 23